Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@03:35:28 GMT

کدام واکسن برای دوز چهارم مناسب است؟

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۳۲۷۸۰

عضوکمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: پلفترم خاصی برای تزریق دز چهارم واکسن مد نظر نیست اما واکسن های بر پایه پروتئین تولید داخل (پاستوکووک، کووپارس، اسپایکوژن) می تواند گزینه مناسبی برای این مرحله از واکسیناسیون باشد.

محمد وجگانی عضوکمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با  برگزاری برنا اظهار کرد: تزریق دز چهارم واکسن فعلا برای کسانی که مشکل نقص ایمنی دارند مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توصیه شده است افرادی که سرکوب سیستم ایمنی بدن دارند و یا به دلایلی دچار نقص ایمنی هستند دز چهارم واکسن کرونا را دریافت کنند، افزود: پلفترم خاصی برای تزریق دز چهارم واکسن مد نظر نیست اما واکسن های بر پایه پروتئین تولید داخل(پاستوکووک، کووپارس، اسپایکوژن) می تواند گزینه مناسبی برای این مرحله از واکسیناسیون باشد.

وجگانی تصریح کرد: واکسن های مد نظر تولید داخل در صورتی می توانند برای تزریق دز چهارم استفاده شوند که مجوز این مرحله را دریافت کرده باشند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: افراد بالای 75 سال نیز در حال حاضر مشمول کسانی هستند که می توانند دز چهارم واکسن را دریافت کنند.

وجگانی گفت: سه تا چهار ماه فاصله بین تزریق دز سوم و چهارم است و افرادی که این مدت از تزریق در بوسترشان گذشته و شرایط دریافت دز چهارم را نیز دارند، می توانند برای دریافت دز چهارم اقدام کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دز چهارم واکسن تزریق دز چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال