Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام‌جم، حمید خواجه‌نژاد در ابتدای این برنامه با اشاره به استقبال مخاطبان از حضور عوامل برنامه «بازی ویزیون» گفت: تاکنون حدود ۳۰۰ قسمت از این برنامه پخش شده‌است و توانسته ارتباط خوبی با گروه هدف خود که نوجوانان هستند، برقرار کند. چهار فصل از این برنامه روی آنتن شبکه امید رفته و اکنون عوامل برنامه در تدارک ساخت فصل پنجم بازی ویزیون هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌های پرمخاطب برای نوجوانان

حسین قرایی، مدیرکل روابط‌عمومی سازمان صداوسیما در این نشست بیان کرد: به‌عنوان یک فرد مسؤول در حوزه فرهنگ و رسانه، دوست دارم راجع به نوجوانان کارهای بیشتری ساخته شود و درباره این قشر حساس بیش از گذشته در رسانه ملی صحبت شده و برنامه ساخته شود. نوجوانان بین ۱۲ تا ۲۰ سال خیلی حساس هستند و تاکنون فکری برای این قشر سنی نشده‌است. نوجوانان در این سن قطعا به فضای تفریح و نشاط ورود می‌کنند و تفریح هرچه مومنانه‌تر باشد، بهتر است.

وی ادامه داد: در صحبتی که با مدیر شبکه امید داشتم، ایشان با روی باز صحبت‌ها را می‌پذیرفت و قرار بر این شد که در این شبکه بیشتر به نوجوانان پرداخته شود. بازی ویزیون قطعا یکی از برنامه‌های خوب برای نوجوانان است.

قرایی ضمن قدردانی از تهیه‌کننده این برنامه اظهار کرد: باید از افرادی مثل سیدمهدی حسینی برای ساخت و ممارست در این حوزه قدردانی و تشکر کرد. بازی ویزیون جزو برنامه‌های پرمخاطب در رسانه ملی بوده‌است و مطمئنا اگر برنامه‌های دیگری هم در این حوزه ساخته شود، مخاطبان بسیاری خواهد داشت.

وی افزود: جنبه آگاهی‌بخشی در برنامه‌سازی در حوزه نوجوانان را نباید از یاد برد و باید در کنار سرگرمی به این قشر حساس و آینده‌ساز اطلاع‌رسانی هم انجام شود. قاری، ادیب، برنامه‌ساز، فیزیکدان، پزشک، همه این عزیزان در کشور دغدغه نوجوانان را دارند. سنی که انسان در حال شکل‌گیری است.

مدیرکل روابط‌عمومی سازمان صداوسیما افزود: در کنار بازی ویزیون برنامه‌های دیگری هم بسازید، من به‌شخصه حامی این نوع برنامه‌ها هستم. در دورترین نقاط کشور هم بازی‌های ویدئویی و کامپیوتری وجود دارد و باید برای هدفمند کردن آنها برنامه بسازیم.

وی در پایان صحبت‌هایش ضمن قدردانی از عوامل برنامه به آنها کتابی درباره حاج قاسم سلیمانی اهدا کرد و گفت: امیدوارم که برنامه‌ای با نگاه به زندگی حاج‌قاسم بسازید و مطمئنم که برنامه‌ای بسیار پرمخاطب خواهد بود. از شما به‌عنوان برنامه‌سازان در رسانه ملی می‌خواهم که نگاه فرهنگی حاج‌قاسم سلیمانی را وارد فضای فرهنگی جامعه کنید. از نقدها نهراسید و شتاب بگیرید و ایمان داشته باشید که خداوند هم همراه شما خواهد بود. در کنار تعریف‌ها حرف‌های منتقدان را هم بشنوید تا رشد بیشتری داشته باشید.

بعد سرگرمی تنها ملاک نیست

سیدمهدی حسینی، تهیه‌کننده بازی ویزیون گفت: در شروع کار این بحث مطرح بود که آیا ساخت چنین برنامه‌ای با محوریت بازی‌های ویدئویی کار درستی است یا خیر. بر اساس تحقیقاتی که انجام شد به این نکته دست پیدا کردیم درصد زیادی از نوجوانان این بازی‌های ویدئویی را انجام می‌دهند. به همین دلیل به ساخت برنامه‌ای در این حوزه ورود کرده و سعی داشتیم برای مخاطبان آگاهی‌سازی کنیم. برنامه بازی ویزیون پربیینده‌ترین برنامه نوجوان در سازمان صداوسیما شده‌است و این موضوع برای ما جای مسرت و خوشحالی دارد اما سعی کردیم این برنامه در هر فصل پیشرفتی نسبت به فصل گذشته داشته باشد. فصل پنجم هم در همین راستا و اهداف ساخته خواهد شد، بخش‌هایی اصلاح و بخش‌هایی به این فصل برنامه اضافه می‌شود. بازخوردهای خوبی امروز در روابط‌عمومی ۱۶۲ داشتیم و مخاطبان به برنامه اظهار لطف داشتند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: سعی ما در بازی ویزیون این بوده که برنامه‌ای بامحتوا تولید کنیم، مصادیق متعددی در این چهار فصل وجود داشته و ما سعی کردیم فقط بُعد سرگرمی بازی‌ها را در نظر نگیریم. سؤالات امروز در ۱۶۲، بیشتر در فضای بازی‌های پرطرفدار بود. لبه باریکی بین جذابیت و بازی‌هایی با محدوده سنی وجود دارد و سعی کردیم در این برنامه فقط به بازی‌های پرمخاطب نپردازیم. حساسیت‌ها راجع به موضوع بازی‌های آنلاین بسیار زیاد است و ورود به این نوع بازی‌ها برای ما حاشیه دارد.

بازی‌های گروهی و خانوادگی

امین اسلام‌پناه، کارگردان بازی ویزیون در این نشست اظهار کرد: در بازی ویزیون بیشتر به معرفی بازی‌های گروهی و خانوادگی پرداختیم و سعی کردیم تا بازی‌هایی را معرفی کنیم که نوجوانان از فضای صرفا تک‌نفره خارج شوند و در کنار خانواده باشند. در فصل آینده قصد داریم فلسفه بازی‌های ویدئویی را پیگیری کنیم و این‌که بازی‌ها بر چه اساسی ساخته می‌شوند. ما به کمک دوستان در این برنامه پیشینه تاریخی هر بازی را به مخاطبان ارائه می‌دهیم.

مصطفی صادق‌محمدی، سردبیر بازی ویزیون بیان کرد: ما نمی‌توانیم و قصد هم نداریم در مقابل جریان بازی‌های ویدئویی و کامپیوتری بایستیم اما می‌توانیم به آن جهت دهیم. در دنیای بازی‌های ویدئویی به‌دلیل گستردگی ولنگاری هم وجود دارد، یکی از اهداف برنامه بازی ویزیون دادن اطلاعات درست درباره بازی‌های کامپیوتری و ویدئویی به مخاطبان است. قشر زیادی از مخاطبان در سنین حساس و رشد هستند، سعی کردیم درباره این بازی‌ها آگاهی‌رسانی درست به آنها دهیم. سعی کردیم در این برنامه درباره میزان بازی و مدت زمانی که در روز به آن اختصاص می‌دهند با نوجوانان صحبت کنیم. بازتاب اهداف ما در بخش‌های مختلف برنامه نمایان است و سعی کردیم صرفا به معرفی بازی‌ها نپردازیم بلکه درباره هر بازی برای مخاطبان توضیحاتی ارائه دهیم.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش عنوان کرد: رواج بازی‌های آنلاین باعث کلاهبرداری شده‌است. در نسل اخیر بازی‌های کنسول کاملا آنلاین هستند. برنامه بازی ویزیون بیشتر به بازی‌های آفلاین و بازی‌هایی که نیاز به پرداخت ندارند، می‌پردازد. بازی‌های آنلاین گستردگی زیادی دارد اما این بازی‌ها در برخی مواقع به‌دلیل جابه‌جایی مالی با مشکلاتی همراه بوده‌است.

شنیدن صدای مخاطبان

در ادامه ابوالفضل سلطانی، مجری برنامه بازی ویزیون گفت: طی سال‌ها اجرا با مخاطبان از طریق پیامک در ارتباط بودم اما شنیدن صدای مخاطبان در ۱۶۲ برای من بسیار جذاب بود. شنیدن صدای مخاطبان و نکاتی که داشتند حس خوبی را به ما منتقل کرد و قطعا از نقطه نظرات مخاطبان در فصل پنجم برای بهتر شدن برنامه استفاده خواهیم کرد. برنامه بازی ویزیون برای همه اقشار جامعه است و پدر و مادرها هم این برنامه را می‌بینند و آن را دنبال می‌کنند. در این برنامه سعی ما بر این است که به والدین درباره بازی‌های ویدئویی و کامپیوتری آموزش لازم را داده و از محتوای این بازی‌ها آنها را مطلع کنیم.

احمدرضا معراجی/رسانه روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بازی ویزیون حسین قرایی سیدمهدی حسینی شبکه امید بازی های ویدئویی بازی ها برنامه ای سعی کردیم برنامه ها صحبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است