Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل سبحانی در هنگام بهره برداری از فاز دوم تخت جمشید اذعان کرد که این طرح با همت جوانان ایرانی در هلدینگ دانش بنیان HNT به ثمر نشسته است. این طرح در جهت خودکفایی صنعت لاستیک سازی در ایران اجرا شده است.

علاوه بر این جلیل سبحانی در مقام مدیرعامل این هلدینگ دانش بنیان ایرانی اعلام کرد که این هلدینگ 9 قرارداد کاتالیستی با شرکت پژوهش و پتروشیمی منعقد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است که این کاتالیست ها آماده شده و برای تحویل به شرکت پتروشیمی حاضر است. عملکرد این کاتالیست ها در زمینه بنزین سازی، گازوئیل سازی، پلیمری و همچنین کاتالیست های اتیلن اکساید است.

از دیگر دستاوردهای این هلدینگ دانش بنیان بهره برداری از واحد تولیدی کک 10 هزار تنی است که برای رفع مشکلات صنعت فولاد ایجاد شده است.

 

تلاش های جلیل سبحانی و خودکفایی بنزین:

جلیل سبحانی در رابطه با خودکفایی بنزین می گوید از سال 1387 که تحریم ها به این شدت نبود ایالت متحده که به عنوان سازنده ی انحصاری کاتالیست ها در دنیا شناخته شده است در یک اقدام ناگهانی تصمیم گرفت که فروش کاتالیست به ایران را تحریم نماید. همان طور که می دانید وجود کاتالیست ها در تولید بنزین به عنوان شریان حیاتی محسوب می شود.

سبحانی اذعان داشت که این مسئله باعث شده که شرکت های پتروشیمی از جمله هلدینگ دانش بنیان HNT در رسیدن به مسیر خودکفایی در این مواد تلاش های زیادی انجام داده و در حال حاضر بیش از 90 درصد کاتالیست های مورد نیاز تولید بنزین یورو 4 و یورو 5 در داخل کشور تولید می شود.

 

مزایایی تولید کاتالیست ها در داخل کشور:

 

جلیل سبحانی در رابطه با تولید کاتالیست ها اظهار داشته که امروزه در کمال خوشبختی باید به اطلاع عموم برسانیم که ایران در تولید کاتالیست خودکفا شده و می تواند گام بلندی به سمت صادرات این محصول بردارد.

وی در ادامه گفت با توجه به تولید کاتالیست ها در داخل کشور و استفاده ی آن ها و تولید بنزین وطنی باعث شده که یک میلیارد دلار در هزینه ها و مصرف ارزی صرفه جویی شده است همچنین در صورت اقدام به صادرات این محصولات عوایدی حدود 60 میلیارد دلار برای کشور به ارمغان می آورد.

به علت تحریم های شدید علیه ایران امکان صدور هولوگرام برای این تولیدات وجود نداشته است.

 

اولین پالایشگاه تولید نفت سولفورزدایی شده در ایران:

 

پس از تولید کاتالیست ها و خودکفایی هگزان نوبت به پرده برداری از اولین پالایشگاه تولید نفت بدون گوگرد توسط جلیل سبحانی رسید این پالایشگاه پس از تلاش های بی وقفه ی جوانان ایرانی در هلدینگ دانش بنیان به ثمر نشسته و در نیمه ی اول سال 99 فاز اول آن آغاز به کار خواهد کرد که تولید آن معادل 500 هزارتن سوخت سولفورزدایی شده است که مناسب سوخت کشتی ها است.

جلیل سبحانی در ادامه ذکر می کند رسیدن به فناوری تولید نفت کوره ای سولفورزدایی شده در خوشبینانه ترین حالت نیاز به 5 سال زمان دارد که با تکیه برتلاش های جوانان ایرانی این اتفاق در مدت دو سال افتاده و به زودی این طرح به مرحله ی تولید خواهد رسید.

منبع: الف

کلیدواژه: هلدینگ دانش بنیان تولید کاتالیست ها کاتالیست ها تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۷۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد به همت ۱۲ هزار نفر از کارکنان این مجموعه، پارسال بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی تولید شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش با تبریک به‌ مناسبت فرا رسیدن هفته کار و کارگر بیان کرد: یکی از ارکان اصلی در تولید ۷۵ درصدی گاز و محصولات جانبی مجتمع گاز پارس جنوبی برای مصرف کشور، بهره‌مندی از توان و دانش ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر کارگر ارزشمند و خلاق در بزرگ‌ترین مجموعه تولید گاز کشور است.

>>> بیشتر بخوانید؛

از افزایش جذب سرمایه تا قراردادهای تازه با دانش‌بنیان‌ها؛ مجتمع گاز پارس جنوبی در سالی که گذشت

وی در ادامه به حجم تولید گاز شیرین و تزریق به خط سراسری در سال ۱۴۰۲ اشاره و تصریح کرد: پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت کردیم که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب، شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، کارگران ارزشمند، متخصصان و کارکنان ارتش بزرگ مجتمع گاز پارس جنوبی برای پیشرفت اقتصادی کشور برنامه‌ریزی و امسال بهترین دستاوردها را در مسیر عزت و سربلندی کشور ثبت می‌کنند.

باهوش یادآور شد: همسو با اهداف راهبردی، با انجام آموزش‌های لازم به‌منظور افزایش سطح دانش و توانمندسازی کارگران مجتمع در بخش‌های مهم شغلی اچ‌اس‌ئی، بازرسی فنی، بازرگانی، برق و ابزار دقیق، تعمیرات مکانیک، کارگاه مرکزی، خدمات انسانی و سرمایه انسانی بهترین عملکرد در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • برگزاری اولین جلسه مدیران استقلال و هلدینگ خلیج فارس/ خبری از آقا محمدی نبود، ۲ نفر به هیئت مدیره اضافه می‌شوند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور