Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان گغت:هیچ وظیفه‌ای برای ساخت پلاسکوی جدید نداشت، ولی ما دلسوزانه برای حمایت از تولید و اشتغال، پای کار این ساختمان ایستادیم و ما با ایمان نه با چرتکه‌اندازی این ساختمان را ساختیم . خبرگزاری میزان-به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ،رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه ساختمان پلاسکو نماد آسمان‌هاش در ایران بوده است فگفت: علاوه بر این، وجود ۶۰۰ کسبه در پلاسکو، این ساختمان را به نمادی از تولید در صنعت پوشاک تبدیل کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این ساختمان در ۱۰۰۰ متر مربع و در ۲۰ طبقه احداث شد و سختی کار جایی بود که باید مشاعات، آسانسور‌ها و پله‌برقی‌ها به این فضا اضافه می‌شد و در عین حال رضایت کسبه نیز مدنظر قرار می‌گرفت.

فتاح با تاکید بر اینکه تمام ضوابط ایمنی در ساختمان جدید پلاسکو رعایت شده است افزود: ما برای تامین پارکینگ پلاسکو که پیش از این نیز پارکینگ نداشت، هزینه‌های ایمن‌سازی پارکینگ پروانه را متقبل شدیم و با توجه به پرداخت این هزینه از سوی بنیاد مستضعفان، ایمن‌سازی پارکینگ پروانه توسط شهرداری انجام می‌شود.

وی همچنین نسبت به احداث پارکینگی جدید در ضلع شرقی ساختمان پلاسکو اعلام آمادگی کرد و افزود: ما برای رعایت حال مردم تهران و کمک به حل مشکل ترافیکی این منطقه حاضریم زمین موسوم به پارکینگ اکبر را برای احداث یک پارکینگ مدرن و منطبق بر ضوابط شهری و قانونی اختصاص دهیم و یک پارکینگ مدرن در این زمین احداث کنیم.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به واگذاری مدیریت ساختمان پلاسکو به کسبه این ساختمان گفت: ما به عنوان مالک ساختمان پلاسکو ان‌شاءالله همزمان با آغاز سال جدید، مدیریت این ساختمان را به کسبه واگذار می‌کنیم و تا یکسال در کنار کسبه برای حل مشکلات احتمالی هستیم.

وی با تقدیر از تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با پرونده پلاسکو گفت: در ابتدا برخی اعلام کردند بنیاد مستضعفان به عنوان مالک، مقصر حادثه پلاسکو بوده، ولی حکم دادگاه نشان داد که تقصیر بنیاد، تنها ۱۶.۲ درصد بود و مابقی تقصیر بر گردن سایر دستگاه‌ها بودند؛ این درحالی است که با توجه به این سهم تقصیر، بنیاد هیچ وظیفه‌ای برای ساخت پلاسکوی جدید نداشت، ولی ما دلسوزانه برای حمایت از تولید و اشتغال، پای کار این ساختمان ایستادیم و ما با ایمان این ساختمان را ساختیم نه با چرتکه‌اندازی.


فتاح با تاکید بر اینکه پلاسکوی جدید طی ۳۰ ماه ساخته شد که زمان نسبتا مطلوبی در ساخت چنین بنا‌هایی است گفت: ما برای ساخت پلاسکو ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم که شامل عملیات عمرانی و هزینه‌های اخذ مجوز و صدور پروانه‌ها شد.

وی با بیان اینکه نمای ساختمان پلاسکو، برای ایمن بودن به صورت ۲ پوسته ساخته شده است، گفت: در احداث ساختمان جدید پلاسکو سعی کردیم تا تمام مصالح به‌کار رفته در این ساختمان را از مصالح با کیفیت داخلی تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: برای حفظ پزشکان در مناطق محروم باید تعرفه‌ها را واقعی کنیم
انتهای پیام/ برچسب ها: بنیاد مستضعفان پلاسکو فتاح

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان پلاسکو فتاح رئیس بنیاد مستضعفان برای ساخت پلاسکو ساختمان پلاسکو پلاسکوی جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت: ما نیاز داریم که ساختمان‌های باشکوه مثل ساختمان‌های قدیمی در ایران ساخته شود.

به گزارش ایسنا، علی کریمی‌آنچه در نخستین رویداد ملی جایزه معماری شیخ بهایی اظهار کرد: در دهه‌های اخیر ارمغان خلاقیت معماران دور از دسترس قرار گرفته و جلوه‌ آفرینش ساخت و ساز به چشم نمی‌رسد؛ ایران نیاز دارد تا مجدد ساختمان‌های با شکوه مثل ساختمان‌های قدیمی در آن ساخته شود.

وی افزود: معماران باید از چارچوب قوانین تکراری ساخت ساختمان‌های مکعبی و مستطیلی خارج شوند تا از گونه‌های نوین ساخت و ساز بهره‌مند شوند.

این مسوول عنوان کرد: یکی از دلایل عمده که موجب دامن زدن به این موضوع می‌شود، حق‌الزحمه است. نظام تعرفه گذاری مسیر خلاقیت و شکوفایی معماران را منحرف کرده و قانون‌گذار باید قانون تعرفه گذاری را تعلیق کند و این اتفاق نیازمند مطالبه جمعی فعالان این صنعت است.

کریمی‌آنچه خاطرنشان کرد: ساخت ملک‌های خوش طرح نیازمند سرمایه است که قطعا با قیمت‌گذاری‌های دستوری موج خلاقیت معماران شکوفایی نخواهد داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • هشدار رادان به روسای پلیس: در توقیف خودروی بی‌حجاب‌ها زدوبندی برای یدک‌کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • هشدار رادان به رؤسای پلیس: در توقیف خودرو بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!