Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش سابق دوچرخه‌سواری گفت: پسرم دوست داشت وارد رشته من شود، اما پس از دیدن این روز‌های من تصمیم گرفت وارد رشته دیگری شود.

حمید شیری در گفت‌وگو با میزان، درباره شرایط این روز‌های خود پس از بازنشستگی از رشته دوچرخه‌سواری اظهار داشت: سال ۱۳۷۸ دوچرخه سواری را شروع کردم و از سال ۱۳۸۰ رسما به صورت حرفه‌ای وارد این رشته شدم و اکنون هم حدود ۴-۵ سال است این رشته را کنار گذاشته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همیشه تلاش می‌کردم در حد توانم پرچم کشورم را بالا نگه دارم و خوشبختانه به لطف خدا در این امر هم موفق بودم. البته گلایه‌ای از مسئولان دارم و آن هم اینست به من قول حمایت می‌دادند، اما این اتفاق هیچ وقت رنگ واقعیت به خود نگرفت.

*اکنون که بازنشسته شده‌ام دیگر مرا نمی‌شناسند

شیری تصریح کرد: زمانی که مدال می‌گرفتم آن‌ها از این اتفاق خوشحال و مسرور بودند و شروع به گرفتن عکس یادگاری می‌کردند، اما اکنون که بازنشسته شده‌ام دیگر مرا نمی‌شناسند. انتظارم اینست که حمایتم کنند، زیرا هم مقام آسیایی دارم و هم در بیشتر تور‌های آسیایی صاحب پیراهن طلایی شده‎ ام و بهترین عناوین را کسب کرده‌ام.

ملی‌پوش سابق دوچرخه‌سواری با اشاره به اینکه اکنون مشغول «دستفروشی» در کنار خیابان است، گفت: بعد از ۲۱ سال ورزش حرفه‌ای اکنون چرا باید دستفروشی کنم؟ این شغل برای آدم عادی مشکلی نیست، اما برای من که این همه مدال و افتخار دارم واقعاً خجالت‌آور است. مسئولان باید خجالت بکشند که من به این وضعیت دچار شده‌ام. همانطور که در دوران قهرمانی ۶ ماه از خانه دور بودم و به افتخار آفرینی برای کشورم فکر می‌کردم اکنون هم فقط توقع حمایت دارم. شاید خیلی‌ها باورشان نشود، اما به اندازه ۲۰ سالی که رکاب زده ام حتی ۲۰ ساعت هم بیمه ندارم!

*دردم را باید به چه کسی بگویم؟

شیری افزود: دردم را باید به چه کسی بگویم که بلال فروشی می‌کنم؟ آقایان مسئولی که کنار بخاری نشسته‌اید و سال جدید را پیش خانواده نشسته‌اید، بیایید و جواب دهید. چرا باید حمید شیری بعد از ۲۰ سال مدال‌آوری کنار خیابان بلال فروشی کند. با اینکه دستکش دارم، اما بازهم از سرما دستانم یخ می‌زند و هنگامی که به خانه برمی‌گردم از دست درد تا صبح خوابم نمی‌برد. به ورزشکارانی که تازه این رشته را شروع کرده‌اند توصیه می‌کنم پشت‌شان به هیچ نهادی گرم نباشد و بهتر است به شغل دیگری روی بیاورند، زیرا دوست ندارم به سرنوشت الان‌ من دچار شوند.

وی در پایان گفت: پسرم دوست داشت وارد رشته من شود، اما پس از دیدن این روز‌های من تصمیم گرفت وارد رشته دیگری شود. خداراشکر یک بار نشد تست دوپینگم مثبت شود، زیرا سالم ورزش کردم، اما اکنون فکر می‌کنم راه را اشتباه رفته‌ام. در سال جدید خانواده خودم را در روستا رها کرده‌ام و به دنبال فروختن بلال هستم. مأموران شهرداری هم هر روز چند روز یک بار می‌آیند و بساطم را جمع می‌کنند و با خودشان می‌برند. آقایان فرماندار و شهردار لطفا به داد من برسید.

بیشتر بخوانید: حضور دوچرخه‌سواران آرویچ شرق در تور آنتالیا

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون دوچرخه‌سواری حمید شیری وزارت ورزش و جوانان کمیته ملی المپیک بلال فروشی دستفروشی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون دوچرخه سواری حمید شیری وزارت ورزش و جوانان کمیته ملی المپیک بلال فروشی دستفروشی دوچرخه سواری وارد رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۱۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلند میزبان آینده‌نگرترین محله جهان

طراحی بسیاری از شهرها متمرکز بر وسایل نقلیه است و خیابان‌های بیشتر و وفور پارکینگ‌ها در اولویت برنامه‌های شهری قرار داشته است، اما این روند به‌تدریج در حال منسوخ شدن است و هر روز شهرهای بیشتری به ایجاد محله‌های بدون خودرو روی می‌آورند که مروده هلند مثال بارز منطقه موفق بدون خودروی جهان است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مروده، Merwede، محله‌ای در اوترخت هلند است که یکی از سریع‌ترین شهرهای در حال پیشرفت به حساب می‌آید. این محله، یک منطقه صنعتی قدیمی ۲۴ هکتاری است که برنامه‌ریزان طرح بازآفرینی و تغییر کاربری آن به محله مسکونی را با هدف پایداری اجرا کرده‌اند. در این طرح، حمل‌ونقل پاک و مشترک، مقدم بر اولویت‌بندی موجود ترافیک جاده‌ای است، ساختمان‌های صنعتی با مسکن‌های پایدار جایگزین می‌شوند و محله به صورت فشرده برای ۱۲ هزار نفر بازطراحی شده است تا دسترسی به تمام خدمات و فضاهای عمومی با پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری امکان‌پذیر باشد.

بازطراحی محله مروده به صورتی است که به ازای هر ۱۰ خانوار فقط سه فضا برای خودرو وجود دارد که نتیجه آن آزادسازی خیابان‌ها از ترافیک و جای پارک است، ۳۰۰ جای پارک نیز برای وسایل نقلیه اشتراکی در نظر گرفته شده است. فضاهای پارکینگ با هزینه گزافی برای استفاده در دسترس خواهند بود و برای جلوگیری از استفاده، به صورت اختصاصی باقی نمی‌مانند. علاوه بر این نزدیکترین پارکینگ جایگزین، ۳ کیلومتر دورتر خواهد بود.

با وجود اعمال محدودیت برای استفاده از وسایل نقلیه شخصی به‌ویژه در بخش مرکزی، شبکه حمل‌ونقل برای خدمات اورژانسی در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، مروده شبکه و خدماتی برای ماشین‌ها و دوچرخه‌های اشتراکی دارد و یک سیستم حمل‌ونقل عمومی کامل که محله را به تمام نقاط هلند متصل می‌کند.

تردد در محله مروده

استفاده از دوچرخه به عنوان وسیله نقلیه مورد پذیرش تمام هلندی‌ها و به‌ویژه شهروندان اوترخت از سال ۲۰۱۹ رواج یافته است و این یک مزیت برای بازطراحی محله مروده برای ترویج دوچرخه‌سواری و تغییر از مالکیت خصوصی به اشتراک‌گذاری است. تغییر از حمل‌ونقل موتوری و جایگزین کردن آن با دوچرخه مزایای زیادی را برای محیط زیست، کاهش سروصدا و ارتقای سلامت ساکنان دارد. دوچرخه‌سواری علاوه بر کاهش آلودگی، می‌تواند به کاهش استرس و خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت نوع دو و سکته کمک کند. برای تحویل خرید و حذف زباله از خیابان‌های این محله، انتظار می‌رود وسایل نقلیه الکتریکی کوچکی برای عبور از «جاده‌های موسوم به لجستیکی» به گرفته شوند.

آمارها نشان می‌دهد که در شهر اوترخت، هر روز بین ساعت هفت صبح تا هفت عصر، بیش از صد هزار نفر با دوچرخه به محل کار، مدرسه، دانشگاه، خرید یا خانه می‌روند. با این حال، شورای شهر به منظور جذاب‌تر کردن دوچرخه‌سواری برای شهروندان مروده و سایر شهروندان سیاست حمل‌ونقل اشتراکی را به عنوان موضوع اصلی خود در نظر گرفته و ایمنی دوچرخه‌سواران را در اولویت برنامه‌های توسعه قرار داده است.

باغ‌ها و بام‌های خورشیدی

موضوع طراحی مجدد این محله هلندی بسیار بیشتر از دوچرخه و حمل‌ونقل است؛ استفاده از خودروهای اشتراکی موجب آزادسازی فضای عمده‌ای از خیابان‌ها شده است که این فضاها برای کاشت گیاهان و درختان و گسترش فضای سبز و مکان‌های عمومی استفاده می‌شود. در واقع هر بلوک از ساختمان‌های مسکونی دارای یک باغ داخلی هستند که برای همه ساکنان در دسترس است. تمام خدمات عمومی و رفاهی از جمله سوپرمارکت‌ها، مدارس، مراکز پزشکی و بانک‌ها در فاصله کوتاهی از منطقه مسکونی مستقر شده است و مردم می‌توانند بدون استفاده از ماشین خود به خرید، کار و ورزش در محله بروند و در طول مسیر در یکی از باغ‌ها یا فضاهای سبز استراحت کنند.

محله مروده پایداری را با پنل‌های خورشیدی تضمین می‌کند. متخصصان ۳۹۸ پنل خورشیدی را در این محله نصب کرده‌اند و به‌زودی ۳۵۲ پنل دیگر نیز اضافه می‌کنند تا بتوانند با استفاده از انرژی خورشیدی، پایداری را برای ساکنان این شهر به ارمغان بیاورند و محله‌ای سالم برای نسل آینده فراهم کنند. هدف طراحی و استفاده از پنل‌های خورشیدی در مروده، رسیدن به خودکفایی در تأمین انرژی و حذف ردپای کربن است.

همچنین بزرگترین تأسیسات زیرزمینی گرما و ذخیره‌سازی در هلند برای گرمایش و سرمایش این منطقه استفاده می‌شود که آب مورد نیاز برای خنک کردن آن نیز از کانال شهر تأمین می‌شود. تمام پشت‌بام‌ها مجهز به فضای سبز و یا پنل‌های خورشیدی هستند که برای رسیدن به هدف «شهری سالم و قابل زندگی برای همه» ضروری است.

کد خبر 749926

دیگر خبرها

  • کشته شدن دوچرخه‌سوار قزوینی در تصادف با پراید
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • شهادت امام جعفر صادق (ع) هیأت کجا برویم؟
  • هلند میزبان آینده‌نگرترین محله جهان
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم