Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:22:36 GMT

سرپرست پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران منصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۰۴۹۴

سرپرست پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «احمد شعبانی» را به عنوان «سرپرست پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران» منصوب کرد.

در متن حکم ابلاغی دکتر محمدعلی زلفی‌گل خطاب به دکتر شعبانی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و بنا بر پیشنهاد معاون پژوهشی به موجب این حکم، به سمت «سرپرست پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیه انقلابی و راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان، مدیران و کارکنان گرامی (یاوران علمی) آن پژوهشگاه، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمائید. انتظار می‌رود که با توکل به خداوند متعال، مأموریت و وظایف آن پژوهشگاه را به شرح ذیل به انجام برسانید:

گسترش پژوهش‌های نیاز-محور و جهت‌دهی تحقیقات به سمت حل نیازهای حال و آینده کشور

ارتباط مستمر با صنایع مرتبط برای ارائه مشاوره و حل مسائل موجود بر سر راه تولید محصولات استراتژیک

ایجاد فضا، شرایط و مشوق‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زیرساخت‌های پژوهشگاه، تعامل و تکامل هم‌افزا و برد-برد برای اجرای پروژه‌های مشترک

استفاده از ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان پسادکتری برای اجرای طرح‌های کاربردی و توسعه‌ای دارای بهره‌بردار بالقوه و بالفعل

ایجاد دانش فنی و تولید مواد آزمایشگاهی و ترکیبات استاندارد و مرجع مورد نیاز بخش‌های تحقیقاتی کشور و تجاری‌سازی آنها از طریق شرکت‌های زایشی

تعریف طرح‌های کلان ملی مورد نیاز کشور در حوزه شیمی و مهندسی شیمی و اجرای آنها از طریق همکاری با ذی‌نفعان و بازیگران بخش‌های خصوصی و دولتی

ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی آزمایشگاهی در قالب بسترها و شبکه‌های ملی

توجه ویژه به تجاری‌سازی دستاوردهای علمی، تحقیقاتی، فناوری و نوآوری از طریق مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری

بسترسازی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم جهت سنتز و فروش مواد شیمیایی اولیه در دنیا و دست‌یابی به نسبت حداقل معادل سهم جمعیتی کشورمان از جمعیت جهان در یک بازه زمانی پنج ساله

ارتباط مستمر با گروه‌ها و دانشکده‌های مرتبط دانشگاه‌های کشور و استفاده از ظرفیت آنها برای انجام طرح‌های کلان ملی

همکاری تخصصی و مرتبط در اجرای موفق نظام ایده‌ها و نیازها (نان)

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر محمدرضا امید خواه رئیس سابق پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در طول مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر احمد شعبانی (زاده ساوه _ ۱۳۳۵) فارغ التحصیل دوره دکتری در رشته شیمی آلی از دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با مرتبه استادی است. ریاست دانشگاه شهید بهشتی، عضویت در کمیته علمی المپیاد شیمی کشور، عضو فرهنگستان علوم، رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی شهید بهشتی از سوابق اجرایی وی است.

از دکتر شعبانی دو عنوان کتاب تألیفی و دو عنوان کتب ترجمه منتشر شده است و ۴۰۰ مقاله علمی پژوهشی بین‌الملل و ۱۵ مقاله در حوزه مدیریت علمی منتشر شده است. وی همچنین برنده جایزه بین‌المللی خوارزمی و علامه طباطبایی است.

کد خبر 5446067 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزیر علوم حکم انتصاب روسیه اوکراین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان گوگل حاکمیت سایبری تراشه اینستاگرام ایالات متحده امریکا فیس بوک جنگ اوکراین حمله روسیه به اوکراین سرطان توییتر پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟