Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@05:51:02 GMT

مگر برای مادر حضرت علی اکبر دسته گل آوردند؟!

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۱۰۱۲۴

مگر برای مادر حضرت علی اکبر دسته گل آوردند؟!

«مگر برای مادر حضرت علی اکبر (ع) دسته گل آوردند؟!» این جمله مادر شهیدان خالقی پور بود در سالگرد عروج یکی از فرزندانش در حالی که سه فرزند شهیدش را در دفاع مقدس تقدیم کرده و همسر جانبازش هم به فیض شهادت رسیده است.

به گزارش «تابناک»، فروغ منهی مادر شهیدان داود، رسول و علیرضا خالقی پور در مراسم سالگرد شهید داود خالقی پور که همزمان با ایام زادروز حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان در مسجد امام حسن مجتبی(ع) نازی آباد تهران سخن می گفت، اظهار کرد: شهدا متعلق به به یک محله و منطقه نیستند و در واقع شهدا متعلق به همه مردم هستند و ماندگار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که بعد از سخنان امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی (علیه السلام) درباره رسم علی اکبر پروری، گفت: شهدا ما را تربیت کردند امام خمینی(ع)، این بچه ها را تربیت کرد و آنها ما را و امید که شفیعمان باشند.

وی افزود: در دین اسلام هم به ما دستور دادند اول خودتان را تربیت کنید و سپس در پی انسان سازی باشید.

مادر شهیدان خالقی پور درباره تقدیم سه فرزند شهیدش در دوران دفاع مقدس گفت: این سه قطره خون در اقیانوس شهادت ناقابل است و ما همچنان مدیون نظام و انقلاب اسلامی هستیم.

وی با بیان اینکه "شهدا کاری کردند که خدا مشتری خونشان باشد" خاطرنشان کرد: شهیدان به جایگاه والایی رسیدند که خدا، خریدار خون سرخشان شد.

وی تذکر داد: شهدا از درس و مدرسه و از کار فرار نکردند آنها مسئولیت پذیر بودند و برای یک اولویت بالاتر خونشان را تقدیم اسلام کردند.

بانو منهی تصریح کرد: ما در محضر خدا هستیم و شهدا ناظر رفتار ما هستند و این شهدا فردا از ما می پرسند که شما در مقابل ما چه کردید؟!

وی درباره فرزند شهیدش که در شانزده سالگی به فیض شهادت رسید گفت: فرزند من که در شانزده سالگی شهید شد از چهارده سالگی نماز شب می‌خواند و من همچنان عمریست در حسرت یک الهی العفو گفتن او هستم.

وی با اشاره به جنایات اخیر روزهای اخیر وهابیت و آل سعود در عربستان که تعدادی از شیعیان را سر بریدند گفت: من به مقام این شهدای مظلوم غبطه میخورم و ای کاش بمیرم برای این شهیدان شیعه که در مظلومیت غربت به سر بردند، فقط به خاطر اینکه اسلام زنده باشد.

وی افزود: ارزش دنیا به مال و مقام نیست به انسانیت و مقام انسان است و شهدا رهرو راه سیدالشهدا (علیه السلام) و یاران شهیدش بودند.

مادر شهیدان خالقی پور تاکید کرد: ارزش کارهای فرهنگی به خصوص در مساجد کمتر از شهادت نیست و انسان سازی رسالت اصلی امروز همه ما است.

وی افزود: در واقع فعالیت های فرهنگی مساجد و این هیئت ها از شهدا برای ما به ودیعه مانده است که می بایست از این راه و امانت شهدا نگهداری کرد و قدرشناس آن باشیم.

به گفته این مادر و همسر شهید، انسان سازی یعنی اینکه اول از خودمان شروع کنیم بعد به انسانسازی بپردازیم که در دیگران موثر باشد.

وی، پرورش را علاوه بر تربیت جسمی عامل پرورش روح و روحیه انسانها دانست و تاکید کرد: باید برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، سرباز تربیت کنیم.

گفتنی است مادر شهیدان خالقی پور، همان بانوی زینب سیرتی ست که در هنگام جنگ تحمیلی مقابل دوربین روایت فتح شهید آوینی گفته بود کاش اندازه موهای سرش فرزند داشت و تقدیم اسلام می کرد.

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران موشک بالستیک سود سهام عدالت روز جوان علی اکبر حضرت زینب مادر شهید مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران موشک بالستیک سود سهام عدالت روز جوان قیمت گوشی مادر شهیدان خالقی پور علی اکبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۰۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمشیدیان: شانس بردن سپاهان و پرسپولیس برابر است/ طلایی پوشان فوتبال را از ۲ قطبی در آوردند
  • نکوداشت اکبر زنجان‌پور (عکس)
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • درگذشت مادر شهیدان محمدرضایی در شهر زاینده رود
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)
  • وعده صادق الهام‌بخش بودن خون شهیدان مقاومت را در به میدان آمدن دانشجویان ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا می‌بینیم
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند