Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@12:39:28 GMT

خودکفایی در تولید حوزه فولاد نزدیک است

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۲۷۶۶۹

خودکفایی در تولید حوزه فولاد نزدیک است

ایران اکونومیست- آمار واردات زنجیره فولاد نشان می‌دهد برخلاف آنکه صادرات این حوزه بیشتر می‌شود، واردات نسبت به سال گذشته کاهشی طی می‌شود؛ گزارش ارائه شده از میزان اقلام فولادی وارداتی طی ١١ ماهه ١۴٠٠ نشان می‌دهد علاوه بر کاهش واردات مقاطع تخت و محصولات فولادی، همچنان میزان واردات شمش فولاد برابر ١١ ماهه سال ١٣٩٩ و واردات آهن اسفنجی صفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آماری که توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در اختیار ایسنا، قرار گرفت، از ابتدای سال جاری تا بهمن ماه در مجموع در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، میزان واردات مقاطع طویل تخت ٢۶ درصد و واردات محصولات فولادی ٢٣ درصد کاهش داشته است، اما واردات مقاطع طویل فولادی یک درصد بیشتر شده است. کشور همچنان از واردت آهن اسفنجی بی‌نیاز است و میزان واردات شمش فولاد تغییری نکرده است.

بیشترین میزان واردات فولادی طی ١١ ماهه ١۴٠٠ مختص محصولات فولادی معادل ۶۵٠ هزار تن بوده است که البته نسبت به میزان واردات آن در مدت مشابه سال ١٣٩٩ که معادل ٨۴٧ هزار تن بوده، ٢٣ درصد کاهش را تجربه کرده است.

پس از آن میزان واردات مقاطع تخت فولادی نیز در ١١ ماهه ١۴٠٠ معادل ۵٧٣ هزار تن ثبت شده که از میزان واردات آن در مدت مشابه سال پیش از آن، ٢۶ درصد کمتر است. در مجموع ١١ ماهه نخست سال ١٣٩٩ قریب به ٧٧١ هزار تن مقاطع تخت فولادی وارد کشور شد.

در مقابل اما از ابتدای سال ١۴٠٠ تا پایان بهمن ماه مجموع مقاطع طویل فولادی وارد شده نسبت به همین مدت در سال پیش از آن (١٣٩٩) یک درصد معادل ١٠٠٠ تن بیشتر شده و از ٧۶ هزار تن به ٧٧ هزار تن رسیده است.

طبق آمار، واردات شمش فولادی (فولاد میانی شامل اسلب، بیلت و بوم) در مدت مذکور سال گذشته ۵۰۰۰ تن شمش بوده که برابر میزان واردات آن طی ١١ ماهه ١٣٩٩ است.

همانطور که اشاره شد، کشور از واردات آهن اسفنجی بی‌نیاز است و همچنان واردات این محصول معدنی صفر است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واردات مقاطع میزان واردات ١١ ماهه هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت

به گزارش صدای ایران از آناتولی،بر اساس داده‌های اتحادیه صادرکنندگان صنعت خودرو اولوداغ، گروه خودرو‌های سواری ۲۸.۲ درصد از صادرات ۹ میلیارد و ۱۳۲ میلیون و ۴۳۱ هزار دلاری صنعت خودرو را در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ از ترکیه تشکیل می‌دهد.

صادرات خودروی سواری که در ۳ ماهه نخست سال گذشته ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون و ۴۵۷ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۱.۷ درصد کاهش به ۲ میلیارد و ۵۷۸ میلیون و ۹۶۱ هزار دلار رسید.

خودروی سواری از ترکیه در سه ماهه نخست سال جاری به ۷۳ کشور، منطقه خودمختار و آزاد صادر شد.

صادرات به ایتالیا که در ژانویه تا مارس ۲۰۲۳ میلادی ۲۲۵ میلیون و ۳۰۴ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۵۸.۵ درصد افزایش به ۳۵۷ میلیون و ۲۸۶ هزار دلار رسید.

انگلستان با ۳۲۸ میلیون و ۳۳۱ هزار دلار صادرات خودروی سواری در سه ماهه اول سال و ۹.۶۴ درصد رشد در رتبه سوم قرار داد.

صادرات یک میلیارد و ۹۶ میلیون و ۳۲ هزار دلاری به کشور‌های فرانسه، ایتالیا و انگلستان در ۳ ماه معادل ۴۲.۵ درصد از کل صادرات خودروی سواری از ترکیه بوده است.

آلمان با ۲۴۴ میلیون و ۶۱۱ هزار دلار در رتبه چهارم صادرات خودروی سواری قرار دارد که ۱۲.۷۱ درصد افزایش داشته است.

صادرات به الجزایر که در بازه زمانی ژانویه تا مارس ۲۰۲۳، ۸ میلیون و ۱۲ هزار دلار بود، در ماه‌های مشابه سال جاری با ۴۴۱ درصد افزایش به ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار دلار رسید.

صادرات به استرالیا با ۶۳۸ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۷۷۴ هزار دلار و به مصر با ۸۱۶ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۸۶ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۱۳۰ هزار دلار رسید.

دیگر خبرها

  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲