Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-05@21:49:27 GMT

رمزارزها به رشد اقتصادی در شرایط تحریمی کمک می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۲۱۶۰۱

رمزارزها به رشد اقتصادی در شرایط تحریمی کمک می‌کند

به گزارش «نماینده»، غلامرضا مرحبا شامگاه پنج شنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با بیان اینکه شورای نگهبان ایراداتی درباره لایحه ۱۴۰۱ داشت که به مجلس اعلام شد و در جلسات مشترک بین شورای نگهبان و مجلس رفع ایرادات انجام گرفت، اظهار کرد: مشکلات موجود در تمامی موارد رفع شد و امیدوارم روز شنبه نسخه نهایی لایحه بودجه ۱۴۰۱ را برای دولت ارسال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به ارز ترجیحی، گفت: این نوع پرداخت یارانه باعث اتلاف منابع انرژی و فساد می‌شود لذا باید اصلاح صورت گیرد البته نگرانی‌هایی وجود دارد و با هر نوع پیشنهاد بدون راه حل جایگزین جهت رفع تبعات سو آن مخالفت کردیم.

وی ادامه داد: به دولت اعلام کردیم که قیمت‌ها نباید از یک حدی افزایش یابد و حذف ارز ترجیحی به شرط ارائه راهکارهای جبرانی برای رفع اثرات سو آن اجرایی شود در غیر این صورت مجلس هرگز اجازه حذف ارز ترجیحی را نمی‌دهد.

مرحبا با بیان اینکه رمز ارزها واقعیت اقتصادی دنیای امروز هستند و باید نظام مند شوند، افزود: مبدا و مقصد و صرافی آنها باید تحت نظارت باشد و ممنوعیت آن از نظر کارشناسی بی نتیجه است و باید از این فرصت برای حل مشکلات اقتصادی کشور استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه به دنبال تدوین قانون برای رمز ارزها هستیم، تصریح کرد: بانک مرکزی به دنبال ارائه رمز ارزهای ملی است و برخی صرافی‌ها اجازه دارند که تحت نظارت بانک مرکزی تبادل رمز ارز انجام دهند زیرا این صنعت نو می‌تواند در شرایط تحریمی به اقتصاد کشور کمک کند تا تحریم‌ها را دور بزنیم.

نماینده مردم آستارا در مجلس با بیان اینکه راه آهن رشت آستارا جز طرح‌های اولویت دار کشور است، افزود: اگر این پروژه تکمیل شود شاهد تحول در تبادلات ریلی کشور خواهیم بود زیرا یکی از پروژه‌های مهم ملی محسوب می‌شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رمز ارز سخنگوی کمیسیون اقتصادی نماینده رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • بسته تحریمی اروپا برای اولین بار گاز روسیه را هدف قرار خواهد داد
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم