Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه کشورهای شرق اروپا، خود را مشتاق پذیرایی از پناهجویان اوکراینی نشان می‌دهند؛ اما شرایط اقتصادی و ایدئولوژیکی آنها تعامل با مهاجران تازه وارد را دشوار می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، کارشناسان درباره چالش ادغام میلیون‌ها پناهجوی اوکراینی در جوامع اروپای شرقی هشدار دادند. این در حالی است که این کشورها اغلب با کاهش نرخ جمعیت مواجه هستند و پناهجویان برای آنها منبع قابل اطمینان نیروی کار محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام سازمان ملل، تاکنون ۲.۵ میلیون نفر از اوکراین گریخته‌اند که بیش از نیمی از آنها به لهستان پناه برده‌اند- کشوری که در حالت عادی، علاقه‌ای به پذیرایی از مهاجران ندارد.

این در حالی است که سرانه تولید ناخالص داخلی کشورهای اروپای شرقی در مقایسه با اروپای غربی کمتر است و این خود چالش دیگری در راه تعامل با موج عظیم پناهجویان اوکراینی است.

اتحادیه اروپا اگرچه با تأمین بلندمدت نیازهای پناهجویان اوکراینی موافقت نکرده؛ اما به طور موقت آنها از حق کار، تحصیل و اقامت در کشورهای میزبان برخوردارند و در مجموع تحت الشعاع نژادپرستی سازمان یافته در غرب، شرایط بهتری در مقایسه با پناهجویان افغان، سوری یا آفریقایی دارند.

گفتنی است؛ پیش از این و در ۱۷ سفند ماه بود که کمیسر عالی سازمان ملل با هشدار اینکه موج بعدی پناهجویان اوکراینی که بعد از موج اول و در روزهای بعدی می‌رسند؛ افرادی آسیب‌پذیرتر اند، اعلام کرد شمار این پناهجویان امروز یا فردا از مرز دومیلیون نفر عبور خواهدکرد.

بر اساس آمار سازمان ملل متحد تا دیروز(۱۶ اسفند ماه) بیش از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مردم اوکراین از مرزهای این کشور خارج شده اند که ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به لهستان رفته‌اند. 

اوکراین ۴۴ میلیون و ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد و از سمت شرق با روسیه، شمال با بلاروس، غرب با لهستان، اسلواکی و مجارستان، جنوب با رومانی و مولداوی همسایه است. همچنین دریای آزوف و دریای سیاه در جنوب این کشور واقع شده است. 

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان

سازمان همکاری اسلامی در بیانیه پایانی پانزدهمین اجلاس سران این سازمان بر حق تحصیل زنان و دختران، رعایت حقوق بشر و ایجاد دولت فراگیر در افغانستان تأکید کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، پانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با انتشار بیانیه‌ای 34 ماده‌ای و با تأکید بر حق تحصیل زنان و دختران، رعایت حقوق بشر و ایجاد دولت فراگیر در افغانستان به کار خود پایان داد.

این نشست دو روزه با عنوان «تقویت وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» در پایتخت گامبیا برگزار شد که «عبدالقهار بلخی» سخنگوی وزارت خارجه طالبان نیز در آن شرکت کرده بود.

سازمان همکاری اسلامی در این بیانیه بر حمایت از یک افغانستان صلح‌آمیز، باثبات، مرفه و فراگیر و نیز رسیدگی به چالش‌های پیش روی مردم افغانستان از جمله چالش‌های بشردوستانه، حقوق بشری، گروه‌های قومی، امنیت و تروریسم، مواد مخدر و چالش‌های اجتماعی تأکید کرده است.

طاها:سازمان همکاری اسلامی به تعامل با افغانستان ادامه می‌دهدشرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامینشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا

در این بیانیه آمده است: بر اهمیت احترام کامل به حقوق بشر همه افغان‌ها و لزوم حمایت از حقوق اساسی دختران و زنان افغان به‌ویژه حق تحصیل و کار تأکید داریم و خواستار ارتباط بیشتر با مقامات بالفعل در مورد این موضوعات هستیم.

بیانیه پایانی سازمان همکاری اسلامی اظهار داشتد: ما همچنین بر نیاز به تلاش بیشتر برای رسیدگی به چالش‌های مرتبط با گروه‌های قومی، تروریسم، مواد مخدر و جنبه‌های اجتماعی برای حکومت فراگیر برای دستیابی به ثبات پایدار تأکید می‌کنیم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • هشدار به سیتی: دی‌بروینه پیشنهاد عربستان را رد نکرده
  • هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب