Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی در ابتدای نشست خبری، با بیان اینکه کشتی با همت جامعه کشتی و اهالی رسانه به این نقطه رسیده است، گفت: علی دبیر مهم نیست، یکسری شاید بخواهند خودشان در کشتی دیده شوند اما من دنبال این چیزها نیستم. کشتی حقش خیلی بالاتر از این‌هاست. اگر حمایت‌های رسانه‌ها نبود حتما نتایج خوبی که به دست آمد اتفاق نمی‌افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تازه شروع کار ماست. مسابقات جهانی صربستان برای ما خیلی مهم است و با تمام قدرت عازم رقابت‌های جهانی خواهیم شد.

 برای حالگیری بودجه خادم را کم کردند

رییس فدراسیون کشتی درباره حواشی مجمع کمیته المپیک، گفت: هر حرفی بوده آنجا زدم. وقتی کل اعضای مجمع رای دادند من هم تمکین می‌کنم و احترام می‌گذارم. من روی بحث بودجه حرف داشتم و هم اینکه اعضای هیات اجرایی رییس فدراسیون نبودند و باید افرادی باشند که انگیزه داشته باشند. یکی از اعضای هیات اجرایی دروغ گفت، زمانی که من نایب‌رییس کمیته بودم دی ۹۶ بیرون آمدم، ان زمان بودجه کشتی ۵ میلیارد بود، سال‌های ۹۴ و ۹۵ هم همین میزان بود. نمی‌دانم چرا این‌ها از خدا نمی‌ترسند دروغ می‌گویند. از سال ۹۷ بودجه کشتی شد ۲ میلیارد که یکی از اعضای هیات اجرایی گفت به خاطر برخی مسائل می‌خواستیم حال خادم را بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: آمدند امتیازبندی کردند و سقف ۱۰۰۰ امتیاز را گذاشتند و گفتند هر کس برسد ۴ میلیارد می‌گیرد. کشتی فرنگی و آزاد ما به تنهایی هر کدام ۱۰۰۰ را رد کردند، آزاد و فرنگی را باید جدا حساب کنند. تکواندو و وزنه‌برداری هر کدام ۲ سهمیه گرفتند اما آزاد و فرنگی ما هر کدام ۳ برابر سهمیه گرفتند. من با هیچ‌کس شخصا اختلافی ندارم، جامعه کشتی من را جامعه کشتی انتخاب کرد که حرف بزنم و حق ندارم لابی شخصی داشته باشم. خدا باید راضی باشد، هر جا دیدید غیرواقع حرف می‌زنم یقه من را بگیرید. چرا باید از ۲۱۶ میلیارد کمیته فقط ۸ میلیارد به کشتی برسد؟ دولت به ما نمی‌تواند جدا پول بدهد، آقای نوبخت آمد ۷ میلیارد و نیم داد، ما گفتیم به حساب کمیته بریزید به ما بدهند اما آن را هم به حساب من می‌گذارند یا جایزه دلاری یزدانی و گرایی را به حساب ما می‌گذارند.

دبیر افزود: صالحی امیری همین که توانسته هیات اجرایی را مدیریت کند یعنی آدم قوی و مدیری است، او خوب کار کرده و توانسته ارتباطات خوبی بگیرد، از لحاظ مدیریتی وی را قبول دارم اما من حرف‌هایم را می‌زنم. مجمع تا مهر انتخابات را تعویق انداخت. الان هم قصد داریم با تیم دوم یا سوم به بازی‌های آسیایی برویم.

رییس فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: مسابقات قهرمانی آسیا برای ما تدارکاتی است، ۱۰ لار اول شدیم و اتفاقی نیفتاد، ما تیمی جوان از جام تختی را به قهرمانی آسیا می فرستیم، برای همین مغولستان نفری ۴۴ میلیون پول بلیت برای ۶۰ نفر می‌شود. ۴ داور S۱ مان را هم باید ببریم. به غیر از پول بلیت ۱۰ شب برای هر کدام باید ۱۸۰ یورو بدهیم. ما رده‌های سنی مختلف داریم و باید در مسابقات زیادی شرکت کنیم، ببینید به چه بودجه‌ای نیاز داریم؟ همین الان تیم فرنگی جوانان در زاهدان است، نوجوانان فرنگی سیستان و بلوچستان است، بروجرد و کرمان هم تیم‌های ما اردو دارند، بعد ساخت و ساز و بدهی هم داریم. علی دبیر را له کنید اما به کشتی کمک کنید، من نیامده‌ام کشتی را هزینه خودم کنم.

تیم اصلی را به جهانی می‌فرستیم

وی افزود: اولویت ما جهانی است اما اگر برای کمیته و وزارت بازی‌های آسیایی مهم است باید بیایند بنشینند حساب و کتاب کنند و کمک کنند. آن هم نه یک ماه مانده به بازی‌های آسیایی، الان باید بیایند و کمک کنند. در فاصله ۷ یا ۸ روز از جهانی باید در بازی‌های آسیایی شرکت کنیم، باید بیایند و کمک کنند. الان باید مسابقه خوب برویم و به بچه‌هایمان برسم. تیم اصلی را به مسابقات جهانی می‌فرستیم، مگر اینکه دوستان پای کار بیایند، مدام ما را جلسات کارشناسی می‌برند اما کار خودشان را می کنند، این بار آن‌ها اینجا بیایند و حرف‌های ما را بشنوند. اگر کشتی در بازی‌های آسیایی مهم حداقل نصف حق کشتی را بدهند.

دبیر خاطرنشان کرد: به وزیر ورزش گفتم خداوکیلی من را بردار، دستت را هم می‌بوسم، من از خدایم است، من وظیفه دارم از کشتی دفاع کنم و حقش را بگیرم. چند روز پیش در جوانان آزاد خراسان اول شد، من برای مازندان ناراحتم، این تیم سوم شد، البرز دوم شد. مازندران برای من بچه زرنگم است و باید مراقبش باشم. کشتی مازندران باید همیشه قوی باشد. هر چه دست من باز باشد و به کشتی‌گیر و مربی و هیات‌هایم برسم در المپیک موفق‌تر می‌شویم. بودجه را باید بر اساس عدالت بدهند.

یکسری آدم بی‌تقوا گفتند فلانی کشتی را سکوی خود کرده است، رزومه هر کسی مشخص است. دوره‌ای در زمان امیر خادم که رییس فراکسیون ورزش بود واقعا بودجه ورزش خیلی خوب بالا آمد. من که دنبالش نیستم اما یکسری ورزشکاران بروند کاندیدا شوند و مردم رای بدهند تا بودجه ورزش را بالا ببرند.

وی با بیان این چونه ورزش کوچک بسته شده است، یکسری دوستان در مجلس واقعا کمک می‌کنند و از آن‌ها تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه هیجکش نمی‌تواند در کشتی مدعی شود که حقش در تیم ملی خورده شده است، گفت: کشتی آزاد با کشتی فرنگی فرق دارد، تعدادشان قابل قیاس نیست و حتی نوع بدنسازی و تمرین آن‌ها هم متفاوت است، پس نحوه انتخابی آن‌ها هم متفاوت است اما مهم این است که عدالت برقرار است. به مربیان هم گفتم به جای اینکه قهرمان نوجوانان جهان بدهید به من قهرمان جهان و المپیک بدهید. از سرمربیان تیم ملی تشکر می‌کنم و به آن‌ها هم اعتماد دارم.

دبیر درباره احتمال غیبت روسیه در مسابقات جهانی گفت: اول اینکه ورزش سیاسی است چرا آنقدر کشورهای دیگر حمله کردند کاری نداشتند؟ کشتی بدون روسیه، آمریکا و ایران، هیچ نیست. از آمریکا هم برای جام تختی و جام هاشمی‌نژاد دعوت کردم، دوست دارم مثل زمان خودم با آمریکا و روسیه مبارزه کنیم، یادتان باشد کشتی توسط امریکا و روسیه در المپیک ماند.

رییس فدراسیون کشتی درباره کم‌کاری برخی هیات‌های استانی کشتی مثل تهران، گفت: روز اول که آمدم گفتم هیات‌های بی‌عرضه و مربیانی که به روز نیستند، مشکل کشتی هستند. من مشکل پول را حل می‌کنم اما من دیگر در باشگاه‌ها که نیستم. مربی باید خودش بخواهد رشد کند و پیگیر باشد. به انستیتو گفتم مثلا از مهدی تقوی فیلم بگیرید دو تا فن یاد بدهد روی سایت بگذارید. درباره هیات‌های کشتی هم با هیچ کس تعارف ندارم، هر کس کم کار است باید نقد شود و پاسخگو باشد. اینجا دو روز است، من از آخرتم می‌ترسم.

وی درباره دعوت از تیم آمریکا به جام تختی، گفت: رسما دعوت کردیم چون معتقدیم یکی از برترین تیم‌های جهان است. دیشب ایمیل زدیم و هنوز جوابی نگرفتیم. دنبال می کنیم ویزای فرودگاهی به آن‌ها داده شود. ما ایرانی‌ها بلدیم و مهمان‌نواز هستیم.

یارگیری‌ها برای انتخابات کمیته مشخص بود

دبیر درباره تعویق انتخابات کمیته المپیک گفت: وزارت و کمیته دو ضلع قدرت ورزش کشور هستند، هر دو ضلع دوست داشتند انتخابات عقب بیفتد، در مجمع هم صحبت‌های هر دو طرف مشخص بود که دوست داشتند انتخابات عقب بیفتد، خب من تنهایی چه کاری می‌توانم بکنم. من تیکه‌هایم را انداختم و به یکسری گفتم بلدی با هر وزیری ببندی. من آمده‌ام فقط کار کنم و وظیفه‌ام است. دو طرف دوست داشتند انتخابات تعویق بیفتد و هیچ رییس فدراسیونی هم در مجمع حرف نزد. تعویق انتخابات دلایل پشت پرده‌ای داشت که کاملا مشخص است.

وی درباره اینکه آیا نامزد ریاست کمیته می‌شود یا خیر، گفت: من همین‌جا بتوانم کار را جلو ببرم به وزارت و کمیته کمک می‌کنم جون ۸۰ درصد کار آن‌ها هم همین است. من صبح به وزیر گفتم من را برداری دستت را می‌بوسم. من همینجا هستم و هیچ قصدی برای کاندیدا شدن ندارم.

وی با بیان اینکه ۵ کشور درخواست برگزاری اردو با تیم نوجوانان ما را دارند، گفت: هر چه ما قوی‌تر شویم تیم‌های جهان می‌آیند و در مسابقات ما هم شرکت می‌کنند.

دبیر در پاسخ به این سوال که چه نمره‌ای از ۱۰ به عملکرد خود می‌دهد، خاطرنشان کرد: از ۱۰ نمره به خودم سه می‌دهم چون فقط ۳۰ درصد ظرفیت‌مان استفاده می‌شود. باور دارم اگر محیط آماده باشد پتانسیل کشتی خیلی بالاتر از این‌هاست. اگر در جلسات رگ گردنم بالا می‌زند به خاطر این است که مملکتم را دوست دارم. المپیک پاریس با فاصله اولویت ماست، بعد مسابقات جهانی ۲۰۲۳ که برای سهمیه هم است اولویت ماست و بعد از آن جهانی ۲۰۲۲ صربستان. بقیه هیچکدام اولویت اول ما نیست، غیر از آن اگر می‌خواهند بازی‌های آسیایی اولویت ما باشد باید کمک کنند.

کد خبر 663816 برچسب‌ها کشتی فرنگی خبر مهم علیرضا دبیر کشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کشتی فرنگی خبر مهم علیرضا دبیر کشتی رییس فدراسیون کشتی بازی های آسیایی مسابقات جهانی هیات اجرایی اولویت ما کمک کنند آن ها هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۸۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟

در هفته‌ای که گذشت، جام به اصطلاح بین‌المللی جهان پهلوان تختی در پایین‌ترین سطح خود برگزار شد و کمترین کشور خارجی با نازل‌ترین میزبانی در این رقابت‌ها ظاهر شدند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ چهل و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی که گویا تنها برای افزایش همین عدد و رقم دوره‌های برگزاری‌اش زحمت اجرای آن را می‌کشند، طی روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه با حضور کشتی‌گیرانی از ایران و تیم‌های ارمنستان، سوریه و عراق در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد.

خجالت آور است اگر تعداد نفرات حاضر برخی از همین چند کشور را اینجا بنویسیم و باز هم نام "تیم" را روی آن بگذاریم.

در حالی که شاهد برگزاری تورنمنت‌هایی با قدمت کمتر اما اعتبار به مراتب بالاتر در کشورهای مختلف صاحب کشتی برای بزرگداشت مشاهیر خود در این رشته ورزشی هستیم، فدراسیون کشتی ایران و وزارت ورزش و جوانان، کمترین بهایی به اعتبار جام تختی به عنوان مهمترین تورنمنت بین‌المللی کشتی ایران نمی‌دهند و گویا دست به دست هم داده‌اند تا آوازه اسطوره نیم‌قرن قبل ورزش اصیل ایران را به باد بدهند. 

نه اینکه از نام تختی خوش‌شان نیاید، بلکه با جام بین‌المللی فجر هم که تداعی ‌کننده انقلاب اسلامی منجر به استقرار نظام جمهوری اسلامی است هم همین کار را می‌کنند؛ مشکل بی‌درایتی در مدیریت است که چوب حراج به سرمایه های فرهنگی ورزش ایران می‌زند.

زیاد به در و دیوار پایتخت و تبلیغات شهرداری تهران با نام غلامرضا تختی توجه نکنید. پشت این هیاهو و حرافی، هیچ عملی نیست و فقط شعار است. وگرنه اگر هنوز پای تختی بودیم ، لااقل از آن بودجه‌های چندهزار میلیاردی برنامه‌های عجیب و غریب ، مقداری برای حفظ اعتبار نامش در جام تختی هزینه می‌کردیم که اینطور به تورنمنتی درجه سه بدل نشود و برعکس، میدان نمایش و جولان بهترین‌های دنیا شود.

ما طوری برنامه‌ریزی می‌کنیم که حتی ملی‌پوش های خودمان هم رغبت نمی‌کنند در جام تختی کشتی بگیرند! نه امسال، که در آستانه المپیک هستیم و کشتی‌گیران ما مشغول کسب سهمیه یا اردوی آماده سازی قبل از سفر به بازی‌های تابستانی پاریس هستند؛ سال‌های قبل را هم دیدیم و همین آش بود و همین کاسه.

اگر به ورزش و رشته جذاب کشتی علاقمند باشید، بعید است این نام‌ها را نشنیده باشید؛ ایوان یاریگین روسیه،  وهبی امره ترکیه، دانکلوف و نیکولای پتروف بلغارستان، بالاوادزه گرجستان، یاشار دوغو ترکیه، ایوان پادوبنی داغستان، دیمیتری کرکین روسیه، واردانیان ارمنستان، رومن کوتوزوف روسیه،  امره پولیاک مجارستان، الکساندر کارلین روسیه، بوایسار سایتی‌یف روسیه و ....

اینها نام قهرمانان درگذشته یا زنده‌ای است که به واسطه افتخارات و مدال‌های ارزشمندی که در کشتی دنیا کسب کرده‌اند، اسم شان توسط فدراسیون‌های ملی روی تورنمنت‌های کشتی بین‌المللی گذاشته شده است تا ادای احترامی به تلاش‌های سخت شان در راه اهتزاز پرچم کشورشان باشد اما در ایران ، فدراسیون کشتی که در بخش سخت‌افزاری طی پنج‌سال اخیر کارنامه درخشانی داشته و مدام هم روی این ساختمان سازی و تجهیز مانور می‌دهد، هیچ توجهی به مهمترین تورنمنت بین‌المللی کشتی ایران ندارد و انگار عمدی در تنزل این مسابقات وجود دارد!

رویدادی که روزگاری، شاهد حضور بزرگان و مدعیان کشتی جهان بود، امروز بر سر نخواستن‌اش دعواست و هرسال برای قبول زحمت میزبانی باید منتظر نتیجه مذاکرات فدراسیون با وزارتخانه‌ها و ادارات کل ورزش استان‌ها و شرکت ها و اسپانسرها باشیم!

کشتی ایران با وجود نما و ویترین بزرگی که دارد، خالی و عاری از چرخش اقتصادی لازم شده است و علیرضا دبیر نتوانسته یک نظام منسجم مالی و درآمدزایی حرفه‌ای و اصولی در آن پایه‌گذاری کند.

تورنمنت‌های خارجی که نام برده شد، با اعطای جوايز ارزنده کشتی‌گیران سرشناس را به سمت خود جذب می‌کنند، و به واسطه قرار گرفتن در تقویم اتحادیه جهانی کشتی، عنوان جام‌های رنکینگ‌دار را به خود اختصاص داده‌اند و در چرخه انتخابی‌های جهانی و المپیک، نقش ایفا می‌کنند. 

همین امر باعث شده در رقم زدن معادلات کشتی جهان نیز نقش عمده‌ای ایفا کنند و در انتخابات جهانی و قاره‌ای هم رقبای ایرانی را کنار بزنند.

ما هم نشسته ایم و مدام می‌گوییم پس چرا کشتی ایران که روی تشک قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان و المپیک ، همیشه مدعی بوده، سهمی در بازی قدرت ندارد!

حقیقت این است که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ، و در قواره بزرگتر، دولت های مختلف، ورزش اول کشور را رها کرده‌اند و عملا هیچ هزینه‌ای برای حفظ آبرو و اعتبار آن نمی‌کنند.

اسامی نفرات برتر مسابقات جام تختی امسال را ببینید که در اهواز و به میزبانی یکی از شهرک‌های وزارت نفت برگزار شد!

نفرات برتر نشان می‌دهد همه مدال‌های طلا و ۸۰ درصد نشان‌های نقره به ایرانی‌ها رسید و ارمنی‌ها گاهی نفرات درجه چندم کشتی ایران در برخی اوزان را شکست داده‌اند. کار به جایی می‌کشد که آدم آرزو می‌کند کاش یکی از این خارجی‌ها کشتی‌گیر ما را ببرد تا روی‌مان بشود در پسوند جام تختی بگوییم بین‌المللی!

هم،  سطح شرکت‌کنندگان خارجی و هم اسامی کمتر شنیده شده داخلی در این فهرست، خود گویای سطح مسابقات و میزان اعتبار فنی آن است. افرادی که در جام تختی مدال گرفته‌اند، حتما زحمت خود را کشیده‌اند و در سال‌های آتی می‌توانند جزو شانس ها و سرمایه‌های کشتی ایران در رقابت‌های قاره‌ای و جهانی و المپیک باشند اما اگر نامداران در این تورنمنت حضور داشتند، آنها نیز در تقابل با کشتی‌گیران برتر به سطح بالاتری دست می‌يافتند. 

نویسنده: مجید کوهستانی

نفرات برتر جام تختی 

۵۵ کیلوگرم:

۱- محمد حسینوند پناهی ۲- حسین بیژنی ۳- رامین احمدی و کیانوش شمشیری ۵- مهدی احدی زناب و پیام احمدی ۷- سعید اسماعیلی ۸- نورایر هاخویان (ارمنستان) ۹- محمدپویا اسدی (کرمان) ۱۰- مهدی کمالی

 

۶۰ کیلوگرم:

۱- پویا ناصرپور ۲- سجاد عباس‌پور ۳- علی احمدی‌وفا و علی نوربخش ۵- محمد اسدین (سوریه) و کامران عبدولی ۷- محمدجواد ابوطالبی ۸- حسین جاویدی ۹- سورن آقاجانیان (ارمنستان) ۱۰- رابرت کاراپتیان (ارمنستان)

 

۶۳ کیلوگرم:

۱- محمدمهدی کشتکار ۲- کاران اصلانیان (ارمنستان) ۳- داویت جوتیان (ارمنستان) و عارف محمدی ۵- رضا بهمنی و علیرضا اسفندیاری ۷- علیرضا اسدی ۸- محمد کمالی ۹- احمدرضا ناصرپور ۱۰- علی حاجیوند

 

۶۷ کیلوگرم:

۱- حجت رضایی ۲- امیرمحمد یارمحمدزئی ۳- هایک ملیکیان (ارمنستان) و امید حامدی ۵- آرمین محب‌ثابت و غلامرضا عبدولی ۷- علی شیرزاد ۸- محمد اسکندری ۹- حسین اسفندیاری ۱۰- روبن میرانیان (ارمنستان)

 

۷۲ کیلوگرم:

۱- دانیال سهرابی ۲- علی دارابی ۳- شانت خاچاطریان (ارمنستان) و رضا ساکی ۵- علی‌اصغر سام‌دلیری و امیررضا عیسوند ۷- محمدامیر شوکتی ۸- مرتضی پورعیسی ۹- سعید ارجمند ۱۰- محمدرضا رضاپور

 

۷۷ کیلوگرم:

۱- غلامرضا فرخی ۲- علیرضا عبدولی ۳- سیدمحمد عربی و عارف حبیب‌الهی ۵- محمدرضا حجامی و احمد نجفی ۷- امیرمحمد صمدی ۸- محمدحسن حسینی ۹- حیدر یوسف جبار ۱۰- مسعود کاووسی

 

۸۲ کیلوگرم:

۱- اشکان سعادتی‌فر ۲- شاهین بداغی ۳- ساموئل گریگوریان (ارمنستان) و عباس مهدی‌زاده ۵- جمال اسماعیلی و علی محمودآبادی ۷- محمدحسین آزرم دخت ۸- احمد صلح‌دوست ۹- شکور فاتحی ۱۰- محمدامین حسینی

 

۸۷ کیلوگرم:

۱- محمدحسین محمودی ۲- بهروز هدایت ۳- ابوالفضل پایدار و آرشام بهرام‌زاده ۵- علی کبیری و محمدهادی صیدی ۷- نریمان مهمدی ۸- ابوالفضل سپهوند ۹- اشکان عبدولی ۱۰- حسین کلیوند

 

۹۷ کیلوگرم:

۱- شایان حبیب زارع ۲- هایک خلویان (ارمنستان) ۳- حسین بالی و امیررضا اکبری ۵- علی عابدی درزی و محمدصادق عبدالهی ۷- محمد نصرتی ۸- ابوالفضل حاجی وندی ۹- امیرمحمد نجفی ۱۰- حمیدرضا کشتکار

 

۱۳۰ کیلوگرم:

۱- محمدسروش رنجبر ۲- رازمیک کوردیان (ارمنستان) ۳- آلبرت واردانیان (ارمنستان) و مهرداد کلیوند ۵- امیرحسین کریمی و سید ابوالفضل میرزاده ۷- ابوافضل فتحی تزنگی ۸- امید محمودی ۹- مهدی حسین پور ۱۰- علیرضا حسنوند

 

رده‌بندی تیمی: ۱- ایران ۲۵۰ امتیاز ۲- ارمنستان ۱۱۵ امتیاز ۳- سوریه ۱۰ امتیاز ۴- عراق ۴ امتیاز

دیگر خبرها

  • دعوت از اکبر فلاح به کمیته فنی مسابقات کشتی نونهالان
  • دعوت آزادکار نوجوان قمی به اردوی تیم‌ملی
  • سرگیجه در کشتی؛ محمدعلی گرایی به تیم ملی دعوت شد
  • (عکس) روایت غم‌انگیز رسول خادم از گفتگو با دختر پابرهنه
  • جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟
  • دعوت گرایی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
  • گرایی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی دعوت شد
  • دعوت از گرایی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
  • محمدعلی گرایی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی دعوت شد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه