Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این افزایش ظرفیت در شرایطی رخ می‌دهد که نگرانی در مورد ناکافی بودن عرضه باتری‌های لیتیومی در سال جاری به علت مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و نیز جنگ اوکراین کماکان ادامه دارد.

جیایو ژنگ، مشاور وود مکنزی در این مورد گفت: بازار خودروهای الکتریکی تقریباً ۸۰ درصد از تقاضای باتری‌های لیتیومی را تشکیل می‌دهد و قیمت‌های بالای نفت حمایت از سیاست‌های حمل‌ونقل بدون آلایندگی را افزایش داده و باعث افزایش سرسام‌آور تقاضا برای خرید باتری‌های لیتیومی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو خودروساز آمریکایی به نام‌های فورد و جنرال موتورز اخیراً برنامه‌های خود را برای توسعه تولید خودروهای برقی اعلام کردند. فورد قرار است تا سال ۲۰۲۴ هفت مدل خودروی الکتریکی را در اروپا عرضه کند و همکاری خود را با فولکس واگن برای تولید دومین خودروی الکتریکی این شرکت را در اروپا تعمیق بخشد.

جنرال موتورز به دنبال همکاری با شرکت کره‌ای پاسکو برای ساخت باتری در کانادا است و امیدوار است تا سال ۲۰۲۵ کارخانه جدیدی به همین منظور تأسیس کند. انتظار می‌رود مشکل کمبود مواد اولیه برای تولید باتری‌های لیتیومی تا سال ۲۰۲۳ برطرف شود.

کد خبر 5452082

منبع: مهر

کلیدواژه: باتری لیتیومی خودروی برقی ایالات متحده امریکا روسیه هوش مصنوعی گوگل فیس بوک ایرانسل شرکت دانش بنیان عیسی زارع پور اینترنت فناوری فضایی استرالیا عید نوروز کسب و کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باتری های لیتیومی تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم

ایتنا - عربستان سعودی در بحبوحه گمانه‌زنی‌ها در مورد محدوده پروژه و امور مالی آن، نمایش جاده نئوم خود را به چین انجام داد.
مقامات نئوم هفته گذشته از پکن، شانگهای و هنگ کنگ بازدید کردند تا از سرمایه گذاران چینی درخواست سرمایه کنند و روشنی بیشتری در مورد این ابرشهر مرموز بیفکنند.

به گزارش ایتنا، یکی از شرکت‌کنندگان به خبرگزاری فرانسه گفت که این نمایشگاه به نئوم کمک کرد تا کمتر مرموز باشد. این مشاهدات از سوی لئونارد چان، رئیس انجمن توسعه فناوری نوآورانه هنگ‌کنگ انجام شد که همچنین گفت که واکنش‌ها به این پروژه بلندپروازانه صرفا در یک پذیرایی دعوت‌نامه بی‌طرفانه بود. با این حال، چان ممکن است اولین نفر در صف شهر The Line نباشد. او به خبرگزاری فرانسه گفت:« من برای تفریح به آنجا خواهم آمد، اما آنجا زندگی نخواهم کرد.»

مقامات Neom به گزارش‌های اخیر مبنی بر کاهش برنامه‌های پروژه بیابانی بسیار گران قیمت توجهی نکردند. اوایل این ماه، بلومبرگ گزارش داد که عربستان سعودی تخمین‌های قابل توجهی را برای تعداد افرادی که انتظار می‌رود در The Line زندگی کنند، کاهش داده است. در این گزارش آمده است که مقامات تعداد ساکنان مورد انتظار برای "آسمان خراش افقی" را از 1.5 میلیون تا سال 2030 به کمتر از 300000 کاهش دادند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، طارق قدومی، مدیر اجرایی نئوم، گفت که هدف جمعیتی 9 میلیون نفری به موقع محقق خواهد شد

گزارش‌ها حاکی از آن است که نگران‌های گسترده‌تری در مورد سرمایه‌گذاری تریلیون دلاری در پروژه چشم انداز 2030 ولیعهد سعودی محمد بن سلمان مطرح شده است.

 

بلومبرگ گزارش داد که واقعیت‌های مالی این پروژه که می‌تواند تا 500 میلیارد دلار هزینه داشته باشد، باعث به وجود آمدن نگرانی‌هایی در دولت عربستان شده‌است. وال استریت ژورنال در ماه فوریه گزارش داد که این کشور همچنین شروع به وام گرفتن برای کمک به تامین مالی نئوم و سایر "مگاپروژه‌های ویژن 2030" کرده است.

بلومبرگ هفته گذشته گزارش داد که پروژه Neom همچنین در حال برنامه‌ریزی برای انتشار اوراق قرضه برای اولین بار است. این نشریه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که پروژه کلان شهر می‌تواند تا 1.3 میلیارد دلار با فروش اوراق قرضه اسلامی جذب کند.

نمایش جاده نئوم همچنین از سئول، توکیو، سنگاپور، شهر نیویورک، بوستون، واشنگتن دی سی، میامی، لس آنجلس، سانفرانسیسکو، پاریس، برلین و لندن بازدید کرده است.

دیگر خبرها

  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • ویدیو/ هوش مصنوعی مس می‌خورد؟
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق