Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@03:10:56 GMT

سند توسعه ۷۵ روستای بخش محروم دیشموک تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۸۴۵۳

سند توسعه ۷۵ روستای بخش محروم دیشموک تدوین می‌شود

گروه استان‌ها_سند توسعه ۷۵ روستای بخش محروم "دیشموک" در استان کهگیلویه و بویراحمد با هدف رفع مشکلات و‌محرومیت‌ها تدوین می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دیشموک، نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد با همراهی جمعی از مدیران کل استانی روز جمعه 20 اسفند به بخش محروم دیشموک سفر کرد تا از نزدیک این بخش محروم، شرایط زندگی مردم، زیرساخت‌ها، وضعیت بهداشتی، شرایط اقتصادی و معیشتی و نیز مشکلات آنها را به صورت میدانی بررسی کرده و برای رفع معضلات عدیده‌ این بخش پرجمعیت، دستورات لازم را صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرومیت، ضعف زیرساخت‌های اولیه به‌خصوص جاده‌های ارتباطی بخش دیشموک آنچنان بود که احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد تحت تأثیر قرار گرفت در جلوی دوربین خبرنگاران و رسانه‌ها ناگهان به گریه افتاد.

با گذشت 4 روز از سفر استاندار به دیشموک، احمدزاده به تیم اقتصادی استانداری دستور داد تا با سفر به بخش محروم دیشموک مشکلات منطقه به صورت میدانی بررسی شده و سند توسعه 75 روستای این بخش طراحی شود. 

24 اسفند تیم اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با محوریت معاون اقتصادی استاندار و اداراتی از جمله بهزیستی، کمیته امداد، صندوق کارآفرینی امید استان، جهاد کشاورزی، بسیج سازندگی و برخی دیگر از دستگاه‌های اجرایی به دیشموک سفر کردند.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هدف از این سفر را بررسی مشکلات و پتانسیل‌های توسعه دیشموک با هدف ارتقای درآمد در 75 روستای محروم عنوان کرد.

احسان عسکری با بیان اینکه محورهای این سفر شامل سه بخش معیشت، اقتصادی و اجتماعی با هدف شناسایی قابلیت‌های منطقه دیشموک بوده، عنوان کرد: پس از برنامه‌ریزی‌های لازم، متناسب با فعالیت‌ها بودجه‌بندی می‌شوند.

وی تصریح کرد: بخشی از بودجه مورد نیاز جهت توسعه بخش دیشموک از محل اعتبارات سالیانه و بخشی دیگر از محل اعتبارات و تسهیلات تأمین می‌شود.

عسکری با اشاره به مطالبه مهم مردم در خصوص طرح پمپاژ یک‌هزار هکتاری از رود سمه، گفت: رودخانه خروشان سمه از دبی بسیار خوبی برخوردار بوده و جهت پمپاژ به اراضی دلی اسفندان و اراضی دیگری با مقیاس بیشتر نیز امکانپذیر است و اجرای این پروژه سبب رشد و تقویت معیشت اقتصادی کشاورزان می‌شود.

وی اضافه کرد: روند اداری طرح پمپاژ رود سمه در سال‌های گذشته مورد توجه قرار گرفته و حتی روند اداری آن نیز طی شده است و در حوزه اجرایی قرار است مبلغ 150 میلیارد تومان به آن اختصاص داده شود.

معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای پمپاژ از رودسمه و نقش آن در رونق اشتغال و رفع بیکاری اهالی منطقه، گفت: در صورت تأمین مالی طرح پمپاژ از رودسمه علاوه بر استفاده بهینه از یک‌هزار هکتار زمین‌های کشاورزی منطقه حتی با اجرای آن اشتغال در این منطقه محروم رونق گرفته و شاهد افزایش درآمد و کاهش بیکاری در منطقه هستیم.

وی به سفر استاندار به تهران و دیدار با رئیس جمهور و معاون اول وی اشاره کرد و افزود: در این سفر مبالغ بسیار خوبی به استان ابلاغ شده و یکی از مواردی که به‌صورت ویژه به آن توجه شده بود اختصاص مبلغ یکصدو 50 میلیارد تومانی به طرح پمپاژ رودسمه است.

عسکری بیان کرد: باتوجه به پتانسیل‌های بخش دیشموک در کشت گیاهان دارویی و رونق باغات کشاورزی، ظرف 2 ماه آینده سند چشم‌انداز و توسعه بخش دیشموک در این زمینه تدوین می‌شود.

عسکری خاطرنشان کرد: قرار است جهت شناسایی نیازها و ظرفیت‌های بخش دیشموک یک سند جامع تدوین شده و برای آن نیز یک بودجه مشخص تعیین کنند که به عنوان یک برنامه کلی آن را عملیاتی کنند.

فرمانده قرارگاه جهادسازندگی، پیشرفت و آبادانی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در این باره گفت: این قرارگاه براساس رسالت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سپاه فتح استان همگام با دولت در بخش دیشموک در حال خدمت‌رسانی به مردم است.

سرهنگ صالحی با بیان اینکه در بخش دیشموک یک نفر را به عنوان مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه فتح منصوب کردیم، افزود: هم اکنون با هم‌افزایی با بنیاد علوی آبرسانی به 4 روستای بخش دیشموک در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح بازگشایی جاده بین مزارع، جاده عشایری، اهدای بسته‌های معیشتی به زوج‌های جوان از طرف مقام معظم رهبری و نیز اشتغالزایی از اولویت‌های این قرارگاه در دیشموک است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این‌باره گفت: این سفر با تأکید استاندار جهت شناسایی ظرفیت‌های بخش دیشموک در قالب جهت‌دهی اعتبارات تسهیلات تکلیفی، مشاغل خانگی و تبصره 16 و 18 اشتغال روستایی و عشایری برنامه‌ریزی می‌شود.

حمیدرضا واعظی با اشاره به تشکیل تعاونی‌های کشاورزی در این بخش، عنوان کرد: با تشکیل شرکت‌های پشتیبان، تشکیل تعاونی‌های عام را در این منطقه برنامه‌ریزی کرده تا باتوجه به ظرفیت‌های منطقه، مسیری جهت سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های خوداشتغالی پاسخگوی نیاز مردم باشد.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آمادگی دارد با اعزام تیم‌ کارشناسی این مسیر را تسهیل کرده و در دبیرخانه اشتغال استان بخش مهمی از تسهیلات را به برنامه‌های این منطقه هدایت کند.

امام جمعه دیشموک با اشاره به عمده مشکلات بخش دیشموک، گفت: عمده مشکلات بخش دیشموک، نبود راه‌های ارتباطی مناسب، نبود پل ارتباطی بر روی رودخانه‌های خروشان و فعال نبودن طرح هزار هکتاری پمپاژ رودسمه به زمین‌های کشاورزی دلی اسفندان است.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر راوند عنوان کرد: خواستار نظارت مستقیم استاندار بر حسن اجرای طرح‌های بخش دیشموک بوده تا با دستور و نظارت ایشان شاهد خروج دیشموک از بن‌بست‌ها باشیم.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد سد بالیاب، خاطرنشان کرد: با اجرای این سد زمین‌های حاصلخیز دیشموک رونق گرفته و زمینه تبدیل این منطقه به قطب گردشگری در جنوب کشور فراهم شود.

برپایه این گزارش، بخش دیشموک در شهرستان کهگیلویه تنها شهر سردسیری این شهرستان در شمال غربی استان کهگیلویه و بویراحمد و در دل رشته‌ کوه‌های سر به فلک کشیده زاگرس قرار گرفته است.

محرومیت‌زدایی گروه‌های جهادی در بلوچستان؛ از ساخت مدرسه تا اقدامات فرهنگی478 میلیارد تومان اعتبار محرومیت‌زدایی به استان خراسان شمالی تخصیص یافتمعاون اجرایی رئیس جمهور: سند تحول کشور در دولت سیزدهم تنظیم شد/ به زدودن فقر و محرومیت فکر می‌کنیم

بخش دیشموک با جمعیتی افزون بر 22 هزار نفر دارای 90 روستا بوده و در فاصله 95 کیلومتری شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه و در فاصله 180 کیلومتری شهر یاسوج مرکز شهرستان بویراحمد قرار دارد.

دیشموک باوجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های متعدد معدنی، گردشگری و کشاورزی اما سال‌های بسیار زیادی است که از محرومیت‌های زیادی رنج می‌برد.

انتهای پیام،/544/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق محروم مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد اقتصادی استاندار بخش دیشموک بخش دیشموک بخش محروم طرح پمپاژ ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو شهرداری جدید شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کهگیلویه و بویراحمد؛ مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد در مراسم افتتاح دو شهرداری جدید شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی در شهرستان بهمئی گفت: مجموعه استانداری و فرمانداری‌ها خود را متعهد به حمایت از شهرداری در ارائه خدمات به شهروندان می‌داند. فرزاد بابکان پور با اشاره به ضرورت همراهی نهاد‌های دولتی با شهرداری افزود: با همدیگر شهری آباد و توسعه یافته را بسازیم، زیرا بدون حضور و همراهی مردم در فعالیت‌های مختلف در جامعه موفقیتی حاصل نمی‌شود. وی با بیان اینکه، با اقدامات سازنده شهرداران، برآورده کردن انتظارات و تامین زیرساخت‌های شهر موجب افزایش رضایتمندی شهروندان می‌شود گفت: مساعدت، همراهی و تعامل مثبت با شهرداری‌ها اولویت کاری ما می‌باشد و در این زمینه کوتاهی نخواهد شد. مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دولت سیزدهم طبق تصویب هیئت وزیران روستا‌های سرآسیاب یوسفی و ممبی با اتمام مراحل اداری به شهر تبدیل شدند. وی با اشاره به اخذ مجوز تاسیس شهرداری و تبدیل شورای اسلامی روستا به شورای اسلامی شهر افزود: امیدواریم با تاسیس شورای شهر و شهرداری مقدمات توسعه برای شهر‌های ممبی و سرآسیاب یوسفی فراهم شود. مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: افتتاح ساختمان‌های شهرداری شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی یکی از کار‌های ماندگاری است که در دوران مدیریت ایشان اتفاق افتاده است. سید عبدالعزیز سیدی بخشدار سرآسیاب یوسفی هم گفت: با راه اندازی این دو شهرداری بسیاری از مشکلات عمران و آبادانی این دو شهر در همین مناطق بررسی و برطرف می شود و دیگر برای رفع مشکلات و معظلات نیاز به حضور در مرکز شهرستان بهمئی و مراجعه به دیگر ادارات و نهاد‌ها نیست. هدایت الله کریمی مقدم شهردار جدید سرآسیاب یوسفی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تمام توان خود را برای خدمت به مردم این شهر بکار خواهد گرفت به اهمیت اختصاص ماشین‌آلات سنگین در شهرداری هر دو شهر از سوی استانداری اشاره کرد و خواستار حمایت و پشتیبانی بی وقفه برای رفع محرومیت از جهره این دیار شد. محمد اکبریان شهردار جدید شهر ممبی هم با اشاره به اینکه از هیچ تلاشی برای توسعه و پیشرفت شهر ممبی دریغ و کوتاهی نخواهد کرد گفت: رفع مشکلات شهری و سرعت خدمات‌رسانی برای تسهیل کار ارباب‌رجوع یکی از اهداف راه اندازی ساختمان جدید شهرداری شهر ممبی است که با تامین تجهیزات و امکانات لازم و نیروی انسانی توانمند بتوانیم درصدد رفع مشکلات مردم اقدام کنیم. 

دیگر خبرها

  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • افتتاح دو شهرداری جدید شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است