Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:27:13 GMT

باید اولویت اول خود را روی خانواده بگذاریم

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۹۶۰۵

باید اولویت اول خود را روی خانواده بگذاریم

ایسنا/قم کارشناس امور خانواده با بیان اینکه باید اولویت اول خود را روی خانواده بگذاریم، گفت: زشت‌ترین و بدترین حرف یک بنده و انسان این است که بگوید من همینی هستم که هستم؛ زیرا انسان می‌تواند ارتقاء پیدا کند و اخلاقش بهتر شود و برای این کار باید اخلاقیات منفی را از وجود خود برطرف کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین محمد برمایی در محفل سخنرانی حرم مطهر حضرت معصومه (س) پیرامون مسائل خانواده و تربیت کودک، عنوان کرد: ماه شعبان ماه ناز کردن بنده برای خدا است و اگر این تکنیک را بلد باشیم می‌توانیم خیلی از حاجت‌های خود را هم از خدا بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما بلد نیستیم که چگونه حاجت‌های خود را از خدا بخواهیم گفت: گاهی به گونه‌ای حاجت خود را از خدا می‌خواهیم که طلبکارانه است ولی اگر به مناجات شعبانیه نگاه کنیم می‌بینیم که به ما یاد داده‌اند که اگر چیزی را از خدا می‌خواهیم باید با ناز کردن و اعتراف به کاستی‌های خودمان باشد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در روابط خانوادگی هم ناز کردن گره گشا است، بیان کرد: زود رنجی یک خطای رفتاری است و به معنی ناز کردن نیست و افرادی که زود رنج هستند بلد نیستند ناز بکشند بنابراین طرف مقابل نمی‌تواند درد دل خود را با این افراد بگوید.

وی با بیان اینکه برخی اخلاقیات مانع ارتباط عاطفی خوب ما با افراد خانواده است، افزود: زود رنجی و زود جوش آوردن از جمله هیجانات منفی هستند که باید سعی کنیم آن را در خود از بین ببریم تا ظرفیت ناز کردن دیگران را داشته باشیم و از خطای طرف مقابل خود بگذریم.

برمایی با بیان اینکه رفع اخلاقیات منفی رشد انسان را به دنبال دارد، اظهار کرد: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید هر کسی بتواند خود را از چهار چیز باز دارد سزاوار آن است که هرگز ناخوشآیندی نبیند؛ اول عجله و شتاب، دوم لجاجت، سوم خود بزرگ بینی و خود شیفتگی و چهارم سستی و تنبلی نسبت به اولویت های زندگی است.

وی با بیان اینکه هیچ مسأله‌ای مهم‌تر از مسأله خانواده نیست گفت: حتی در مسأله اقتصادی که به مشکلاتی برخورده‌ایم، دغدغه این را داریم که ازدواج‌ها به تأخیر افتاده و یا مرد دغدغه رفاه خانواده‌اش را دارد نشان می‌دهد که از موضوع خانواده در ایران موضوع مهمتری نداریم و باید سعی کنیم که روابط خانوادگی خود را بهتر کنیم.

کارشناس امور خانواده با بیان اینکه باید اولویت اول خود را روی خانواده بگذاریم، افزود: زشت ترین و بدترین حرف یک بنده و انسان این است که بگوید من همینی هستم که هستم؛ زیرا انسان می‌تواند ارتقاء پیدا کند و اخلاقش بهتر شود و برای این کار باید اخلاقیات منفی را از وجود خود برطرف کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری خانواده ناز کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور، درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

وی در گفتگو با فارس افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیون یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیون یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900111

دیگر خبرها

  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • انتقال آلفونسو دیویس به رئال مادرید منتفی خواهد شد؟
  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در شهرستان اردبیل در دست اقدام است
  • ثبت و ضبط تاریخ شفاهی یزد قدیم در اولویت مرکز اسناد
  • اول لب بود که دندان آمد/ آدم گرسنه اولویت دارد یا گربه محل؟!
  • ثبت تاریخ شفاهی یزد قدیم، از اولویت های مرکز اسناد و کتابخانه ملي استان يزد
  • فیلم| کارشناسان عرب‌زبان: حب و بغض را در مورد ایران کنار بگذاریم،راهبرد منطقه‌ای ایران باید در دانشگاه‌ها تدریس شود
  • برای بردن سیتی باید از جان مایه بگذاریم
  • برای بردن سیتی باید از جام مایه بگذاریم