Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: مسائل با پدافند غیر عامل محدود به هفته پدافند نیست  و باید در تمام سال پیگیری شود.

سید محمد رضا طالبی امروز دوشنبه ۲۳ اسفند در جلسه پدافند غیر عامل استانداری با بیان اینکه ایمن سازی سامانه های دیجیتالی، الکترونیکی و هوشمند باید به درستی صورت پذیرد، گفت: پدافند غیر عامل مجموعه ای  از اقداماتی است که با بهره گیری از آنها و بدون استفاده از  تسلیحات بتوانیم از آسیب ها و تهدیدهای دشمن در آن حوزه کاری پیشگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سازمان پدافند غیرعامل چندین سال قبل در کشور و استان در راستای اهداف تعیین شده شکل گرفته است، اظهارداشت: باید فرهنگ سازی و اقناع سازی دقیق و مناسبی در این خصوص با دستگاه های اجرایی صورت گیرد تا اقدامات این مجموعه ها بر اساس ضوابط پدافند غیر عامل باشد.

طالبی با بیان اینکه کارگروه ها برنامه زمان بندی برگزاری جلساتشان را در بازه زمانی یک ساله طراحی و  به دبیرخانه پدافند غیر عامل  استانداری ارسال کنند، گفت: لازم است جلسات کارگروه ها به صورت منظم  برگزار شود تا در شورای پدافند غیر عامل که هر دو ماه یکبار برگزار می شود مطرح و راهکارهای مدنظر اتخاذ شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شورای پدافند غیر عامل از جایگاه مهمی برخوردار است که می توان با تکیه بر ظرفیت آن بسیاری از مشکلات این حوزه را حل کرد، گفت: مصوبات کارگروه ها نیز به اداره کل پدافند غیر عامل استانداری ارسال تا در شورا از آنها استفاده شود.

طالبی اظهار کرد: مسائل مرتبط باپدافند غیر عامل مربوط به هفته پدافند نیست، بلکه باید در تمام سال به طور جدی پیگیری شود؛ شاید برخی از مدیران با کارهای جهادی و انقلابی و بدون هزینه بتوانند فعالیت هایشان در حوزه پدافند غیر عامل را به پیش ببرند اما در موضوع اعتبارات دست کارگروه ها باز است.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه قرارگاه پدافند زیستی، قرارگاه پدافند سایبری و اداره کل صدا و سیمای استان مورد تقدیر قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان پدافند غيرعامل منطقه خراسان جنوبی پدافند غیر عامل خراسان جنوبی کارگروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه

نماینده ولی فقیه در لرستان از پیگیری مسائل اساسی این استان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، ظهر امروز، در نشست با اصحاب رسانه، گفت: فرهنگ و اقتصاد دو عنصری است که پیشرفت و ارتقای فرهنگی و دینی را به‌دنبال دارد.

او با بیان اینکه خبرنگاران با سخنی که می‌گویند و قلمی که به‌کار می‌برند جایگاه مهمی دارند، تأکید کرد: خبرنگاران نباید از روی حدس و گمان قلم بزنند و با مطالب بی‌پایه و اساس اذهان را مشوش کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: آگاهی‌دادن درست و به‌دور از بداخلاقی‌ها، کینه و نفرت موردنیاز است و اهل رسانه در این راستا اولین گروهی هستند که این وظیفه را باید به‌درستی انجام دهند.

شاهرخی یادآور شد: اطلاع‌رسانی و آگاهی‌دادن هم مورد نیاز ملت است و هم وظیفه کسانی است که گنجینه آگاهی و تدین  در اختیار آن‌ها قرار گرفته‌است.

او اضافه کرد: آزادی قلم و مطبوعات تصویب‌شدۀ قانون اساسی است و یک ملت آگاه آزادی را به ارمغان می‌آورد و مطبوعاتی که بر پایه اطلاع‌رسانی صحیح پایه‌گذاری شده‌است در رشد و کمال ملت تأثیر دارد.

نماینده ولی ‌فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: هشت مسئله اساسی را سال گذشته به‌عنوان امام‌جمعه خرم‌آباد با بهره‌گیری از اساتید حوزه و دانشگاه پیگیری کردیم.

شاهرخی با اشاره به ترویج سبک زندگی اسلامی در نهاد خانواده متذکّر شد: چهار برنامه محوری همچون تبیین مبانی فرهنگی عفاف و حجاب در خطبه‌های نمازجمعه و برگزاری مسابقات در سطح مدارس و فضاسازی محیطی برگزار شده‌است.

او ارتقای کیفی مراسم نمازجمعه، بزرگداشت سالروز اقامه نخستین نمازجمعه، بسط و گسترش جهاد تبیین با هدف بصیرت‌افزایی، بیان خدمات، توطئه دشمنان در جنگ شناختی و ارتقای کیفیت مدیریت مساجد را از دیگر مسائل محوری در لرستان برشمرد.

نماینده ولی فقیه در لرستان شاهرخی با بیان اینکه هفت برنامه راهبردی را در بخش روحانیت دنبال کردیم، اعلام کرد: رصد وضعیت حوزه‌های علمیه و ارتباط با طلاب از جمله این برنامه‌ها بوده‌است.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • طبقه بندی مشاغل باید به صورت ویژه پیگیری شود
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • خراسان جنوبی از بالاترین ضریب‌های امنیتی برخوردار است
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • «حجت عباسی» فرمانده پدافند هوایی شرق شد