Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، ۲۵ ماه از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد و طی این مدت جهادگران و خیران با کمک‌هایی که داشتند تمام تلاش‌شان را بکار گرفتند تا آب در دل مردم و نیازمندان تکان نخورد.

از توزیع بسته‌های کمک مومنانه گرفته تا ساخت منازل مسکونی برای محرومان، هرجا که احساس کردند باید ورود پیدا کنند، این اقدام مهم را انجام دادند که جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از گروه‌های جهادی در این زمینه، گروه جهادی شهید کمالی حوزه مقاومت بسیج امام موسی کاظم(ع) است که در نظر دارد برای سال ۱۴۰۱ حداقل۱۰ واحد منزل مسکونی را با کمک خیران و بسیجیان تحویل مددجویان دهد.

حافظ نجفی فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام موسی کاظم(ع) و  مسؤول گروه جهادی شهید مدافع حرم حاج سعید کمالی در حاشیه آیین افتتاحیه دو واحد مسکونی با حضور فرمانده سپاه شهرستان ساری ، پدر شهید مدافع حرم حاج سعید کمالی ، مسؤولان محلی و امام جماعت محلات و خانواده شهدا برگزار شد، اظهار کرد: دو واحد منزل مسکونی برای قشر آسیب‌پذیر جامعه در روستاهای قرتی‌کلا و طاهرده با کمک خیران و گروه جهادی شهید مدافع حرم حاج سعید کمالی به‌مناسبت اعیاد شعبانیه تحویل مددجویان شد.

وی با بیان اینکه در واقع نباید گفت خانه محروم، بلکه این خانه امید نظام و انقلاب اسلامی و این افراد  ولی‌نعمتان و پا برهنه‌گان این انقلاب هستند، افزود: اینها کسانی هستن که هر زمان و در هر جا انقلاب، احساس و نیاز کند در صف اول حضور دارند.

مسؤول گروه جهادی شهید مدافع حرم حاج سعید کمالی اضافه کرد: درست است اینها محروم از میز و صندلی مدیریتی هستند و در مقابل افراد و مدیرانی هستند که از انقلاب سهم می خواهند، اما این اقشار از انقلاب سهم نمی‌خواهند.

نجفی بیان کرد: این توفیق نصیب گروه جهادی شهید کمالی حوزه مقاومت بسیج امام موسی کاظم (ع) مرکز استان شده که در شب عید و به‌مناسبت اعیاد شعبانیه دو واحد منزل مسکونی را تحویل دهد.

وی یادآور شد: این دو واحد مسکونی به متراژ ۶۰ و ۷۰ مترمربع با همت اعضای گروه جهادی و بسیجیان حوزه مقاومت بسیج امام موسی کاظم (ع) و با کمک خیران به مدت ۹۰ روز کاری ساخته شد.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام موسی کاظم (ع) مرکز مازندران در پایان گفت: از افتخارات و لوح زرین سپاه خدمت‌رسانی به مردم و اقشار جامعه است که هر جا احساس شود ورود پیدا می‌کنند و دستگیر مردم و نیازمندان خواهند شد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/

منبع: فارس

کلیدواژه: گروه جهادی شهید کمالی مرکز مازندران شهید مدافع حرم حاج سعید کمالی گروه جهادی شهید دو واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد

محمد چکشیان ظهر جمعه در حاشیه برپایی میز خدمت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز به مناسبت هفته کار و کارگر در گفت وگو با خبرنگار مهر در رابطه با اقدامات و دستاوردهای وزارت تعاون در سال گذشته گفت: در مجموع ۱۵۵ طرح و پروژه اقتصادی با سرمایه گذاری ۷۷ هزار میلیارد تومانی در مجموعه‌های اقتصادی وزارتخانه تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۲ تکمیل شده‌اند.

وی از آغاز عملیات ۱۴۷ طرح و پروژه اقتصادی و سرمایه گذاری ۳۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط مجموعه‌های اقتصادی تابعه وزارتخانه خبر داد و مطرح کرد: طی این مدت ۳۵ هزار واحد مسکونی با رشد ۵۰ درصدی تکمیل و به مددجویان تحت پوشش بهزیستی واگذار و تسهیلگری اشتغال برای بیش از ۸۱ هزار نفر از افراد تحت پوشش این سازمان نیز انجام شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کاهش ۳۶.۸ درصدی بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار در سطح کشور نسبت به ابتدای دولت سیزدهم، از کاهش ۱۴ درصدی نرخ بروز حوادث شغلی نیروی کار ماحصل کار فرهنگی و آموزشی و رشد ۳۲ درصدی آموزش بخش‌های دولتی و غیردولتی در ۳۰ ماهه ابتدایی دولت سیزدهم نسبت به مدت مشابه دولت قبل خبر داد.

کاهش زمان صدور مجوز آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای به یک روز

چکشیان با اشاره به رشد ۹۲ درصدی تعداد واحدهای پذیرنده آموزش در محیط کار واقعی، رشد ۳۰۰ درصدی مجوز مراکز کارآموزی مهارتی جوار کارگاهی و بین کارگاهی با راه اندازی ۲ هزار و ۴۸۵ کارگاه با مشارکت فعال صنایع و حرفه‌ها و کاهش مدت زمان صدور مجوز پروانه تأسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای از هشت ماه به یک روز را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

وی بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده توسط این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه می‌توان به توسعه فضاهای فرهنگی ورزشی ویژه جامعه کارگری با بهره برداری از ۲۱ مجموعه فرهنگی ورزشی در سراسر کشور، حضور در مسابقات بین المللی و افتخارآفرینی با کسب ۱۴۸ مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران کارگر و برگزاری بیش از ۱۴۰ رویداد ورزشی قهرمانی کارگران اشاره کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از توسعه شبکه ارائه خدمات سلامت روانی و اجتماعی کارگران با راه اندازی حدود ۸۵۰ خانه بهداشت کارگری در بنگاه‌های اقتصادی ۵۰ تا ۵۰۰ نفر شاغل و حدود ۲ هزار و ۲۰۰ ایستگاه بهگر در بنگاه‌های اقتصادی ۲۰ تا ۵۰ نفر شاغل و برگزاری بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر ساعت دوره‌های آموزشی جهاد تبیین خبر داد.

راه اندازی ۴۳۴ خانه فرهنگ کار جدید

چکشیان عنوان کرد: برگزاری ۱۰ هزار و ۹۶۸ دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه کار و تولید و رشد پنج برابری دوره‌ها، شناسایی بیش از ۱۲۰ هزار نفر کارگر نخبه و مبتکر در قالب جشنواره امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه و راه اندازی نهضت ملی ارتقای فرهنگ کار با برگزاری اردوهای فرهنگ کار از دیگر اقدامات انجام شده به شمار می‌روند.

وی با اشاره به تحول کمی و کیفی در خانه‌های فرهنگ و راه اندازی ۴۳۴ خانه فرهنگ کار جدید و برگزاری بیش از ۳۰ هزار نفر ساعت دوره‌های آموزشی ترویجی فرهنگ کار ویژه کارمندان و کارگران از اجرای بیمه اجتماعی رایگان مادران خانه دار دارای سه فرزند و بیشتر ساکن روستا و مناطق عشایری پوشش ۵۰۰ هزار نفری در سال گذشته توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستاییان و عشایر خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات انجام شده در طرح کالابرگ و فجرانه توضیح داد: در این طرح ۲۰ میلیون خانوار با جمعیتی معادل ۶۰ میلیون نفر مشمول طرح کالابرگ و فجرانه شده‌اند و ۲۲۰ هزار فروشگاه بزرگ و خرد در سطح شهرها و روستاها به سامانه اجرای این طرح متصل هستند.

چکشیان با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ تعاونی مصرف در سطح مناطق روستایی به این سامانه متصل و در حال ارائه خدمات هستند، از افزایش حدود ۴۰ درصدی ضریب پوشش بیمه اجتماعی زنان روستایی تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و تحت پوشش قرار دادن ۱۰ میلیون و ۱۳ هزار نفر از روستاییان، عشایر و کشاورزان فاقد بیمه اجتماعی در کشور در ۱۸ ماهه اخیر معادل ۸۰ درصد عملکرد صندوق در ۱۶ سال گذشته خبر داد.

کد خبر 6089142

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • آئین تجلیل از مروجین فرهنگ و منش پهلوانی در ساری
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • واگذاری ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد