Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان جانشین پلیس‌راه استان زنجان گفت: بیشترین تلفات تصادفات رانندگی در بیمارستان و در طول مسیر بیمارستان رقم خورده است.

سرهنگ ایرج خانی‌پور عصر امروز (۲۵ اسفندماه) در جلسه شورای راهبری تصادفات جاده‌ای که در استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه بیشترین تلفات در بیمارستان و در طول مسیر بیمارستان رقم خورده است، اظهار کرد: باید نقاط حادثه‌خیز در استان زنجان کاهش یافته و از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۱۷۰ نقطه حادثه‌خیز در استان زنجان داریم، افزود: جاده‌هایی در استان زنجان داریم که به علت نداشتن ظرفیت مالی خطوط بازدارنده تصادف در آنجا صورت نگرفته که باید تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شود.

این مسئول در رابطه با آمار تصادفات منجر به فوت اخذ شده از اداره‌کل پزشکی قانونی استان زنجان، تصریح کرد: طی ۱۱ ماهه امسال، فوت در صحنه ۲ نفر و فوت در حین انتقال به مراکز درمانی، ۲۴ نفر بوده و میانگین سنی متوفیان ۳۴ سال و جمع راننده متوفی ۱۲ نفر، جمع سرنشین متوفی ۲ نفر و جمع عابر ۱۲ نفر بوده است.

جانشین پلیس‌راه استان در رابطه با آمار مقایسه‌ای برخورد با تخلفات پلیس راهور استان زنجان، گفت: طی ۱۱ ماه گذشته، تخلفات حادثه‌خیز استان، ۴۸ هزار و ۱۱۱ مورد بوده و مجموع تخلفات نیز ۸۰۹ هزار و ۷۹۵ مورد بوده است.

خانی‌پور با اشاره به کمبود نیرو برای استقرار در محورهای مواصلاتی استان زنجان، خاطرنشان کرد: ۹ پاسگاه پلیس راه در استان زنجان وجود دارد.

مدیرکل هلال احمر استان نیز در ادامه در رابطه با پایگاه‌های جمعیت هلال‌احمر استان زنجان، اظهار کرد: متاسفانه در استان زنجان با پراکندگی پایگاه‌های جمعیت هلال‌احمر مواجه هستیم که مکاتباتی نیز در این زمینه انجام شده ولی نتیجه‌ای نداشته است.

وی با اشاره به کمبود پایگاه‌های هلال‌احمر استان زنجان، خاطرنشان کرد: اداره‌کل هلال‌احمر استان زنجان دارای ۱۱ پایگاه‌های ثابت جاده‌ای هلال‌احمر و ۲۲ ناوگان امداد جاده‌ای دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان تصادف نوروز 1401 هلال احمر استان استان زنجان جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، سید کمال هادیان‌فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به سال‌های گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسؤولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، که ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پرتصادف شناسایی شده و هم‌اکنون ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد.

هادیان فر ادامه داد: دولت برای برنامه هفتم توسعه ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش‌ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می‌گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تأثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند. واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

هادیان فر در ادامه به حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین المللی اشاره کرد و گفت: با جدیت کامل به دنبال تکمیل شاخه ریلی کریدور شمال-جنوب و قطعه رشت به آستارا هستیم.

کد خبر 6090469 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۴ کشته در پی تصادف نیسان و پژو ۴۰۵ در جاده پارس‌آباد
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • ۳ مصدوم بر اثر برخورد ۲ خودرو سواری در آزاد راه قزوین _ زنجان
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو