Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ «بهمن امیری مقدم» عصر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سالن شهدای دولت استانداری، اظهار داشت: همه دستگاه های اجرایی برای سال آینده باید دغدغه ایجاد کار و اشتغال برای جوانان را داشته باشند و این مهم را تکلیف اخلاقی، سازمانی، قانونی و شرعی برای خود بدانند.

وی با تاکید براینکه مدیران و مسئولان نباید حتی یک روز هم از موضوع مهم اشتغال غافل شوند، اظهار امیدواری کرد: سال ۱۴۰۱ سال بسیار پرخیر و برکت همراه با نشاط برای مردم ایران اسلامی و استان کرمانشاه باشد و کشور به دستاوردها و پیشرفت های بیشتری نائل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران ارتباط بیشتری با وزارتخانه ها داشته باشند

استاندار کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: در این جلسه که آخرین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان است جمعبندی ها باید به گونه ای باشد که در سال آینده موضوعی به نام برگشت اعتبارات حتی به مقدار یک ریال هم نداشته باشیم و مدیران دستگاه ها در جریان باشند اگر توفیقی در جذب به موقع اعتبارات نداشته باشند حتماً مورد توجه ما خواهد بود زیرا استانی که برای اشتغال و توسعه خود به جذب اعتبار نیاز دارد عدم تلاش جهت جذب اعتبارات برای ما قابل گذشت نخواهد بود.

امیری مقدم از مدیران خواست که با پیگیری و ارتباط بیشتر با وزارتخانه های خود نسبت به جذب اعتبارات بیشتر برای استان تلاش کنند.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: در سال آینده که توافق نامه ها بین سازمان مدیریت با دستگاه ها منعقد می شود حتماً باید به موضوع پرداخت به موقع دستگاه ها به ادارات خدمات رسان توجه شود تا این ادارات برای گرفتن مطالبات خود در پایان سال دچار مشکل نشوند.

توجه جدی به مقوله پژوهش در دستگاه های اجرایی

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به نقش مهم پژوهش در توسعه استان ها گفت: باید پژوهش ها و پژوهشگرانی مورد توجه قرار گیرند که موضوعات آنها مورد نیاز جامعه باشد و این پژوهش ها برای رسیدن به توسعه راهکار، علمی و تخصصی ارائه دهند نه اینکه فقط کار یک پژوهشی صرف و بدون هدف مد نظر قرار گیرد.

امیری مقدم، تاکید کرد: یکی از مباحث بسیار مهم در تهیه سند نقشه راه استان باید مباحث اقتصادی باشد و در سند اشتغال استان نیز ضرورت دارد که به ایجاد اشتغال پایدار که تحت پوشش خدمات بیمه ای باشد توجه ویژه داشته باشیم و همچنین مباحث فرهنگی و اجتماعی را نیز در برنامه های مهم خود لحاظ کنیم.

استان کرمانشاه قطب کشاورزی منطقه غرب است

وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه قطب کشاورزی منطقه غرب است از مدیران ذیربط خواست که تلاش خود را در ارتقاء شاخص های بخش کشاورزی افزایش دهند و همچنین بر توجه به توسعه بخش صنعت به منظور ایجاد اشتغال و ارتقاء شاخص های این بخش در استان نیز تاکید کرد.

امیری مقدم همچنین با بیان اینکه اشتغال تنها پشت میز نشینی نیست، ادامه داد: مدیران وظیفه دارند که توجه به توسعه مهارت و خلاقیت در دانش آموزان به منظور توسعه فضای کارآفرینی را در برنامه های خود لحاظ کنند تا دانش آموز و دانشجو بعد از اتمام درس و تحصیل، با توجه به حرفه و بر اساس علاقه و توانمندی خود شغل مورد نظر خود را پیدا کند و از این طریق علاوه بر توسعه فضای کارآفرینی به کاهش نرخ بیکاری در استان نیز کمک خواهد شد.

مدیر ارشد استان در ادامه تصریح کرد: حتماً در بررسی عملکرد مدیران استان به میزان تلاش و اظهار نظر و ارائه راهکار علمی آنان برای اجرای سند اشتغال در استان توجه خواهد شد و دستگاه ها باید تیم کارشناسی خود را بیش از گذشته تقویت کنند.

تلاش برای اتمام به موقع پروژه های عمرانی بسیار مهم و الزامی است

استاندار کرمانشاه همچنین با بیان اینکه باید تمام تلاش خود را برای اتمام به موقع اجرای پروژه های عمرانی بکار بگیریم، گفت: متاسفانه بعضی از پروژه ها در استان است که چندین سال از مرحله ساخت آنها گذشته اما هنوز به اتمام نرسیده اند و این موضوع علاوه بر مواجه شدن با تورم منجر به دلسردی در بین مردم می شود لذا مدیران وظیفه دارند ضمن اینکه برای اتمام پروژه ها به کنترل پروژه توجه می کنند نهایت اهتمام خود را برای اتمام به موقع پروژه بکار گیرند و همچنین توجه به مطالبات مردم در اجرای پروژه های عمرانی نیز ضروری است.

امیری مقدم در در ادامه سخنان خود علی مهرتاش را به عنوان معاون جدید توسعه مدیریت و منابع استانداری معرفی و از زحمات افشین کریمی معاون قبلی این معاونت تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدواریم آقای مهرتاش بتواند تحولات بهتری در مجموعه منابع انسانی استان ایجاد کند و موجبات  ارتقاء کیفیت کارها و نیروهای انسانی در دستگاه های اجرایی را فراهم نمایند.

وی  گفت: نیروی انسانی، سرمایه های ارزشمندی هستند که باید تلاش کنیم این نیروها منجر به ارتقاء کارها و خدمات در دستگاه های اجرایی در راستای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به مردم شوند.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه بیکاری رونق تولید تولید داخلی اشتغال زایی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه بیکاری رونق تولید استانداری کرمانشاه بیکاری رونق تولید تولید داخلی اشتغال زایی کرمانشاه استاندار کرمانشاه دستگاه های اجرایی امیری مقدم برای اتمام دستگاه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد