Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت بهداشت،‌دکتر بهرام عین اللهی، در نشست نوروزی روسای اورژانس پیش بیمارستانی که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، تاکید کرد: در آستانه نزدیک شدن به ایام نوروز، سفرهای نوروزی و آمادگی برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم هستیم، نیروهای اورژانس نیز به لحاظ نوع خدمتشان، شبانه روزی در حال تلاش هستند که نوعی جهاد محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: ایران، از جمله کشورهای حادثه خیز در آسیا و جهان است، زیرا دارای اقلیم های مختلف و کشوری چهارفصل است. ایران همچنین جاده های زیادی داشته و جزو نوزدهمین کشور جهان از لحاظ پهناوری جاده ای، است. ایران بیش از ۲۹۳ هزار کیلومتر جاده دارد که بسیاری از آنها استاندارد نیستند.

وزیر بهداشت گفت: سرعت رسیدن اورژانس به بالین بیمار بسیار حیاتی است و سرعت رسیدن اورژانس به بیمار باید به حداقلی ترین زمان ممکن برسد. مردم باید احساس و یقین پیدا کنند که اورژانس هر لحظه در کنارشان است.

عین اللهی تصریح کرد: در علم پزشکی، زمان طلایی از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر پس از وقوع حادثه، فرد دچار خونریزی یا ضربه شود و در زمان طلایی به او امدادرسانی نشود، امکان نجات یافتنش کمتر می شود و چنانچه در زمان طلایی امدارسانی شده یا به مرکز درمانی منتقل شود، به احتمال بیشتری می توان نجاتش داد. نیروهای اورژانس در زمان طلایی خود را به بالین بیمار می رسانند و اقدامات حیاتی و پیش بیمارستانی را انجام می دهند. اگر می خواهیم شاخصه های سلامت در کشورمان بالا رود، باید به اورژانس توجه کنیم. یعنی اولین گام ها باید در حوزه اورژانس باشد.

وی ضمن تاکید به استفاده از روش و تجهیزات به روز در حوزه اورژانس، اضافه کرد: گام بعدی این است که اورژانس به روز شده و از تکنولوژی های جدید استفاده کند.

ضرورت آموزش های به روز در حوزه اورژانس

 عین اللهی به آموزش های دوره ای اشاره کرد و افزود: سازمان اورژانس باید گام های مهمی در حوزه آموزش مردم و همچنین کادر اورژانس بردارد. ما در زمینه اورژانس نیاز به نیروهای ورزیده و به روز داریم. لازم است در برنامه های آموزشی بازنگری و تغییراتی ایجاد شود. تدوین دوره های آموزشی در سطوح مختلف الزامی است. از طرفی، شاید بهتر باشد که نیروهای اورژانس به صورت تخصصی یعنی در اورژانس روانی، قلبی و تصادفی و ... آموزش ببینند.

وی درخصوص آموزش مردم، یادآور شد: بسیاری از حوادث به دلیل عدم آشنایی مردم با مخاطرات یا اقدامات اولیه برای امدادرسانی اتفاق می افتد. بنابراین، باید آموزش عمومی برای مردم را جدی بگیریم. این آموزش ها می تواند از سطح مدارس آغاز شود.

وزیر بهداشت در ادامه خاطرنشان کرد: مدیریت در حوزه اورژانس بسیار مهم است. زیرا همانطور که گفته شد، کشورمان، حادثه خیز است و با وقوع هر نوع حادثه ای، مدیریت بحران اهمیت پیدا خواهد کرد.

وی ضمن تاکید بر استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها مانند تله مدیسین و آی تی در حوزه اورژانس، تاکید کرد: سهولت تماس مردم با اورژانس نیز یکی دیگر از نکاتی است که می تواند در ارتقای خدمات اورژانس کمک کننده باشد، در این زمینه، تعامل با مخابرات مهم است.

وزیر بهداشت درخصوص سرعت رسیدن به صحنه حادثه، اظهارداشت: سرعت رسیدن اورژانس به بالین بیمار بسیار حیاتی است. سرعت رسیدن اورژانس به بیمار باید به کمترین زمان ممکن برسد. مردم باید احساس و یقین پیدا کنند که اورژانس هر لحظه در کنارشان است.

عین اللهی گفت: علاوه بر تامین و ارتقای کیفیت آمبولانس ها، باید به فکر ارتقای بالگردها و وسایل نقلیه دریایی نیز باشیم. امروزه از پهبادها در جاده ها در زمینه امدارسانی می توان کمک گرفت. کما اینکه در سپاه و وزارت دفاع نیز در زمینه پهپاد پیشرفت های خوبی حاصل شده است.

وی درخصوص استفاده از نیروهای داوطلب تصریح کرد: این موضوعی است که باید روی آن کار کنیم. مثلا در مورد همیار پلیس کارهایی انجام شده، اما در مورد همیار اورژانس کار نشده است. در اوایل انقلاب مساجد در حوزه کمک های امداد اولیه فعال بودند و در زمینه آموزش فعالیت های زیادی داشتند.

وزیر بهداشت اضافه کرد: مردم ایران، مردمانی جهادی هستند. برای مثال، در موضوع کرونا و واکسیناسیون همه به میدان آمده و کمک کردند. اکنون به آمار تزریق روزانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واکسن رسیده ایم که به دلیل حضور مردم در صحنه اتفاق افتاده است؛ اورژانس نیز باید از همراهی مردم استفاده کند.

وی ضمن تاکید بر اورژانس بیمارستانی و ارتقای خدمات مراکز درمانی پس از رسیدن بیمار، اظهارداشت: گاهی اورژانس پیش بیمارستانی تمام تلاش خود را می کند و بیمار را به موقع و با کمترین عارضه به مراکز درمانی می رساند، اما در بیمارستان به دلیل شلوغی بخش اورژانس، ممکن است بیمار دیرتر خدمت دریافت کند که این موضوع هم باید تقویت شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا تصادفات جاده ای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مرگ و میر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تصادفات جاده ای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا تصادفات جاده ای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مرگ و میر سرعت رسیدن اورژانس حوزه اورژانس وزیر بهداشت زمان طلایی عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۱۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان

سرهنگ رضا همتی‌زاده اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تصادفات در فروردین ماه عدم توجه به جلو با ۴۰ درصد، عدم رعایت حق تقدم با ۳۲ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با ۲۸ درصد مهم‌ترین علت رخ داده تصادفات درون‌شهری در کردستان بوده است.

رئیس پلیس راهور کردستان افزود: در فروردین ماه سال‌جاری تصادفات فوتی در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش، تصادفات جرحی ۱۵ درصد کاهش و تصادفات خسارتی با ۲۰ درصد افزایش ثبت شده است.

وی گفت: علی‌رغم وجود تعطیلات نوروزی که افزایش سفر‌های نوروزی را در پی داشت، با برنامه‌ریزی پلیس، جلب همکاری سازمان‌های مرتبط و همچنین حضور پررنگ کارکنان، تصادفات فوتی و جرحی در ماه اول سال کاهشی بوده است.

همتی‌زاده گفت: تصادف عابرین پیاده با ۶۰ درصد و موتورسیکلت با ۳۵ درصد بیشترین عوامل شکل‌گیری تصادفات درون شهری کردستان در فروردین ماه بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • دیدار‌ چهره به چهره وزیر بهداشت با مردم منطقه ۱۸ تهران
  • خستگی و سرعت غیر مجاز دو عامل تصادفات پایتخت
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا