Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@09:21:08 GMT

ممنوعیت کوچ زودهنگام عشایر به مناطق ییلاقی

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۱۹۳۹

ممنوعیت کوچ زودهنگام عشایر به مناطق ییلاقی

به گزارش تابناک، موسی بیات سرپرست مدیریت امور عشایر استان کرمانشاه گفت : گا‌ها عشایر زودتر از موعد اقدام به کوچ می‌کنند، انتظار می‌رود عشایر در تاریخ اعلام شده به سمت مناطق ییلاقی حرکت کنند.

به گفته سرپرست مدیریت امور عشایر استان کرمانشاه زمان آغاز کوچ عشایر استان بر اساس تقویم کوچ از ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ اعلام شده، بر اساس تقویم کوچ عشایر استان از ۳۰ فروردین می‌توانند از مناطق قشلاقی به سمت مناطق ییلاقی حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از عشایر استان درخواست داریم برای برقراری نظم و امنیت کوچ و جلوگیری از آسیب رسیدن به منابع طبیعی، در تاریخ اعلام شده اقدام به کوچ کنند.

کوچ زود هنگام موجب تخریب پوشش گیاهی مراتع خواهد شد، دامداران و بهره برداران باید از ورود زود هنگام و خارج از تقویم زمان بندی کوچ به مراتع ییلاقی خودداری کنند، در غیر اینصورت برابر مقررات با متخلفان برخورد خواهد شد.

هرگونه کوچ چه به روش سنتی و چه از طریق کامیون تا قبل از این تاریخ غیرقانونی است عشایر قبل از کوچ هماهنگی لازم را با اداره امور عشایر استان و همچنین منابع طبیعی داشته باشند.

برنامه‌ریزی‌های لازم برای کوچ عشایر در زمان مشخص شده انجام گرفته و تلاش خواهیم کرد تا عشایر کوچ بدون مشکلی را داشته باشند.

تعداد خانوار‌های عشایری استان کرمانشاه ۱۴ هزار خانوار است استان کرمانشاه حدود چهار هزار خانوار عشایری کوچ رو دارد. مابقی عشایر استان نیمه کوچ رو بوده و اغلب ساکن روستا‌ها هستند.

عشایر این استان سالانه بیش از ۲۷ هزار تن شیر و ۱۳ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۹۰۰ تن روغن حیوانی، ۱۶۵۰ تن الیاف دامی شامل پشم، کرک، مو و ۲۱ هزار و ۹۰۰ قطعه صنایع دستی تولید می‌کنند.

استان کرمانشاه از نظر جمعیت عشایری هشتمین استان کشور است .

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران حمله نظامی روسیه به اوکراین مناجات شعبانیه عشایر کوچ عشایر کرمانشاه مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران حمله نظامی روسیه به اوکراین مناجات شعبانیه قیمت گوشی استان کرمانشاه عشایر استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی از دانشگاه تربیت مدرس تهران، است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد.هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است.

ور در پایان گفت: به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • اقامتگاه ییلاقی پادشاهان قاجار و پهلوی اینجاست
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت