Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت فوتبال ایران می گوید کسی پاسخگوی مسائل مربوط جادوگری در فوتبال نیست و این باعث شک و شبهه در میان افکار عمومی شده است

حسین فرکی از جادوگری می گوید.

به گزارش طرفداری، حسین فرکی درباره بازی پیش روی ایران مقابل کره‌جنوبی به ایسنا گفت:

خوشبختانه توانستیم به جام جهانی صعود کنیم و در گذشته هم سابقه خوبی در شکست دادن کره جنوبی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته می‌دانیم آن‌ها حریف سر سختی در آسیا هستند و کار راحتی نداریم و نباید این صعود به جام جهانی باعث بی انگیزگی بازیکنان شده باشد چون برد در این بازی می‌تواند ایران را صدرنشین گروه کند. بازیکنان هیچ‌وقت نمی‌توانند نسبت به موفقیت تیم ملی‌شان بی تفاوت باشند و آسودگی خاطر نباید باعث خودخواهی و غرور شود.

او ادامه داد:

کره تیم بسیار خوبی است و این بازی در تاریخ ثبت خواهد شد. کره‌ای‌ها در بازی رفت هم ما را اذیت کردند و کیفیت خوبی ارائه کردند. بچه‌های ما هم ثابت کردند در کشور کره جنوبی می‌توانیم عملکرد خوبی داشته باشیم و امیدوارم این شرایطی که داریم ادامه دار باشد و آرامش و اطمینان خاطر بیشتری در بین بازیکنان به وجود بیاید. بازیکنان و کادرفنی ما آنقدر باتجربه هستند که این مسائل را به خوبی بدانند و در این بازی مهم موفق عمل کنند.

این پیشکسوت فوتبال ایران درباره داربی ۹۸ و تقابل دو تیم استقلال و پرسپولیس گفت:

پیروزی در این بازی از جانب استقلال تا حدودی شرایط روحی این تیم را تقویت می‌کند و می‌تواند در ادامه این تیم را قهرمان کند اما فوتبال همیشه یک ورزش غیرقابل پیش بینی است. دو، سه هفته قبل می‌شد پیش بینی کرد که کدام تیم می‌تواند در این بازی برتر باشد ولی در شرایط فعلی همه چیز برابر است. امیدوارم حساسیت باعث پایین آمدن کیفیت بازی نشود.

او در رابطه کیفیت لیگ بیست و یکم بیان کرد:

اگر بخواهم حرف دلم را بزنم باید بگویم که کیفیت لیگ چندان مطلوب نیست چون حاشیه، جنجال و اختلافات بسیار زیاد بود. با وجود همه این مسائل، کیفیت لیگ چندان به چشم من نیامد. بسیار محدود می‌توانستیم بازی‌های زیبایی ببینیم اما در کل لیگ با کیفیتی نداریم.

فرکی درباره برخی حواشی و صحبت از تاثیر جادوگر دربازی‌های لیگ برتر گفت:

من اگر دیده باشم هم این مساله را عنوان نمی‌کنم چون با آبرو و وجدان کاری در ارتباط است. اکنون نمی‌توانم قضاوت کنم چون این مساله را ندیده‌ام. البته وقتی درباره این مسائل پاسخ داده نمی‌شود، ذهن و افکار عمومی بی پاسخ می‌ماند. شاید این مساله واقعیت دارد که اشخاص مربوطه در این خصوص صحبت نمی‌کنند.

او اضافه کرد:

هر کسی باید از خودش دفاع کند و وقتی این اتفاق نمی‌افتد همه قضاوت می‌کنند و فکر می‌کنند چنین موضوعی وجود دارد. با این وجود واقعا این فضا به ورزش و فوتبال نمی‌آید این مساله فقط برای امروز نیست و در سال‌های قبل هم وجود داشته اما به هر حال شک و شبهه به وجود آورده است. کسی پاسخگوی مسائل جادوگری در فوتبال نیست و این باعث شک و شبهه در میان افکار عمومی شده است. امیدوارم در فوتبال چنین مسائلی وجود نداشته باشد.

اخبار داغ 

واکنش علی دایی به گزارش صدا و سیما در گفتگو با طرفداری: من بدهی مالیاتی دارم؟ این یک دروغ بزرگ است سردار آزمون باید به روسیه بازگردد / ادعای رسانه روسی مصدومیت سه بازیکن رئال مادرید در آستانه ال کلاسیکو تبریک روماریو به کریستیانو رونالدو: تو قطعا یکی از بهترین های تاریخ خواهی بود 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • سرمربی پرسپولیس: دو امتیاز مهم از دست دادیم، اما تا آخر برای قهرمانی می جنگیم
  • پوچتینو: از تاتنهام محبوبم سه امتیاز را می‌گیریم
  • صادقی: انگیزه نساجی از تیم ما بیشتر است
  • اگر نتیجه نگرفتیم فوتبال خوبی ارائه کردیم
  • امیدوارم مقابل نساجی به روند پیروزی‌های خانگی‌مان ادامه دهیم
  • مطهری: قبل از بازی در مورد مسائل فنی حرف نمی‌زنم
  • علیزاده: گل‌گهر هم مدعی قهرمانی در جام حذفی است
  • کوشکی: فوتبال ایران نیازمند مربیانی مثل اوزونیدیس است
  • تکلیف قهرمان لیگ همین فردا معلوم می‌شود!
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت