Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، آیت‌الله دژکام امروز در جمع برخی مسئولان استان ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: امسال مجموعه‌های استان فارس و شیراز در راستای توسعه و پیشرفت دینی و اسلامی قدم‌های خوبی برخواهند داشت.

وی با اشاره به شعار سال ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در شعار امسال دو ویژگی برای تولید ذکر فرمودند که دانش بنیان بودن و اشتغال‌زا بودن است، لذا بنده می‌خواهم بدون هیچ گونه تعارف عرض کنم که مسلما استان فارس از حیث هوش و توانمندی در سطح کشور و دنیا مطرح است و از این جهت ظرفیت کار دانش بنیان در استان فارس یک ظرفیت استثنایی بوده و هست و نحوه حمایت هایی باید از ناحیه مجموعه مدیریت شهر و استان انجام شود تا این قضیه را سامان دهیم؛ لذا اگر همه دست به دست هم دهیم جوانان ما این ظرفیت را دارند که حرکت خوبی در زمینه‌ فعالیت‌های دانش بنیان آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شیراز افزود: همچنین رهبر معظم انقلاب در سفر خود به استان فارس بحث گردشگری را مطرح فرمودند و اینکه این ظرفیت می تواند فارس را متحول کند، در این راستا به نظر بنده می‌رسد گردشگری می‌تواند زمینه‌ساز صادرات فرهنگ دینی و انقلاب اسلامی باشد یعنی با این لطافت بیان و ظرافت علمی و هوشی که در شیراز است نه تنها از نظر مادی می‌توان بهره برد بلکه شیراز می‌تواند مبدا تحول فکری در کشور و جهان شود.

آیت‌الله دژکام خطاب به مسئولان افزود: همیشه ادب و هنر سوغات شیراز بوده است و من مطمئن هستم که همت عالی شما در این جهت کمک خواهد داد و نتیجه خواهیم گرفت بنابراین باید در خصوص شهر دانش بنیان و شهر اشتغال‌زا فکر کنیم.

نماینده ولی فقیه در فارس گفت: به نظر بنده خیلی بیشتر از این ظرفیت ها را می توانید ایجاد کنید، هر جا نیاز به حمایت ملی بود می‌شود از طریق مجلس و نمایندگان پیگیری کنیم ولی آنچه در شهر و استان باید انجام گیرد نباید معطل باشد و هر دو جهت مدیران و مسئولان در مجلس و شورای شهر و در مجموعه مدیریت های فرهنگی و اداری استان دست به دست هم دهید و کار را پیش برید.

وی افزود: بنده این چهار سالی که در خدمت شما هستم مستمر گفته ام که نگاه ما به شیراز نگاهی نیست که فقط مردم تامین باشند، انصافا مردم استان فارس توانایی خود را در این زمینه نشان داده و معطل مسائل خود نیستند ولو اینکه این قضیه نیاز به رشد و اصلاح داشته باشد اما استان ما استان برخورداری است و هوشش آنقدری است که گلیم خود را از آب بیرون بکشد اما سعدی فرموده که گلیم خودت را از آب بکشی کافی نیست و باید نجات غریق هم باشی.

"گفت آن گلیم خویش بدر می‌برد ز موج ... وین جهد می‌کند که بگیرد غریق را"

وی تاکید کرد: ما باید برای کشور و برای جهان اسلام یک نقطه اتکا، خدمت و پیشرفت باشیم.

انصافا از این جهت به نظر بنده ظرفیت خوبی وجود دارد، مثلا در پزشکی، شیراز ظرفیت خود را نشان داده است و می بینید که جنوب کشور و حتی تمام کشورهای اطراف می آیند و در اینجا خدمات پزشکی می گیرند، برای رشته‌های دیگر نیز این ظرفیت کم و بیش موجود است و باید آن را جلوه‌گر کنیم بنابراین امسال از شعار رهبر معظم انقلاب استفاده کنید و مرکزیت علمی و کار مبتنی بر دانش که بسیار ظرفیت دارد را تثبیت کنید و جلوه دهید.

دژکام تاکید کرد: استان فارس در زمینه های نظامی نیز ظرفیت های خوبی دارد، توانمندی‌های بسیار زیادی در شیراز و استان فارس وجود دارد و امیدوارم خدای متعال به همه شما برای اینکه این ظرفیت را به نفع کشور فعال کنید توفیق دهد که اگر شیراز در این راستا حرکت کرد مطمئن باشید جهت‌گیری تبلیغی و رسانه ای کشور و حتی دنیا تغییر می کند؛ چراکه نگاه به شیراز حتی نسبت به دیگر شهرهای بزرگ کشور، نگاه به یک مرکز فرهنگی است و این نگاه باعث می شود اگر شیراز جهت گیری مثبت و قوی داشته باشد همه کشور و همه جهان اسلام متاثر شوند.

وی خاطرنشان کرد: شما در شرق و غرب دنیا نفوذ دارید، در هند و مصر از اولاد امام جواد(ع) که در فارس مستقر بوده اند امروز هستند و فقط باید حرکت کنید و نشان دهید از شیراز هستید تا بقیه جمع شوند، امید که این جهت گیری در راستای دانش بنیان بودن کار و تولید که رهبر معظم انقلاب فرمودند به همه برای حرکت و فعالیت خوب کمک دهد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: دژکام امام جمعه شیراز گردشگری شیراز تحول فکری شعار سال اشتغالزایی رهبر معظم انقلاب استان فارس دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۳۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم

حجت‌الاسلام شهریاری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع تقریب مذاهب گفت: ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم برای کمک به مردم غزه به هم پیوند بزنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع امضا شد.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند. در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

شهریاری ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

تداوم همبستگی با غزه در داخل و خارج از دانشگاه‌های آمریکا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم به هم پیوند بزنیم.

ر شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تأکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، گفت: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تأکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • اعلام برنامه مسابقات چهار هفته پایانی لیگ یک فوتبال ایران
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است