Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@02:12:30 GMT

Microsoft؛ غول تکنولوژی

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۸۴۶۶

Microsoft؛ غول تکنولوژی

بیل گیتس و پل‌آلن که از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت بودند که در زمینه کامپیوتر استعداد زیادی داشتند؛ آن‌ها از هر فرصتی برای کار کردن با کامپیوتر استفاده می‌کردند. این دو دوست با تلاش بی‌وقفه خود موفق شدند در سال ۱۹۷۵ شرکت مایکروسافت را تأسیس کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مایکروسافت یک شرکت تکنولوژی بین‌المللی است که ساختمان مرکزی آن در شهر واشینگتون دی سی قرار دارد؛ زمینه فعالیت این شرکت تولید، صدور مجوز و فروش انواع لوازم کامپیوتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت با فروش سیستم عامل‌های ویندوز و محصولات نرم‌افزاری مانند آفیس شهرت بسیاری در جهان کسب کرد. لپ‌تاپ‌های سرفیس، تبلت‌ها و کنسول ایکس باکس از دیگر محصولات این شرکت است.

تاریخچه شرکت مایکروساف

بیل گیتس و پل آلن که از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت بودند در زمینه کامپیوتر استعداد زیادی داشتند؛ آن‌ها از هر فرصتی برای کار کردن با کامپیوتر استفاده می‌کردند. این دو دوست با تلاش بی‌وقفه خود موفق شدند در سال ۱۹۷۵ شرکت مایکروسافت را تأسیس کنند. آن‌ها واژه "مایکروسافت" را برای نام شرکت خود انتخاب کردند، زیرا ترکیبی از دو کلمه ریزرایانه (microcomputer) و نرم‌افزار (software) بود. شرکت مایکروسافت با معرفی سیستم عامل MS-DOS در دهه ۸۰ میلادی به شهرت رسید. پس از آن شرکت IBM از مایکروسافت خواست سیستم عامل اولین کامپیوتر شخصی آن‌ها را با عنوان IBM PC تولید کند. پس از آن نیز شرکت‌های دیگر از مایکروسافت درخواست کردند که سیستم عامل کامپیوترهای شخصی آن‌ها را تولید کرده و یا توسعه دهد؛ به این ترتیب شرکت مایکروسافت به عنوان ارائه‌دهنده اصلی سیستم عامل کامپیوترهای شخصی در جهان شناخته شد و توانست شرکت‌های رقیب را شکست را دهد.

محصولات مایکروسافت

شرکت مایکروسافت در سال ۱۹۹۴ نخستین دانشنامه قابل اجرا روی کامپیوترها با نام نرم افزار انکارتا (دانشنامه دیجیتال چند رسانه‌ای) را تولید و منتشر کرد. این شرکت در سال ۱۹۹۵ با شرکت دریم ورکس همکاری کرد که ثمره این همکاری، تولید سرگرمی‌های چند منظوره بود. این شرکت در همان سال سیستم عامل ویندوز ۹۵ را وارد بازار کرد و برای اولین بار MS-DOS و ویندوز یکپارچه شدند. بیل گیتس، مدیر عامل این شرکت موفق شد در سال ۱۹۹۸ برای اولین بار مجموعه نرم افزارهای آفیس شامل ورد، اکسل، پاورپوینت و اکسس را در چندین نسخه مختلف معرفی کند؛ از فعالیت‌های مهم دیگر بیل گیتس برای این شرکت وارد کردن مایکروسافت به دنیای اینترنت و راه اندازی وب تی وی بود.

ویندوزفون مایکروسافت

از سال ۲۰۱۵ به بعد با توسعه و رشد گوشی‌های هوشمند، شرکت مایکروسافت تصمیم گرفت برای این گوشی‌ها سیستم عاملی را طراحی کند که جانشین پلتفرم ویندوز موبایل بود. بسیاری از گوشی‌های هوشمند موجود در بازار از سیستم عامل ویندوز فون استفاده می‌کنند؛ برندهایی مانند اچ تی سی، ال جی، موتورولا و سامسونگ نیز از تولیدکنندگان دستگاه‌هایی با سیستم عامل ویندوز موبایل محسوب می‌شوند. پس از اندروید شرکت گوگل و آی او اس شرکت اپل، سیستم عامل ویندوز موبایل در رده سوم سیستم عامل گوشی‌های هوشمند قرار گرفته است.

محصولات سخت افزاری مایکروسافت

نخستین محصول سخت‌افزاری مایکروسافت تبلت سرفیس بود که در سال ۲۰۱۲ معرفی شد؛ تمام قطعات این کامپیوتر توسط شرکت مایکروسافت تولید می‌شد. محصول بعدی مایکروسافت، ایکس باکس وان بود که در سال ۲۰۱۳ وارد بازار شد و رقیب جدیدی برای پلی استیشن محسوب می‌شد؛ نسخه پیشرفته کنترلر کینکت (kinect) نیز همراه کنسول جدید به بازار عرضه شد که مورد استقبال علاقه‌مندان دنیای تکنولوژی قرار گرفت.

وضعیت کنونی مایکروسافت

فعالیت‌های مایکروسافت از سال ۲۰۱۵ به سه دسته فرآیندهای تجاری و تولیدی، رایانش هوشمند ابری و رایانش شخصی تقسیم شد؛ دسته اول را می‌توان بخش خدمات تجاری نامید که شامل نسخه‌های تجاری نرم‌افزارهای آفیس، اسکایپ، اکسچنج (Exchange) و بسیاری از نرم‌افزارهای حرفه‌ای دیگر می‌شود. بخش دوم نیز خدمات سرور و رایانش ابری مانند ویندوز سرور، ویژوال استودیو، سیستم سنتر و آژور (Microsoft Azure) را در بر می‌گیرد. محصولات سخت افزاری و سیستم عامل‌های ویندوز نیز در دسته بندی سوم قرار می‌گیرد.

کد خبر 560990

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت مایکروسافت مایکروسافت محصولات مایکروسافت برنامه مایکروسافت تاریخچه مایکروسافت برنامه های مایکروسافت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سیستم عامل ویندوز شرکت مایکروسافت بیل گیتس گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • خلاقیت در طراحی کیک تولد با ویندوز 11 (فیلم)