Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، در این بیانیه آمده است: «اوکراین و روسیه صادرکنندگان پیشرو محصولات کشاورزی به بسیاری از کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا هستند و اختلالات مربوط به جنگ هم‌اکنون افزایش قیمت مواد غذایی را تشدید کرده و فقر را عمیق‌تر کرده است.»

لاما فکیه، مدیر اجرایی خاورمیانه و شمال آفریقا در HRW گفت: «زنجیره‌های غذایی جهانی خواستار همبستگی جهانی در مواقع بحران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون اقدام هماهنگ برای رسیدگی به عرضه و مقرون به‌صرفه بودن غذا، درگیری در اوکراین خطر عمیق‌تر شدن بحران غذایی جهان، به‌ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقا را به دنبال دارد.»

بر اساس مصوبه کابینه اوکراین که در ۹ مارس تصویب شد، دولت اوکراین صادرات کالاهای مهم کشاورزی از جمله گندم، ذرت، غلات، نمک و گوشت را ممنوع کرد.

HRW گفت که حتی اگر اختلالات زنجیره تامین به زودی حل شود، مشکلات به احتمال زیاد ادامه خواهند داشت، زیرا کشاورزان از جنگ فرار می‌کنند و درگیری زیرساخت‌ها و تجهیزات را از بین می‌برد. جنگ همچنین می تواند محصول آینده را کاهش دهد.

لحظه به لحظه با آخرین گزارش‌ها و تصاویر جنگ روسیه - اوکراین

به گفته Gro Intelligence، یک شرکت تجزیه و تحلیل داده‌های کشاورزی، روسیه و اوکراین در مجموع تقریبا ۳۰ درصد از صادرات جهانی گندم را بر عهده دارند.

به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، اوکراین قبل از این غائله در مسیر رکوردشکنی صادرات گندم قرار داشت، در حالی که صادرات گندم روسیه در حال کاهش بود.

کد خبر 665518 برچسب‌ها صادرات مواد غذایی گندم روسیه - اوکراین روسیه اوکراین خاورمیانه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: صادرات مواد غذایی گندم روسیه اوکراین روسیه اوکراین خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۷۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در بازدید از برداشت گندم مزارع کشاورزی شهرستان ایرانشهر گفت:از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.
سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت حدود۳۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر برای برداشت گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک میکنند.
سیدحسینی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت شد و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

دیگر خبرها

  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی