Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید کاظم موسوی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درمورد افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران گفت: اقدام دولت برای افزایش ۵۷ درصدی حقوق را  کارگران را تحسین می‌کنم کارگران و کسانی که با حقوق نازل در کشور زندگی می کنند نیازمند توجه جدی هستند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: پایین بودن سطح دستمزد، تنها بخشی از مشکلات کارگران در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نداشتن امنیت شغلی و رفاه متناسب با شرایط اجتماعی زندگی کارگران  را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده است که باید دولت در این زمینه توجه جدی کند.

موسوی تصریح کرد: کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و عرصه تولید نقش اصلی را  بر عهده دارند و همیشه در عرصه های مختلف پیشگام بوده‌اند و اوایل انقلاب و زمان جنگ تحمیلی هم  با بصیرت در مقابل دشمن ایستاده و نقش خود را به خوبی ایفا کردند.

وی اضافه کرد:اشتغال و امنیت شغلی در سایه تولید به وجود می‌آید و تولید هم موجب اشتغال‌زایی و افزایش بهره‌وری در تمامی عرصه‌ها  می شود اگر مشکلات اقتصادی کشور برطرف شود مسلما بهبود وضعیت رفاهی زندگی مردم و توسعه اقتصاد کشور را شاهد هستیم در واقع می توان گفت بخش اصلی ستون فقرات اقتصاد کشور، کارگران هستند که توجه به این سرمایه انسانی از مهم‌ترین عوامل توسعه اقتصادی کشور شمار می روند.

نماینده مردم اردبیل تصریح کرد:در شرایطی که کشور با تحریم‌های ظالمانه آمریکا مواجهه است و اقتصاد کشور با مشکلاتی روبرو است توجه به ظرفیت نیروی انسانی در کشور راه نجات اقتصاد  و رونق تولید داخلی است و هرچه تولید، رونق بگیرد، کالا و خدمات ایرانی هم رونق خواهد یافت و می توان نقش تحریم ها را کم رنگ و یا خنثی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت: توانمند سازی طبقه کارگر و تقویت مشاغل خانگی از طریق تسهیلات بلاعوض و کارمزد کم می‌تواند به حل مشکلات معیشتی کارگران و اقشار آسیب پذیر در کشور کمک کند.

موسوی گفت:دولت برنامه‌های راهبردی برای حل مشکلات معیشتی کشور دارد و برای عملیاتی کردن  این هدف مهم ،نیازمند برنامه‌های بلند مدت است تا بتواند قدرت خرید مردم را افزایش داده و مشکلات آنها را حل کند.

نماینده اردبیل  مردم با اشاره به دستور رییس جمهور برای حل مشکلات اقتصادی  کشور بیان داشت:رییس جمهور با نگاه دلسوزانه به دنبال حل مشکلات مردم است، اما فراهم کردن زیر ساخت های لازم در این زمینه  زمان‌بر است، باید به صورت بنیادی و اساسی رفع مشکلات کارگران و اقشار آسیب پذیر را مد نظر قرار دهیم و با ایجاد اشتغال زندگی عزتمند را به خانواده های ایرانی اعطا کنیم.

برچسب‌ها جنگ تحمیلی جامعه اسلامی کارگران ایالات متحده آمریکا دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگ تحمیلی جامعه اسلامی کارگران ایالات متحده آمریکا جنگ تحمیلی جامعه اسلامی کارگران ایالات متحده آمریکا دولت سیزدهم حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌ الاسلام عابدین رستمی در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع مومنان و نمازگزاران با دعوت آنان به تقوای دینی و خداترسی و پرهیزکاری و مسیر حق و توحید اظهار داشت: به گفته پیامبر عظیم الشان اسلام صلی الله علیه و آله وسلم ملاک برتری انسانها تقواست و آنچه که انسانها را ارزش می دهد فقط و فقط تقواست.

وی گفت: به فرموده پیامبر اکرم صلی الله هیچ کس بر کس دیگری ارجحیت و برتری ندارد نه عرب بر عجم و نه عجم بر عرب نه سفید پوست بر سیاه پوست و تنها ملاک برتری انسانها تقوای آنان است و آنچه انسان را به خدا نزدیک می کند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی بیان کرد: کسی کرامت و برتری دارد که با تقوا باشد مهاجرت دو گونه است هجرت نخست هجرتی است گه از گناهان دوری کند و از سیئات و گناهان و چیزهایی که ارزش‌های انسان را کم کند هجرت کند و مهاجرت دوم دور شدن از گناه و حرکت به سمت پروردگار و دوری از وسوسه های شیاطین است.

وی افزود: کسی که ایمان داشته باشد خیر و شر و آبروی و ثروت و سلامت و اقتصاد او در دستان پروردگار متعال است و فکر این فرد شکست ناپذیر و خلل ناپذیر است .

خطیب نماز جمعه شهرستان قروه در ادامه خطبه های این هفته با تبریک هفته کار و کارگر گفت: نیروی کار و کارگر موتور محرکه اصلی اقتصاد هر جامعه ای است جامعه ای که بخواهد مایحتاج خود را تامین کند و بحران‌های اقتصادی خود را پشت سر بگذارد و متکی به درون خود باشد باید به کار و کارگر بها دهد هم در حوزه وضع قوانین و هم در حوزه حمایت‌ها و پشتیبانی ها و هم در حوزه هویت بخشی جامعه کارگران باید کوشا باشد.

حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: کارگری که در اسلام یک هویت ذاتی و اصیل دارد یک ابزار تولیدی نیست بلکه بر خلاف دیدگاه غرب و تمدن غیر اسلامی، کارگر یک ابزار تولید نیست و چرخ دنده نیست که بچرخد و خروجی آن برای دیگران باشد کارگر اصالت ذاتی و ارزش و بنای ذاتی دارد  بطوری که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم آنقدر به کارگر بها و ارزش می دادند خم می شدند و  دست کارگر را می بوسیدند و این پیام را در تمام دنیا منتشر کردند که این ارزش و عزت واقعی کارگر است و جامعه کارگری وابسته به ما نیست بلکه ما وابسته به آنان هستیم اگر این اصل خودش را در قانون و اجرا نشان دهد این جامعه جامعه ی بالنده ای می شود.

وی خاطر نشان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید نواقص مربوط به جامعه کارگری را جبران کنیم چه در حوزه سیاستگذاری و چه حوزه اجرایی و چه در حوزه حمایت و پشتیبانی باید حقوق جامعه کارگری حفظ شود.

حجت الاسلام  رستمی در پایان افزود: مطالبات جامعه کارگری که مشکلات بیشتر جامعه کارگران است بیمه و امنیت شغلی کارگران است که باید حفظ شود .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است