Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، وبینار علمی تخصصی «مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی» امروز، بیست و چهارم اسفندماه به مناسبت «روز مددکاری اجتماعی» با همکاری جهاد دانشگاهی واحد الزهرا و سازمان بهزیستی برگزار شد.

دکتر زهرا تقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا در این مراسم گفت: اولین وبینار ملی «مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی» را با همکاری سازمان بهزیستی کشور برگزار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مددکاری اجتماعی نه تنها به به مطالعه جنبه‌های فردی و اجتماعی می‌پردازد بلکه تاثیر عوامل زیست‌محیطی بر زندگی انسان‌ها را هم بررسی می‌کند.

وی ادامه داد: به طور قطع، تمام آحاد جامعه تحت تاثیر تغییرات اقلیمی قرار می‌گیرند اما گروه‌های آسیب‌پذیر یعنی کودکان، زنان و اقشار محروم آسیب بیشتری می‌بینند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا با بیان اینکه امیدوارم این وبینار سرآغازی برای برگزاری وبینارهای علمی و تخصصی قوی‌تر باشد، اظهار کرد: من از سازمان بهزیستی تشکر می‌کنم که برای برگزاری این وبینار با ما همکاری کرد. همچنین از تمام پزوهشگران و نخبگانی که به صورت انلاین در این برنامه حضور دارند و مقالات خود را ارا ارئه می‌دهند، قدردانی می‌کنم.

برای گسترش عدالت اجتماعی تلاش کنیم

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، سرپرست دفتر توانمندسازی خانواده و زنان در این وبینار اظهار کرد: تغییرات اقلیمی و کاهش نزولات آسمانی از عوامل جهت‌دهنده تغییرات اقلیمی هستند؛ ایران هم در کمربند خشک زمین قرار دارد، این موضوع هم مزید بر علت شده و تغییرات را ملموس‌تر می‌کند. تغییرات اقلیمی در 4 سده اخیر سبب شده بسیاری از مناطق نیمه خشک به خشک تبدیل شوند.

وی ادامه داد: بدون شک، تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان‌ها اثرگذار است و باید مورد توجه قرار گیرد. تلاش می‌کنیم با توجه به مددکاری اجتماعی و مساله تغییرات اقلیمی در جهت گسترش عدالت اجتماعی گام برداریم.

نیاز به تجمیع اطلاعات داریم

ابوالفضل پرپنجی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این وبینار گفت: کمیته امداد با افرادی مواجه است که در فقر مطلق یا نسبی به سرمی‌برند. تغییرات اقلیمی، مسائل اجتماعی، موضوع‌های سیاسی بر مساله مددکاری اجتماعی تاثیرگذاشته‌اند. ما برای توانمندسازی و ایجاد شغل پایدار و کسب معیشت تلاش می‌کنیم.

وی ادامه داد: تغییرات سبب شده که در ارتباط با موضوع مددکاری دچار چالش شویم و در ارتباط با تصمیم‌گیری درباره افراد آسیب‌دیده دچار نقصان باشیم. نیاز به تجمیع اطلاعات داریم که در یک ارتباط همدلانه بتوانیم خدمات خود را به جامعه هدف ارائه دهیم.

در بخش دوم این وبینار، پژوهشگران، مقالات علمی خود در ارتباط با مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی را در پنل علمی ارائه دادند.

منبع: ایسنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی مددکاری اجتماعی خانواده زنان مددکاری اجتماعی تغییرات اقلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، در آئین اختتامیه سومین دوره ملی «مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز» که در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم، زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.

معاون رئیس‌جمهور افزود: این دوره‌های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان‌ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.

وی گفت: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجرا است که یکی از آنها خانواده و فرهنگ عامه است که با محورهای خانواده، رسانه مد و لباس، فرهنگ ناملموس، تربیت و موفقیت طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی در خانواده‌ها احیا شود.

خزعلی بیان کرد: طرح پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح‌های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش‌های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.

به گفته وی، والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، بر این اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

کد خبر 6088871

دیگر خبرها

  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • دومینوی آسیب‌
  • تلاش راهداران خراسان جنوبی برای برقراری ارتباط ایمن ۳۵۰ روستا
  • کشف پیکر کودکان و زنان در گورهای جمعی بیمارستان ناصر
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری