Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: از اول فروردین ۱۴۰۱، کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه را با قیمت جدید در اختیار کشاورزان قرار می دهیم.

به گزارش قدس آنلاین حمید رسولی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی، در رابطه با تغییرات قیمت کدهای فسفاته و پتاسه در سال های اخیر اظها کرد: میانگین مصرف کودهای شیمیایی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی تقریباً نصف است و از ابتدای سال ۹۰، وزارت جهاد کشاورزی اقدامات آموزشی و ترویجی بسیاری را در زمینه اصلاح مصرف کود آغاز کرده است و به تدریج از ابتدای آن دهه تا تا سال های اخیر، شاهد رشد مصرف کودهای شیمیایی در راستای افزایش کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ابتدای سال ۹۸ با تغییر نرخ ارز تخصیصی به کودهای شیمیایی و نهاده‌های کشاورزی مواجه شدیم که قیمت کودهای شیمیایی را ۵ برابر افزایش داد.

رسولی تاکید کرد: مخالفت وزارت جهاد کشاورزی، گزارشات متعدد از کاهش احتمالی تولید، دفاع در محافل و جلسات متعدد مانع بروز این اتفاق نشد و با تغییر نرخ ارز ترجیحی به نیمایی برای برخی محصولات به ویژه کودهای شیمیایی، قیمت این کالا ۵ برابر شد.

وی افزود: در دو سال اخیر مصرف کودهای پتاسه و فسفاته در کشور کاهش معناداری داشته است؛ میزان مصرف از نصف میانگین جهانی به کمترین میزان مصرف رسید که بر کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی موثر بوده است.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی و دولت سیزدهم موضوع قیمت کود را به عنوان یک دغدغه در دستور کار قرار دادند.

رسولی ادامه داد: در ابتدای مسئولیت دکتر ساداتی نژاد، طبق گزارشات مستند، میزان مصرف کودهای شیمیایی به کمتر از ۱۰ درصد از میزان توصیه شده توسط مرکز تحقیقات آب و خاک رسیده بود که با دستور وزیر جهاد کشاورزی تیم کارشناسی متشکل از معاونین وزیر و کارشناسان موسسات تحقیقاتی مرتبط تشکیل شد و ماحصل جلسات این کمیته تخصصی، تعدیل قیمت کودهای شیمیایی بوده است تا کشاورزان بتوانند مانند گذشته نیاز خود را تامین کنند.

وی افزود: این کمیته تخصصی در ۴ ماه گذشته جلسات متعددی داشته و نهایتا پیشنهادات خود را به وزیر ارسال کرد و طبق دستور ایشان، ما در حال حاضر در حال موجودی برداری از انبارها هستیم و از اول فروردین ۱۴۰۱، کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه را با قیمت جدید در اختیار کشاورزان قرار می دهیم و این کاهش قیمت عیدی وزارت جهاد کشاورزی به کشاورزان است.

رسولی در رابطه با میزان کاهش قیمت کودهای شیمیایی عنوان کرد: کاهش قیمت کودهای فسفاته و پتاسه از ۳۰ درصد تا ۵۶ درصد متغیر است اما به طور میانگین ۴۵ درصد کاهش قیمت خواهیم داشت که به نظر می رسد استقبال خوبی توسط کشاورزان داشته باشیم که این تغییر قیمت بر کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی و در نهایت بر سلامت جامعه موثر خواهد بود.

وی ادامه داد: علی رغم محدودیت های شدید اعتباری، وزارت جهاد کشاورزی در راستای سیاست های حمایتی خود از کشاورزان و توانمند سازی آنها در مصرف نهاده های کشاورزی تصمیم به کاهش قیمت گرفته است تا کشاورزان با خیال راحت نهاده های مورد نیاز خود را تهیه کنند.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، خطاب به تولیدکنندگان کودهای شیمیایی در داخل کشور گفت: تمام تولید کودهای پتاسه و فسفاته تولید کنندگان داخلی را با قیمت روز و کارشناسی شده خریداری می‌کنیم بنابراین تولیدکنندگان ما دغدغه‌ای در این زمینه نداشته باشند.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کودشیمیایی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی وزارت جهاد کشاورزی کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه مصرف کودهای قیمت کودهای کاهش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان