Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در پیامی، حلول سال ۱۴۰۱ را که طلیعه آن با ولادت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف مقارن بود و در ادامه به بهار قرآن می‌پیوندد، تبریک گفت و با توجه به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب از تسهیلات جدید این بانک برای حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل پیام تبریک نوروزی مدیرعامل بانک صادرات ایران به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

هر نفس نو می‌شود دنیا و ما
بی‌خبر از نوشدن اندر بقا

زمین به بهار ایمان می‌آورد و جهان به شور و شگفتی و شادمانی. بهار اتفاقی است که در دل می‌افتد؛ در جان و در رفتار و در زندگی. بهار، بالاترین شادباشی است که خداوند به آدمیان می‌گوید تا دل‌ها را بشکفد و سال نو با عید درون آغاز شود.
از این رو بهار طبیعت با همه شکوه و عظمت بی مانند خود، تنها جلوه‌ای از کرامت لایزال و حکمت بی‌مثال قادر متعال است تا بندگان را به رشد و شکوفایی و یاری و همراهی یکدیگر ترغیب کند؛‌ بهاری که افزون بر ظاهر دلربا و جانفزای خود، باطنی پرمعنا و رازگشا نیز دارد و آن دعوت به رستاخیز فطرت همراه با نو شدن طبیعت، سیر و صیرورت از ملک تا ملکوت و اعتلای روحی تحسین بر انگیز آدمی تا ساحت بلند فضایل انسانی و ارزش‌های الهی است.

بر آستان حال و سال نویی چنین، خداوند متعال را شاکریم که در سال ۱۴۰۰ با تلاش‌های خالصانه همکاران تلاشگر، بازنشستگان و پیشکسو‌تان گرانقدر، مشتریان ارزشمند و سهام‌داران ارجمند بانک صادرات ایران در چارچوب سند تحول دولت و برنامه‌ی راهبردی وزارت امور اقتصادی و دارایی، ایام موفقیت‌آمیزی را پشت سر گذاشتیم.
در سالی که گذشت با عزم ملی و مدیریت جهادی و با همت والای دولت مردمی و ارکان مدیریتی، اجرایی و کارشناسی آن شاهد بهبود وضعیت بانک صادرات ایران از حیث اصلاح ساختار مالی، پایداری سود عملیاتی، بهبود ترکیب منابع، کاهش ریسک اعتباری، افزایش عملیات در شعب خارج از کشور، افزایش نقدشوندگی سهام و ارتقای رتبه بانک در بین شرکت های بزرگ بودیم.
همچنین با توکل به خداوند بزرگ و به پشتوانه شما همکاران، مشتریان و سهامداران گرامی و‌ مردم عزیز می‌کوشیم تا در سال ۱۴۰۱ که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، «سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامیده شده است، با توان و شتابی افزون‌تر، به تأمین مالی و رشد کیفی تولید دانش‌بنیان اهتمام ورزیم و برای افزایش سهم این حوزه راهبردی از تولید ناخالص ملّی، همچنین پرداخت تسهیلات به صنایع اشتغال‌آفرین کشور گام‌های اساسی برداریم. برای نیل به این مقصود، عرضه‌ی محصولات، خدمات و طرح‌های اعتباری اشتغال‌زا و افتتاح شعبه‌هایی نوین با کارکردی متناسب با روند تولیدات دانش‌بنیان در قرن جدید را هدفگذاری کرده و بر آنیم تا در این مسیر از تمامی ظرفیت‌های اعتباری، تسهیلاتی و فناورانه بهره حداکثری بجوییم.
در پایان فرصت را مغتنم شمرده، ضمن قدردانی از همدلی و‌ همراهی ارزشمندتان آغازسال ۱۴۰۱ را به شما گرامیان و خانواده‌های ارجمندتان تبریک گفته و امیدوارم سال جدید که طلیعه آن با بهار جان‌ها، ولادت صاحب عصر و زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مقارن بود و در ادامه به بهار قرآن می‌پیوندد، نویدبخش شکفتن و بر کشیدن همه ما درپناه مهر و رحمت میزبان این ضیافت و در سایهسار عنایت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد. ان‌شاءالله

حجت‌اله صیدی
مدیرعامل بانک صادرات ایران»

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران نیمه شعبان نوروز 1401 بانک صادرات نظام بانکی بانکداری دیجیتال پیام نوروزی مذاکرات وین جهاد تبیین حقوق کارگران نیمه شعبان نوروز 1401 قیمت گوشی بانک صادرات ایران اشتغال آفرین دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۵۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی از اولین موتور شش سیلندر ایران ساخت با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.  

روح الله دهقانی، معاون علمی، فد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در این مراسم،  با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه گفت: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد.

وی افزود: این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اد.

دهقانی ادامه داد: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند کشور، متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سارسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد و گفت: بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، تشکیل شد و با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و به لطف خدا امروز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.  

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‎ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسیده است. 

وی ادامه داد: امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزء کلیدی‌ترین دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود  ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

دهقانی درباره این پروژه تازه افتتاح شده، توضیح داد: در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه  چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

وی افزود: متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد.

دهقانی به اقدامات انجام‌شده توسط این تیم تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور از جمله این اقدامات است.

وی در همین راستا ادامه داد: ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی نیز از جمله دیگر اقدامات این تیم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه