Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژه‌ای  با عنوان « انتقاد کارگران نیروگاه نکا از تأخیر در پرداخت حق و حقوق» در سامانه فارس من خواستار پیگیری این سوژه شدند.

۱۵ بهمن ماه امسال مجموعه کارکنان نیروگاه شهید سلیمی نکا نسبت به بخشنامه‌های سازمان‌های بالادستی با سیاست‌های انقباضی، تاخیر در پرداخت معوقات رفاهی و قطع بیمه درمانی و ساختار بودجه اعتراض کردند و مدیران پیگیر مطالبات کارگران شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نارضایتی و به دلیل تاخیر در تحقق خواسته‌های به حق و قانونی تصمیم گرفتند تا با فرستادن نمایندگانی به استانداری، مشکلات‌ خود را با مدیران استانداری به‌عنوان نمایندگان استاندار در میان بگذارند.

تأخیر در خدمات بیمه درمانی، حذف کارانه، پرداخت نشدن معوقات بیمه‌ای، کم‌توجهی و فشار به جامعه کارگری در مقایسه با دیگر ارگان‌ها از اصلی‌ترین دلایل اعتراض کارگران بوده است.

عمادی مسؤول روابط عمومی نیروگاه شهید سلیمی نکا پس از پیگیری‌های متعدد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: ماه گذشته بود که نحوه محاسبه حقوق و دستمزد، تاخیر در پرداخت معوقات رفاهی و قطع بیمه درمانی اعتراض کارگران مجموعه را درپی داشت.

وی با بیان اینکه پیگیری مطالبات کارگران مجموعه در دستور کار مدیران قرار گرفت، افزود: با پیگیری‌های به عمل آمده معوقات بیمه‌ای برطرف و بخشی از معوقات رفاهی پرداخت شد و برخی معوق مانده و پیگیری برای پرداخت در دستور کار قرار دارد.

مسؤول روابط عمومی نیروگاه شهید سلیمی نکا با اشاره به اینکه اینکه معوقات مشمول زمان شد و همین موضوع اعتراض کارگران را درپی داشت، تصریح کرد: هیچ تاخیری در پرداخت حقوق نداشتیم و حقوق پرسنل به‌موقع پرداخت شده است و موضوع مهم مزایای رفاهی بوده که همراه حقوق باید پرداخت می‌شد.

عمادی با تاکید بر اینکه تمام تلاش‌مان این است که حقوق کارگران این مجموعه هرچه سریع‌تر پرداخت شود، خاطرنشان کرد: باتوجه به پیگیری‌های به عمل آمده این مطالبات هفته جاری پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/

منبع: فارس

کلیدواژه: حقوق معوقه رونق تولید پیگیری مشکلات کارگران مازندران نیروگاه شهید سلیمی نکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند

نرخ بیمه کارگران مشمول قانون کار، بر اساس حداقل دستمزد آن‌ها محاسبه می‌شود و معادل ۳۰ درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه است. بر اساس مصوبه شورای عالی کار ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حداقل دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۳ به میزان ۹میلیون‌و۳۲۲هزار تومان تعیین شد.

بنابراین، میزان حق بیمه سهم پرداختی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱هزارو۱۸۰ تومان خواهد بود؛ به این ترتیب که ۷ درصد حق بیمه سهم کارگران است که کارفرما از حقوق و مزایای ماهانه کارگر کسر کرده بر روی آن ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرما را اضافه کرده و به تامین اجتماعی واریز می‌کند.

به گزارش منیبان، در توضیح جزئیات حق بیمه تأمین اجتماعی کارگران، گفته شده که حق بیمه پایه کارگران، ۷ درصد از حداقل دستمزد آن‌ها یعنی معادل ۶۵۲هزارو۵۴۰ هزار تومان است. حق بیمه بیکاری هم یک درصد از حداقل حقوق و معادل ۳۹هزارو۲۲۰تومان تعیین شده است.

حق بیمه حوادث ناشی از کار هم ۲ درصد از حداقل دستمزد را به خود اختصاص داده که عددی معادل ۱۸۶هزارو۴۴۰ تومان می‌شود. بنابراین درمجموع میزان حق بیمه تامین اجتماعی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱ هزار و ۱۸۰ تومان خواهد بود.

طبق ماده (۲۸) قانون تامین اجتماعی، مبلغ حق بیمه به میزان ۳۰ درصد مزد یا حقوق بیمه‌شدگان مشمول قانون کار است که از این میزان ۲۳ درصد (۲۰ درصد حق بیمه + سه درصد بیمه بیکاری) بر عهده کارفرما و هفت درصد بر عهده بیمه شده است (که علاوه بر میزان نرخ فوق الاشاره، سه درصد نیز به وسیله دولت تامین می‌شود).

همچنین طبق ماده (۳۶) قانون کارفرما مسئول پرداخت حق‌بیمه سهم خود و بیمه‌شده به سازمان بوده و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تامین اجتماعی تأدیه کند.

هرچند که بر اساس قوانین وزارت کار، کارفرما وظایفی در قبال کارگر دارد و تمام موارد آن‌ به‌درستی اجرا می‌شود و در صورت اجرانشدن هر کدام از آن‌ها، قانون به‌تمامی به حقوق کارگران رسیدگی می‌کنند، اما باز هم لازم است کارفرما و کارگران به‌طور کامل از قوانین و حقوق خود آگاه باشند. می‌توانید در ازکی همه‌چیز درباره حق بیمه تأمین اجتماعی و شرایط و قوانین آن را بخوانید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد