Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد نیک‌بین با بیان اینکه ما طرفدار جنگ در هیچ کجای جهان نیستیم و معتقدیم باید صلح و آرامش در همه کشورها برقرار باشد، اظهار کرد: بدون شک در سایه صلح است که رشد و شکوفایی اتفاق می‌افتد. از همان ابتدا ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی اصل جنگ روسیه و اوکراین را محکوم کردند و خواستار توقف آن شدند. ما طرفدار جنگ و خونریزی در لبنان، یمن، افغانستان، اوکراین و هیچ کجای دیگر نیستیم و دفاع هم نمی‌کنیم، اما اگر کسی بخواهد به اندازه وجبی به خاکمان تجاوز کند، محکم دفاع خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این نوع جنگ‌هایی که بین اروپا و شرق شکل می‌گیرد به نفع کشورهای شرقی مانند ایران، افغانستان، پاکستان و چین است، افزود: خط انتقال نفت و گاز از طریق اوکراین به اروپا می‌رود و با این جنگ انرژی اروپایی‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرد و مجبور می‌شوند نفت و گاز ما را گران‌تر خریداری کنند؛ هرچند جنگ روسیه و اوکراین از این لحاظ به نفع ایران است، اما باید توجه داشت دشمن دوست ما دشمن ما هم هست.

بیشتر بخوانید: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس : روس‌ها می‌خواهند منافع ایران را فدای منافع خود کنند

توضیح خطیب‌زاده درباره دلیل توقف مذاکرات وین؛ درخواست روسیه باید در کمیسیون مشترک بررسی شود

این نماینده مجلس عنوان کرد: در حال حاضر اروپا و آمریکا خودشان را یک قدرت یکپارچه می‌دانند و در تمامی جهان سلطه دارند و به هر کشوری که بخواهند تجاوز می‌کنند، اما نتیجه جنگ روسیه و اوکراین در نهایت تجزیه هژمونی قدرت‌های سلطه‌طلب مانند آمریکا و اروپا خواهد بود و قدرت در دنیا چند تکه و در نهایت موجب تعاملات بیشتر در دنیا خواهد شد.

نیک‌بین با بیان اینکه ما با روسیه و چین بر سر منافع‌مان هم‌پیمان هستیم و تا زمانی که منافع‌مان تأمین شود با آن‌ها خواهیم بود، گفت: هرچند با سوریه، عراق و لبنان غرابت اعتقادی داریم، اما با روسیه و چین این‌گونه نیست و هیچ غرابت اعتقادی نداریم و اگر این دو کشور خلاف منافع ما عمل کنند، ما هم در روابط‌مان تجدیدنظر خواهیم کرد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی افزود: روسیه مورد اعتماد صد درصد ما نیست و قرار نیست هرچه گفتند چشم بگوییم. ما در حال تعامل با روسیه در یک روابط کاملا دیپلماتیک و شفاف هستیم و اگر کمی از مسیر دیپلماتیک خارج شوند، حتماً مقابل آن‌ها خواهیم ایستاد.

وی با بیان اینکه آینده دنیا در دست سه کشور چین، روسیه و ایران است، اضافه کرد: چین ابرقدرت اقتصادی، روسیه ابرقدرت نظامی و ایران ابرقدرت علمی در دنیا خواهد شد و هر سه به هم نیاز خواهند داشت.

۲۱۲۱۹

کد خبر 1612570

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روسیه اوکراین چین منافع ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه

به گزارش همشهری‌آنلاین، تارنمای شبکه اقتصادی بلومبرگ با اشاره به دیدار «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه با «محمدرضا آشتیانی» همتای ایرانی خود در آستانه، پایتخت قزاقستان، به نقل از این مقام روس نوشت: مسکو آماده گسترش همکاری‌ های نظامی "سودمند دوجانبه" با تهران است.

به نوشته بلومبرگ، نشانه های خرید تسلیحات از روسیه به وسیله ایران، نگرانی‌ هایی را در اسرائیل در مورد پیامدهای گسترش روابط دفاعی مسکو و تهران ایجاد کرده است.

شای هار- زوی (Shay Har-Zvi) از مقام های پیشین وزارت امور راهبردی اسرائیل و از اعضای ارشد دانشگاه رایشمن تل آویو، گفت: روسیه "دشمن اسرائیل است و از محوری که علیه ما می جنگد، حمایت می کند. " وی افزود که نقش مسکو با تشدید درگیری اسرائیل با ایران و گروه‌های شبه ‌نظامی متحد آن اهمیت بیشتری می‌ یابد.

بلومبرگ به نقل از سرلشگر آموس گیلاد، از مقام های ارشد پیشین وزارت جنگ اسرائیل، نوشت: روسیه و ایران بیش از پیش به یکدیگر نزدیک‌ شده اند. روس‌ها اکنون می ‌توانند برخی از فناوری‌های بسیار مهم را که توانمندی های ایران را به نحو چشمگیری ارتقا می دهد، در اختیار آنان قرار دهند.

در ادامه گزارش بلومبرگ با یادآوری روابط نزدیک اسرائیل و روسیه در دهه های اخیر آمده که روابط صمیمانه بنیامین نتانیاهو و ولادیمیر پوتین و همکاری های امنیتی طولانی مدت مسکو و تل آویو در شکل گیری آن نقش داشت. با این حال، این دو از زمان حمله روسیه به اوکراین و با توجه به روابط نزدیک اسرائیل و آمریکا که بی طرف ماندن تل آویو را غیرممکن کرده با افزایش اختلافات روبرو شده و روسیه و ایران نیز به هم نزدیکتر شده اند.

بلومبرگ با ادعای آنکه مشارکت کرملین با ایران بخشی از فشار گسترده تر روسیه برای مقابله با آمریکا و متحدانش در خاورمیانه است، نوشت: روسیه همچنین به دنبال افزایش حضور نظامی خود در منطقه از جمله تاسیس یک پایگاه دریایی در لیبی است.

کد خبر 847430 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه ایران و روسیه

دیگر خبرها

  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است