Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@00:01:20 GMT

پوشش واکسیناسیون ایرانی‌ها تا ۱۴۰۰ چقدر بود؟

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۲۸۱۱۱

پوشش واکسیناسیون ایرانی‌ها تا ۱۴۰۰ چقدر بود؟

آن طور که آمارهای روزانه وزارت بهداشت نشان می‌دهد، تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۰ درصد جمعیت هدف کشور، واکسن کرونا دریافت کرده‌اند.

به گزارش مشرق، بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا پایان سال ۱۴۰۰، بیش از ۶۳ میلیون و ۷۵۹ هزار نفر در کشور موفق شده‌اند دوز اول واکسن کرونا را تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، ۵۶ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۸۶ نفر دوز دوم و ۲۵ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۵۲ نفر، دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: سومین نوروز پاندمی کرونا؛ ایرانیان بار سفر بستند

مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور تا پایان سال ۱۴۰۰ به ۱۴۶ میلیون و ۴۶ هزار و ۳۹۶ دوز رسید.

در همین حال، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، در پیام نوروزی عنوان داشته است که با وجود تمامی تنگناها، مصون سازی جامعه در پی واکسیناسیون گسترده با اقبال و اعتماد مردم همراه بوده است، به گونه‌ای که پوشش واکسیناسیون نوبت اول با بالغ بر ۹۰ درصد و نوبت دوم بالغ بر ۸۰ درصد در کشور ما زمانی اتفاق افتاده که بسیاری از کشورهای دنیا در کسب اعتماد مردم خود توفیق لازم را نداشته و در حدود ۲۵ درصد پوشش واکسیناسیون را به دست آورده‌اند که نتیجه آن ایجاد کانونی پایدار از بیماری و واماندگی در منجلاب عواقب سلامتی، اجتماعی، اقتصادی و…، این بیماری است.

این در حالی است که یونس پناهی معاون وزیر بهداشت، گفته است که پوشش واکسیناسیون در ایران بالای ۸۵ درصد انجام شده است.

وی افزود: نزدیک به ۳۵ تا ۴۰ درصد دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

معاون وزیر بهداشت، در پاسخ به این سوال که ملاک وزارت بهداشت برای سفرهای نوروزی چند دوز واکسن است، گفت: شرط سفر تزریق ۲ دوز واکسن کرونا است.

پناهی ادامه داد: تعریف واکسینه یعنی ۲ دوز واکسن زده باشند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین راهنمای سفر نوروزی قیمت واکسیناسیون واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا بهداشت وزارت بهداشت ایران سلامت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت پوشش واکسیناسیون واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۸۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور