Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:12:38 GMT

محرومیت‌زدایی توسط گروه‌های جهادی در ایام نوروز

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۹۱۱۶

محرومیت‌زدایی توسط گروه‌های جهادی در ایام نوروز

ایسنا/کرمان جانشین بسیج سازندگی کشور امیدآفرینی و کمک به مردم را از اهداف جهادسازندگی برشمرد و عنوان کرد: در ایام نوروز قرارگاه‌های ملی، استانی و شهرستانی (92 شهرستان) فعالیت خود را از مرکزیت استان کرمان آغاز می‌کنند.

حمیدرضا الله بداشتی عصر امروز 22 اسفندماه در جلسه گروه های جهادی استان کرمان گفت: مقام معظم رهبری برای احیا جهادسازندگی آن را به دست بسیجیان سپردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: جوانانی که از جنس انقلاب و دانش آموخته مکتب حاج قاسم هستند برای رفع محرومیت در سراسر کشور برای رفع برخی از مشکلات مناطق محروم حضور پیدا می کنند و این افراد در طول سال اقدامات بسیار خوبی مخصوصا محرومیت زدایی، اشتغال پایدار، کمک به عمرانی کشور و ...  انجام داده اند.
وی با بیان این مطلب که روز سه شنبه در جنوب استان فعالیت قرارگاه های ملی کلید می خورد، افزود: 24 اسفندماه در 32 استان فعالیت این قرارگاه ها آغاز می شود.

الله بداشتی تاکید کرد: اولویت های اصلی مردم در عرصه های کاری خود گنجاندیم و آب شرب و کشاورزی از اولویت های استان کرمان است بنابراین رفع مشکل آب 11 روستا در قلعه گنج با کمک دستگاه ها و پشتیبانی بسیج تا 12 فروردین صورت می گیرد.

وی بهداشت سلامت را اولویت بعدی جهادسازندگی دانست و بیان کرد: 650 چشمه سرویس بهداشتی و حمام در جنوب استان کرمان احداث می شود و اگر این کار تا پایان ایام نوروز کاملا انجام نشد حتما تا آن را به سرانجام خواهیم رساند.

جانشین بسیج سازندگی کشور افزود: درختکاری و درختان مثمر به نام یک شهید تحویل خانواده ها می شود و کاشت درختانی که باعث تثبیت شن و ماسه می شود نیز در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه بسته های معیشتی در اختیار خانواده های نیازمند قرار می گیرد، تصریح کرد: باتوجه به اینکه ماه مبارک رمضان در پیش است لذا مرمت، بازسازی و تکمیل خانه های عالم نیز در دستور کار قرار دارد.

الله بداشتی با بیان اینکه سلامت مردم جزو اولویت های اصلی ما بوده است، عنوان کرد: در حوزه سلامت اجتماعی برنامه داشتیم همچنین اعزام متخصص پزشکی براساس بیماران منطقه ای که از قبل شناسایی شده اند، داریم.

وی اظهار کرد: در زمان اعزام گروه های جهادی استانداران پشتیبانی لازم را داشته باشند و قصد داریم ظرفیت های ملی به مناطق محروم گسیل دهیم.

جانشین بسیج سازندگی کشور تاکید کرد: جهاد تبیین با خدمت قابل عملیاتی می شود و در اقدام عملی و عملیاتی می توانیم جهاد تبیین را محقق کنیم و همچنین باید این اقدامات به خوبی منعکس شوند.

به گزارش ایسنا، سردار نظری جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این جلسه گفت: کرمان پایلوت گروه های جهادی ملی انتخاب شده است و مراسم افتتاحیه آن در یکی از شهرهای کرمان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محرومیت زدایی بسيج سازندگي گروه های جهادی استانی اجتماعی گروه های جهادی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده