Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قرچک، حیدر مظاهری مسؤول کانون شوراهای اسلامی کار جنوبشرق استان تهران صبح امروز حاشیه جلسه شورای اسلامی کار شهرستان قرچک در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: کارفرما و کارگر دو بال و پرنده و نیز مکمل هم هستند، در یک مقطعی از تاریخ یک تضادی بین این دو گروه بود اما روند زمان نشان داده است که شرکت ها و مجموعه هایی موفق هستند که مدیران آن در کنار خودشان کارگران هوشمند، فهیم و دلسوز داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شورای کار عصاره مجموعه کارگری است، شورای کار بازوی نیرومند مدیریتی یک مجموعه است، اگر مجموعه ما به درستی مدیریت شود و بتواند نیازهای مادی و معنوی پرسنل خودش را تامین کند یقینا این شرکت همیشه حرکت رو به جلو خواهد داشت.

دبیر خانه کارگری جنوبشرق استان تهران افزود: امیدوارم مجموعه ها با ظرفیتی و پتانسیلی هایی که دارند هر چه بیشتر گسترش یابند و همه این‌ها در سایه وحدت و سرمایه گذاری و خرد جمعی به این‌ مرحله رسیده است و امیدوارم این روحیه همکاری ما بین مدیریت و کارگران همچنان ادامه داشته باشد و روند عمومی کارخانجات برای ما قابل دفاع باشد.

مظاهری بیان کرد: هر شرکتی که در درجه اول بتواند زیرساخت های مورد نیاز خودش را تامین و پرسنل مجموعه را رضایتمند کند و یک وحدت دلی با پرسنل ایجا کند یقینا آن مجموعه رو به جلو حرکت خواهد کرد.

وی با اشاره به دستمزد کارگران در سال آینده خاطرنشان کرد: طبق ماده ۴۱ قانون کار، شورای عالی کار موظف است هر ساله براساس تورمی که از سوی بانک مرکزی یا سازمان آمار اعلام می‌شود، حقوق کارگران افزایش پیدا کند که هرساله جلسات متعددی را سپری می کنیم و حقوق کارگران به بر همین اساس به مراتب افزایش می یاید، اعتقاد دارم حاصل تمام تلاش کارگران در دستمزد آنان است و لازمه تامین معیشت آنان در همان دستمزد آخر سال ختم می‌شود، دستمزد کارگران در سال آینده واقعا به طور چشم گیری افزایش یافت که باید از شورای عالی کار در این راستا تشکر و قدردانی کرد.

این مقام مسؤول عنوان کرد: مجموعه کارگران کشور سه دغدغه اصلی دارد، یکی بحث معیشت که خط قرمز ما محسوب می‌شود، دومین مورد اشتغال است که باید یک بنگاه اقتصادی باشد تا کارگر بتواند از آن طریق معیشت خودش را تامین کند و اگر کارگر می‌خواهد اظهار وجود کند و از داشته های خودش بگوید و به عنوان یک نیروی مولد جامعه خودش را نشان دهد نیاز به تشکل و انسجام دارد و اگر این انسجام و تشکل را نداشته باشد قطعا به مطالبات و حقوق خودش نخواهد رسید.

مظاهری یادآور شد: باتوجه به شعاری که نظام جمهوری اسلامی ما، دولت و مجلس انقلابی دارد نظرشان بر این است که ما آحاد جامعه و کارگران را به درستی خواهیم دید و جایگاه آنان را محفوظ خواهیم نگاه داشت.

وی ادامه داد: به پاس احترام به دولت مردمی، انتظار داریم دولت و مجلسی که با یکدیگر هماهنگ هستند، کارگران را در زمینه های مختلف ببینند، زمینه و بستر لازم را برای تشکل های قانونی فراهم کنند.

مسؤول کانون شوراهای اسلامی کارگران جنوبشرق استان تهران گفت: قانون کار بعد از قانون اساسی مهم ترین قانون برای یک جامعه محسوب می شود که براساس‌ آن پیش بینی شده شرکت ها و کارخانجاتی که بنگاه اقتصادی دارند و همچنین در تولید نقش دارند و بالای ۳۵ نفر کارگر داشته باشند واجد شرایط تشکل شورای کارگری هستند و شورا در واقع نماینده ای از همان دل کارگران واحد است که تشیکل می‌شود.

مظاهری خاطرنشان کرد: شورا کارگری بازوی محرکی در کنار مدیریت برای ایفای نقش است که بتواند مطالبات کارگران را بیان کند، اعتقاد داریم اگر شوراها به درستی در مجموعه های صنعتی تشکیل شوند کارگران می‌توانند مطالبات به حق خودشان را به آنان انتقال دهند، شورای کارگری پلی مابین کارفرما و کارگر و ادارات مربوطه است.

وی تصریح کرد: تا زمانی که تشکل های خوبی نداشته باشیم کارخانجات ما روند روبه جلو و خوبی نخواهند داشت، زمانی می توانیم رو به جلو حرکت کنیم که نیروی محرک و مولد هر کارخانه‌ ای انگیزه کافی برای کار داشته باشند و این زمانی محقق می‌شود که کارگران به مطالبات قانونی خودشان برسند.

دبیر خانه کارگری جنوبشرق استان تهران افزود: خیلی از شرکت ها و کارخانجاتی داریم که هنوز شورای کارگری ندارند و همین موضوع سبب می شود کارگران در خیلی از موارد کوتاه بیایند و نتوانند حق خودشان را به درستی بگیرند، شورای کارگری ما در جنوبشرق استان بسیار ضعی هستند، در گذشته و در یک برهه ای از تاریخ ۹۴ درصد کارگران رسمی بودند و تشکل ها و شرکت های ما همواره شورا داشتند اما امروز این چنین نیست.

مظاهری گفت: کانون شوراهای کارگری بزرگ ترین تشکل است آن هم به‌دلیل انسجام و وحدتی که دارد و این آن چیزی است که در قانون برای آن در نظرگرفته شده است، متأسفانه قراردادهای موقت آسیب بسیار جدی به تشکل شورای کارگری وارد کرده است، انتظار داریم در دولت سیزدهم باتوجه به شعارهایی که وزیر کار می دهند بتوانیم انسجام لازم را برای تولید بهتر، کیفیت بهتر و حصول به مطالبات ایجاد کنیم و کارگران هم بتوانند از وجود نمایندگان واقعی خودشان بهره ببرند.

انتهای پیام/۶۷۰۳۷

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای کارگری قراردادهای موقت جنوبشرق استان تهران شورای کارگری شورای کار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۶۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند
  • کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قراردادهای شرکتی و کوتاه مدت
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • سورپرایز بزرگ کارگران با دریافت پاداش روز کارگر | کارگران اردیبهشت ۲ تا حقوق می‌گیرند