Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سازمان تحقیقات کشاورزی گفت: ۲۰۰ میلیون ریال برای ساماندهی مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج اختصاص یافت.

علی اکبر مویدی،  معاون ترویج و آموزش کشاورزی  سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور از هنرستان کشاورزی آیت الله ملک حسینی یاسوج بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید که کاووس کشاورز رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد نیز حضور داشت علی اکبری مویدی از فضای آموزشی و خوابگاهی هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج یازید کرد واز نزدیک در جریان فعالیت‌های آموزشی  این هنرستان قرار گرفت.

وی تغییر و تحولات صورت گرفته در چند سال اخیر در این هنرستان را ستودنی توصیف کرد و گفت: هنرستان کشاورزی آیت الله ملک حسینی یاسوج  جز بهترین هنرستانهای کشاورزی در کشور است که مورد حمایت مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خواهد بود.

وی توسعه فضای آموزشی و کارگاهی این هنرستان را برای فعالیت‌های علمی و عملی هنرجویان کاری ارزشمند دانست و خواستار توجه بیشتر به فعالیت‌های عملی برای تربیت کشاورزان با دانش برای توسعه بخش کشاورزی شد.

معاون ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی  سازمان تحقیقات کشاورزی از اختصاص ۲۰۰میلیون ریال برای ساماندهی گیاهان دارویی در محوطه و تجهیز خوابگاه هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج شد.

وی در پایان این بازدید  از تقویت و تجهیز هنرستان‌های کشاورزی  در کشور خبر داد وگفت: یکی از سیاست‌های سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی توسعه کمی وکیفی هنرستانهای کشاورزی برای تربیت کشاورزان مهندس   آینده است.

سید ولی موسوی مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج در این بازدید  گزارشی از فعالیتهای این هنرستان و اقدامات صورت گرفته در چند سال اخیر برای توسعه فضا و ارتقای سطح کیفی آموزشهای مهارتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، وی از حمایت‌های ارزشمند رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد و آموزش و پرورش استان و شهرستان  برای تقویت این هنرستان  تقدیر کرد و خواستار کمک برای مستقل شدن فضای این واحد آموزشی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كهگيلويه و بويراحمد مرکز تحقیقات کشاورزی هنرستان کشاورزی آیت الله ملک حسینی یاسوج تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آموزش کشاورزی سازمان تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۷۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب این قارچ‌ها باشید!

آفتاب‌‌نیوز :

طی روز‌های گذشته سخنگوی سازمان اورژانس کشور از افزایش سه برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و اعلام کرد که در یک ماه گذشته ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ‌های خود رو، دچار مسمومیت و ۱۴ نفر از آن‌ها در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

گفته می‌شود در فصل بهار و با افزایش حجم بارش‌ها، قارچ‌های زیادی در طبیعت می‌رویند و ممکن است برخی افراد بدون آگاهی این قارچ‌های خود رو را به‌عنوان قارچ خوراکی مصرف کنند که در نهایت ممکن است منجر به مسمومیت‌های شدید و حتی مرگ افراد شود.

اما سوالی که با انتشار این اخبار در ذهن بسیاری از افراد پیش می‌آید این است که چگونه می‌توان قارچ‌های سمی را از غیرسمی در طبیعت تشخیص داد و آیا همه قارچ‌هایی که در طبیعت می‌رویند سمی هستند؟ سوالی که ترحم بهزاد - مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در پاسخ به آن می‌گوید طبق مطالعات متخصصین و کارشناسان مربوطه، قارچ‌های سمی از نظر خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه شباهت زیادی به قارچ‌های خوراکی داشته و بسیار خطرناک هستند. تشخیص انواع خوراکی قارچ از انواع سمی مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه شناسی امکان پذیر است.

بهزاد همچنین از مردم درخواست کرد که از برداشت و مصرف خودسرانه قارچ‌های موجود در طبیعت و همچنین گیاهان دارویی که نوع آن‌ها را نمی‌شناسند جداً خودداری کنند.

وی همچنین عنوان کرد که بر اساس گزارش‌های واصله برای سم قارچ، پادزهر وجود ندارد و معالجه میسر نیست؛ بنابراین تنها راه ممکن جلوگیری از صدمات مصرف این نوع گیاهان و عدم برداشت گیاهان ناشناخته است که علاوه بر صدمات جانی، به اکوسیستم مرتعی آسیب می‌رساند، تنوع زیستی را از بین می‌برد، موجب تخریب منابع می‌شود، خسارات و زیان فراوان به نسل فعلی و نسل‌های آینده می‌زند و موجب انقراض گونه‌ها شده و حیات را از بین می‌برد.

مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: مصرف قارچ توسط حیوانات و پرندگان، بیانگر غیر سمی بودن آن قارچ برای انسان نیست و حتی برخی از سموم مقاوم به گرما بوده و آماده سازی آن به صورت کباب، آب پز و بخار پز و سرخ کردن، مواد سمی از بین نمی‌برد و سم زدایی نمی‌شوند؛ بنابراین توصیه می‌شود از برداشت و مصرف خودسرانه گیاهان دارویی و قارچ‌ها که نوع آن‌ها را نمی‌شناسید جداً خودداری کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود