Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مرکز ارتباطات رسانه‌ای انتخاب الکترونیک، ششمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایران با حضور سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارائی، رسول جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف و تعداد دیگری از مقامات کشوری و مسئولان حوزه اقتصاد و فناوری ایران در محل سالن همایش‌های دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که شرکت‌های فعال در بخش‌های مختلف نظام اقتصادی، حضور یافته بودند، گروه صنعتی انتخاب الکترونیک به دلیل موفقیت در اجرای چارچوب‌های عملیاتی کارخانه هوشمند (SMART Factory) در خطوط تولید خود مفتخر به دریافت تندیس زرین این جایزه ملی شد.

محمدرضا پهلوان زاده، معاون کیفیت گروه صنعتی انتخاب الکترونیک در حاشیه این مراسم با تاکید بر نقش این گروه صنعتی در تحقق چهره فناورانه صنعت و تعمیق ساخت داخل، اظهار کرد: دریافت این جایزه حاصل تلاش شبانه‌روزی و بی‌شائبه پرسنل نخبه انتخاب الکترونیک در معاونت کیفیت این مجموعه است.

وی افزود: گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، تنها کارخانه با استانداردهای کیفی و سازوکارهای نظارتی هوشمند بر اساس چارچوب‌های بین‌المللی در ایران است که این تحول دیجیتال در روند فعالیت این مجتمع بزرگ صنعتی، پنج تا ۲۰ درصد کاهش هزینه و صرفه‌جویی را برای انتخاب الکترونیک به همراه داشته است.

معاون کیفیت گروه صنعتی انتخاب الکترونیک با بیان اینکه تلاش برای افتخارآفرینی یک اولویت در این گروه صنعتی است، تصریح کرد: رویکردهای کنترل کیفی در گروه صنعتی انتخاب الکترونیک بر مبنای تضمین قابلیت اطمینان شکل گرفته و برهمین اساس محصولات برندهای وابسته به انتخاب الکترونیک مبتنی بر استانداردهای نسل چهارم کیفیت هستند.

پهلوان زاده اضافه کرد: توسعه نظام مدیریت فناوری‌های نوین در گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، حرکت در مسیر نوآوری و دستیابی به راه‌حل چالش‌های فناورانه را تا حد زیادی تسهیل کرده و جذب نخبگان و استعدادهای صنعتی و اقتصادی نیز فرصت‌های جدیدی بر مبنای تسهیل این روند در بزرگ‌ترین مجتمع تولیدکننده لوازم خانگی ایران به همراه داشته است.

وی ادامه داد: انتخاب الکترونیک به عنوان یک شرکت پیشرو در حوزه کیفیت و سرمایه‌گذاری پایدار در زمینه تحقق بیش از پیش قابلیت اطمینان، قصد دارد تا سال ۱۴۰۵ به یک الگوی مرجع نوآوری در صنعت لوازم خانگی جهان تبدیل شود.

پهلوان زاده یادآور شد: تلاش ما در جهت تحقق مراقبت از مشتریان محصولات با کیفیت برندهای وابسته به گروه صنعتی انتخاب الکترونیک در مرحله کنترل کیفی و ارائه خدمات پس از فروش ویژه متمرکز شده است.

بر اساس این گزارش، تعداد دیگری از شرکت‌های شاخص ایرانی همچون همراه اول، ذوب آهن، فولادهرمزگان، صنایع ملی مس، بیمه دی، اسنپ و بانک پاسارگاد نیز موفق به کسب تندیس و تقدیرنامه در این جشنواره ملی شدند.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

برچسب‌ها مرکز ارتباطات بیمه دی جشنواره ملی نوآوری برتر ایران رپرتاژ آگهی جشنواره وزیر امور اقتصاد و دارایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز ارتباطات بیمه دی جشنواره ملی نوآوری برتر ایران مرکز ارتباطات بیمه دی جشنواره ملی نوآوری برتر ایران رپرتاژ آگهی جشنواره وزیر امور اقتصاد و دارایی گروه صنعتی انتخاب الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند