Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:10:43 GMT

خرید اتصالات فولادی از معتبرترین تاجران بازار

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۴۵۲۱

خرید اتصالات فولادی از معتبرترین تاجران بازار

خرید اتصالات فولادی عموماً برای اجرای پروژه های عمرانی بیشترین کاربرد را دارد. در زمان خرید باید حتماً به سایز و استاندارد های اتصالات فولادی دقت فرمایید.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام امین پایپ، خرید اتصالات فولادی بسیار در بازار اهمیت دارد زیرا یکی از موارد پرکاربرد در صنعت ساخت و ساز و سیستم های لوله کشی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتصالات لوله، قطعاتی هستند که در مسیر لوله کشی برای تغییر جهت، انشعاب گیری، تبدیل قطر لوله و یا اتصال دو لوله به همدیگر مورد استفاده قرار می گیرند. اتصالات فولادی شامل اتصالات خشک و فلزی می شود که این نوع اتصال را از طریق پیچ کردن به هم می توان متصل کرد و باید دقت کرد که هنگام پیچ کردن به دو قطعه هیچ آسیبی وارد نشود.

 از اتصالات فولادی در صنایع مختلف نفت و گاز، نیروگاهی، ساختمانی، آب و برق، پتروشیمی، خودرو و.... استفاده می شود. به طور کلی می توان گفت برای لوله های فولادی از اتصالات فولادی نیز استفاده می شود تا لوله‌ها قدرت کنترل را داشته باشند. این اتصالات در انواع و اشکال مختلف تولید می شوند که در زیر به مهمترین این اتصالات اشاره می کنیم:

خرید زانو فولادی

زمانی که نیاز باشد جهت و مسیر لوله‌کشی تغیر نماید از زانوی استفاده می شود. زانو در ابعاد و انواع مختلف تولید می شود که انواع زانویی به شرح زیر می باشد:

زانوی ۹۰درجه

از این نوع اتصالات برای ۹۰درجه تغییر در امتداد عبور سیالات داخل لوله استفاده می شود همچنین دو طرف این زانو از داخل رزوه شده اند.

زانوی ۴۵درجه

این زانویی ها از داخل دارای رزوه برای نصب می باشند همچنین از این نوع زانویی برای تغییر جهت عبور سیالات داخل لوله به زاویه ۴۵ درجه استفاده می شود.

زانوی تبدیل

از زانو های تبدیل فولادی برای تغییر جهت در مسیر امتداد سیالات داخل لوله و نیز همچنین باعث تغییر در سایز می‌شود به این صورت که دو لوله غیر هم سایز را به هم متصل می سازد.

زانوی چپقی ۹۰درجه

این نوع زانو جهت تغییر در مسیر لوله و همچنین تغییر در سایز لوله کاربرد دارد این زانویی از یک زانوی معمولی که یک سر آن دنده خارجی دارد که می تواند جایگزین زانو و مغزی گردد.

زانوی چپقی ۴۵درجه

از این زانو برای تغییر جهت به زاویه ۴۵ درجه و هم تغییر سایز استفاده می شود این زانو نیز یک سر دنده داخلی و یک سر دنده خارجی دارد که می تواند جایگزین زانوی ۴۵ درجه و مغزی گردد.

خرید سه راه فولادی

زمانی که نیاز باشد مسیر لوله کشی انشعاب گرفته شود از سه راهی ها استفاده می شود. در سه طرف سه راهی دنده داخلی وجود دارد، سه راهی در شکل های مختلف به شرح زیر می باشند:

سه راه ۴۵ درجه

این اتصالات نیز برای انشعاب گرفتن در زاویه های ۴۵ درجه کاربرد دارد. سه راه ۴۵درجه که این نوع سه راه اغلب در سیستم های فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرد و حداکثرتا قطر ۲ اینچ ساخته می شود.

سه راه کنج

از این سه راه در جایی استفاده می شود که هر سه انشعاب عمود برهم یا همان قائم  بر هم باشند مانند فضای کنج ساختمان از این اتصالات استفاده می شود.

سه راه تبدیل

اگر بخواهیم از لوله های با قطر یکسان انشعاب بگیریم باید از سه راهی تبدیل استفاده کنیم. این سه راهی ها نیز دارای رزوه های مختلفی هستند مانند:

۱ . سه راه تبدیل معمولی، که از آن جهت گرفتن انشعاب با سایزکوچک تر استفاده می شود.

۲ . سه راه تبدیل با نافی بزرگ تر،که از آن جهت تقسیم آب به دوانشعاب مساوی در دو جهت مخالف استفاده می شود.

مزایای خرید اتصالات فولادی

یکی از مزایای اتصالات فولادی این است که در کنار تحمل فشار بالا، از استقامت بسیار بالایی نیز برخوردارند.

این نوع اتصال بسیار یکدست و هموار است که به راحتی از نفوذ اکسیژن به درون لوله ممانعت می کند و در شرایط مختلف جوی علاوه بر اینکه سیستم لوله کشی دچار صدمه و آسیب نمی شود، دمای هوا نیز تاثیری بر سیال موجود در لوله ها ندارد.

اگر اتصالات جوشی فولادی با دقت کامل و به صورت حرفه ای انجام شود، قطعا نتیجه بسیار تمیزی در کار به وجود خواهد آورد و منجر به ایجاد سطحی هموار خواهد شد.

این نوع اتصالات به گونه ای صورت می گیرند که گویی از ابتدا بخشی از خود سازه و سیستم بوده است. این مزیت منحصر به فرد سبب می شود وزن سازه بسیار کمتری در مقایسه با دیگر انواع اتصالات بهره ببرند.

اتصالات فولادی ساکت خود را از کجا تهیه کنیم؟

یکی از مراکز معتبری که این دست از اتصالات را ارائه می دهد، فروشگاه لوله و اتصالات امین می‌باشد فروشگاه امین در زمینه ارائه شیرآلات، لوله، اتصالات و محصولات مربوطه بیش از بیست سال تجربه دارد. این فروشگاه در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد.

 این فروشگاه در پروژه های شهرداری های مناطق ۱-۳-۵، بیمارستان تخصصی چشم نگاه، دانشگاه علم وصنعت، ستاد مشترک، شرکت بام آنرژی (پروژه های بام لند، بام زعفرانیه و غیره)، شرکت ترمو اسکان، پروژه های مسکن مهر ۳۶۰ واحدی و ۱۲۰۰ واحدی هشتگرد و ۱۲۰ واحدی پرند، شرکت گروه صنعتی کاوه، پارس آنلاین، برج آبشار، شرکت صاایران، باتری  سازی نیرو، صدا و سیما، ایران دارو، شرکت دلپذیر، شرکت مانیزان، شرکت سپید ماکیان، شرکت آذین، آوین سینا، بیمارستان عرفان، برج آرتمیس، شرکت مخابرات، پادگان حضرت ابوالفضل (ع)، بیمارستان سرطان مرکز صالح، شرکت ابر آرمان و هپاسکو تامین ملزومات مشارکت داشته است.

آدرس فروشگاه امین : تهران – خیابان خیام شمالی- رو به روی درب شرقی پارک شهر – کوچه افخمی – پلاک ۴

تلفن : ۳۳۹۰۰۸۳۲

         ۳۳۹۰۰۷۶۵

         ۳۳۹۱۳۹۰۷

         ۳۳۹۵۸۰۹۵

همراه : ۰۹۱۲۲۴۴۱۴۰۴ (امین یعقوبی)

          ۰۹۱۲۲۷۸۴۹۷۳(رامین یعقوبی)

آدرس وب سایت: http://aminpipestore.com/

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استفاده می شود برای تغییر جهت مسیر لوله لوله کشی سه راهی ۴۵ درجه لوله ها سه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۴۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

رحیمی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضع پایش خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور بیان کرد: پایش انواع مختلفی دارد که ما از ساده‌ترین آن یعنی پایش به همت نیروهای خط‌بان استفاده و تلاش می‌کنیم برای به‌روزشدن این عملیات از پهپاد (هواپیماهای بدون سرنشین) و فیبرنوری به‌ویژه در مناطق شهری استفاده کنیم.

وی همچنین درباره شمار حوادث انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی با خط لوله و زمینی گفت: هزینه انتقال با نفتکش‌های جاده‌پیما در مقایسه با خط لوله ۹.۵ تا ۱۰ برابر است و افزون بر آن کاهش حوادث می‌تواند از صدمه به منابع مالی و تجهیزات نیز جلوگیری کند، چنانچه خودمان را ملزم بدانیم که اصول ایمنی را در همه سطوح رعایت کنیم، حوادث به مقدار قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران درباره حوادث خطوط لوله انتقال نفت تصریح کرد: تجهیزات ما به‌روز است و خوشبختانه شمار حوادث اندک است، اما بلایای طبیعی نیز وجود دارد که در برخی موارد منجر به آسیب به خطوط می‌شود.

اجرای صفر تا صد پروژه‌های خطوط لوله با توان متخصصان داخلی

رحیمی درباره توانمندی داخلی در اجرای پروژه‌های خطوط لوله انتقال بیان کرد: با وجود همه مسائل و فشارهای ناشی از تحریم، همکاران ما با روحیه جهادی کار می‌کنند و اجرای پروژه‌ها از طراحی تا تجهیزات بین‌راهی به‌گونه‌ای است که از ابتدا تا مقصد هیچ‌گونه وابستگی نداریم و مطابق استانداردهای روزآمد جهان است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره انتقال خوراک پتروشیمی‌ها با استفاده از تأسیسات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: اولویت ما انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی است، اما با بعضی پتروشیمی‌ها ازجمله شرکت پتروشیمی تبریز قراردادهایی داریم که ما را ملزم به تأمین خوراک آن‌ها می‌کند.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به اینکه تأمین سوخت هوایی بعضی فرودگاه‌ها هم با سه خط لوله انجام می‌شود، افزود: برنامه احداث خطوط لوله جدید «پارس» و «تابش» هم به همت شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در مرحله طراحی است.

رحیمی گفت: پروژه‌های مهمی ازجمله استفاده از تأسیسات میترینگ را در دستور کار داریم که در صورت تأمین منابع مالی موردنیاز اجرایی خواهد شد.

رحیمی افزود: خطوط لوله انتقال در حال استفاده قدیمی هستند و میانگین سن خطوط انتقال نفت به ۳۳ سال و فرآورده‌های نفتی به ۳۷ سال می‌رسد، اما با توجه به نگهداری مأثر، شرایطی پذیرفتنی برای بهره‌برداری بهینه از آن‌ها وجود دارد.

به‌کارگیری هوش مصنوعی برای پایش خطوط لوله انتقال نفت

علیرضا رضایی برمی، رئیس پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت هم در این نشست با اشاره به‌کارگیری هوش مصنوعی در پایش خطوط لوله از یک سال گذشته گفت: پروژه پایش فیزیکی خطوط لوله با استفاده از هوش مصنوعی در حال پیگیری است و کارگروه هوش مصنوعی در این شرکت تشکیل شده است؛ در این حوزه در مرز دانش قرار داریم و اولویت اصلی ما پایداری خطوط است که باید با دقت و حساسیت دنبال شود.

تأمین ۹۸درصدی کالاهای خطوط لوله از سازندگان ایرانی

ابوالقاسم زمانی، مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، درباره همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: استفاده از توان داخلی به‌گونه‌ای است که در داخل شرکت تعمیرات انجام می‌شود؛ برای استفاده از توانمندی دانش‌بنیان‌ها نیز براساس اولویت، سه تفاهم‌نامه همکاری با آن‌ها امضا شده است.

وی افزود: به همکاری با سازندگان بخش خصوصی اعتقاد داریم و امکانات و توان داخلی در اولویت قرار دارد؛ فقط در شماری از تجهیزات به‌دلیل صرفه اقتصادی از تجهیزات خارجی استفاده می‌شود.

مدیرکالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تأکید کرد: در خطوط لوله هیچ کالایی وجود ندارد که قابلیت ساخت داخل نداشته باشد و بیش از ۹۸درصد کالاهای موردنیاز این شرکت پارسال از طریق سازندگان ایرانی تأمین شده است.

دیگر خبرها

  • ترمیم ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در یزد
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات