Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اپیدمیولوژیست با بیان اینکه در حال حاضر ابتلای روزانه موارد کرونا در کشور بسیار کاهش یافته است، گفت: قطعاً تعداد ابتلا بیش از میزانی است که اعلام می‌شود، امیکرون فرجام کرونا نیست اما بعد از امیکرون واریانت شدیدی پیش‌بینی نمی‌شود مگر اینکه اتفاقات دیگری رخ دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مسعود یونسیان درخصوص وضعیت کرونا در کشور طی هفته پایانی سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: انتظار این بود که با آغاز این هفته تعداد مرگ‌های کرونایی دو رقمی شود اما این اتفاق رخ نداد که مقداری عجیب بود؛ زیرا درحال‌حاضر بیماران مبتلا به سویه دلتا یا از بیمارستان‌ها مرخص شده یا فوت کرده‌اند و انتظار داریم بیماران بستری، مبتلا به امیکرون باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش ابتلای روزانه کرونا

وی افزود: همیشه منحنی مرگ‌های کرونایی، دو تا چهار هفته پس از منحنی ابتلاء، کاهش می‌یابد. درحال‌حاضر ابتلای روزانه بسیار کاهش یافته است. البته قطعاً تعداد ابتلاء بیش از میزانی است که اعلام می‌شود اما نسبت به دو هفته پیش کاهش یافته است. تعداد موارد مبتلایانی که ممکن است در آی‌سی‌یو بیمارستان بستری شوند نیز کاهش یافته است. در همه کشورها برای سویه امیکرون این اتفاق افتاد که بیماری سریع بالا رفت و به سرعت پایین آمد.

بالا بودن تعداد موارد آلودگی کشور در موج ششم

این اپیدمیولوژیست ادامه داد: تعداد موارد آلودگی کشور در موج ششم بسیار زیاد بود و حتی ممکن است روزانه به میلیون هم رسیده باشد و البته بیش از ۵۰ درصد جمعیت بسیاری از کشورها در موج امیکرون آلوده شدند. اگر در سویه‌های قبلی بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد مبتلایان بدون علامت بودند، شاید در این سویه ۸۰ درصد از مبتلایان بدون علامت بودند. بنابراین بخش عمده‌ای از افرادی که آلوده شدند، هیچ علامتی نداشتند.

وی تصریح کرد: به دلیل ذات سویه امیکرون که بیماری خفیف‌تری می‌دهد و واکسینه بودن افراد بخش عمده‌ای نیز علائم خفیفی داشتند. در عین حال درصد قابل ملاحظه‌ای از جمعیت مبتلا به امیکرون، یک دوز واکسن تزریق کرده‌اند. براساس این دلایل انتظار نمی‌رود طی چهار پنج ماه آینده اتفاقی بیفتد، مگر اینکه واریانتی جدید که از نظر آنتی‌ژنیک با واریانت‌های قبلی به شدت متفاوت باشد، ایجاد شود.

یونسیان اضافه کرد: امیکرون بیش از ۳۰ جهش داشت و آنقدر متفاوت نبود که اثربخشی واکسن‌ها را در پیشگیری از بستری و مرگ خنثی کند. البته در برابر ابتلاء با فرم خفیف کارایی واکسن‌ها ممکن است در برابر امیکرون کاهش یافته باشد اما فرم خفیفی که مرگ و بستری نداشته باشد، ما را نگران نمی‌کند. نگرانی بیشتر از افزایش مرگ‌ها، بستری و پر شدن بیمارستان‌ها است.

هر خانواده یک حباب

وی با بیان اینکه امیکرون فرجام کرونا نیست، اما بعد از امیکرون واریانت شدیدی پیش‌بینی نمی‌شود مگر اینکه اتفاقات دیگری رخ دهد، گفت: اگر می‌خواهیم خویشاوندان خود را ببینیم، به گونه‌ای باشد که سال آینده نیز آنها را ببینیم. دیدوبازدید و دیده‌بوسی باید به گونه‌ای نباشد که بگوییم کاش بزرگترها را از دور می‌دیدیم اما سال آینده هم آنها را می‌دیدیم. معمولاً در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها افراد به تدریج ماسک‌ها را برداشته و در نهایت با یکدیگر دست داده و دیده‌بوسی می‌کنند.

این اپیدمیولوژیست خاطرنشان کرد: بهترین کار این است که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری یکدیگر را ملاقات کنیم. باید توجه کرد که تک به تک و با فاصله زمانی به دیدن بزرگترها رفت تا تعداد زیادی از افراد خانواده در یک مکان جمع شوند. هر خانواده یک حباب است اما وقتی با یک جمع دیگر در محیطی بسته روبه‌رو می‌شود، حبابی جدید شروع می‌شود و هرچقدر این حباب بزرگ‌تر شود، آدم‌های بیشتر و متنوع‌تری باهم ارتباط داشته و احتمال انتقال بیماری افزایش می‌یابد.

به گزارش ایمنا، بررسی هفتگی وضعیت موجود کرونا در کشور در هفته دوم اسفندماه ۱۴۰۰، مصادف با هفته ۱۰۷ اپیدمی در کشور، نشان می‌دهد تعداد موارد سرپایی مثبت شناسایی شده در کشور در هفته اخیر ۳۶ هزار و ۳۴۹ نفر، تعداد موارد بستری جدید هشت هزار و ۶۰۸ نفر و تعداد فوتی‌ها یک هزار و ۲۷۸ نفر بوده است.

کد خبر 556412

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در ایران شیوع کرونا آمار ابتلا به کرونا آخرین اخبار کرونا امیکرون امیکرون کرونا زیرسویه جدید امیکرون امیکرون در ایران امیکرون در جهان پیک ششم کرونا کرونا و پیک ششم پیک ششم کرونا در ایران وضعیت پیک ششم اومیکرون جهش جدید کرونا پیک ششم و امیکرون عادی انگاری و پیک ششم کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کاهش یافته تعداد موارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۸۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان

ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است.   به گزارش تسنیم، از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.   در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.   همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.   بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام