Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر گوگلانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه اجرای این طرح به مدت ۴۰ روز ادامه دارد، از روستاییان بخش مرکزی و داشلی برون گنبدکاووس خواست همکاری لازم را با پنج تیم بخش خصوصی اجرا کننده این طرح داشته باشند.

وی افزود: انجام مایه‌کوبی بدن دام‌ها را در بهار و تابستان در مقابل نیش حشرات به عنوان یکی از عوامل انتقال ویروس لمپی‌اسکین مقاوم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیماری آبله گاوی که بین دامپزشکان با نام لمپی‌اسکین نیز شناخته می شود، بیماری دامی پوستی خطرناکی است که در صورت شیوع، خسارات فراوانی به دامداران مانند هزینه درمان بالا، کاهش تولید شیر، سقط جنین، ناباروری و کاهش کیفیت پوست وارد می‌کند؛ این بیماری بین انسان و دام مشترک نیست.

معدوم سازی ۶۴۸ کیلوگرم گوشت در گنبدکاووس

وی از معدوم سازی ۶۴۸ کیلوگرم گوشت مرغ، آلایش و لاشه بز فاسد با اجرای طرح تشدید نظارت تیم‌های دامپزشکی در گنبدکاووس خبر داد و گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۴ اسفند آغاز شد و تا ۱۶ اردیبهشت ادامه دارد.

به گفته وی، سه تیم از کارشناسان دامپزشکی با هدف کمک به ارتقای امنیت غذایی مردم هر روز از ساعت هشت تا ۲۰ در حال بازدید از حدود ۶۰۰ مرکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی فعال در شهرستان هستند.

رییس اداره دامپزشکی گنبدکاووس ادامه داد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون پرونده هفت متخلف در حوزه فرآورده‌های خام دامی شهرستان به مراجع قضایی ارجاع و ۶۴۸ کیلوگرم گوشت مرغ، آلایش و لاشه بز فاسد معدوم شد. 

گوگلانی گفت: مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان می توانند با سامانه ۱۵۱۲ تماس بگیرند.

وی از مردم شهرستان خواست برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکلی در سلامت خانواده‌هایشان حتما گوشت مرغ و قرمز و تخم مرغ مصرفی خود را از مراکز مجاز دارای پروانه عرضه کننده محصولات پروتئینی با مهر دامپزشکی خریداری کنند.

رییس اداره دامپزشکی گنبدکاووس گفت: همچنین کارشناسان دامپزشکی در قالب تیم‌های مشترک با همکاری مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی و اداره صنعت، معدن و تجارت در طول هفته بر رعایت بهداشت در رستوران‌ها نظارت دارند.

به گزارش ایرنا، وجود ۱۸۱ واحد مرغداری با ظرفیت تولید سالانه ۶۶ هزار تن گوشت و ۱۱ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۳۱۰ هزار قطعه و نگهداری حدود ۴۰ هزار راس دام سنگین (گاو و گوساله) و ۴۵۰ هزار راس گوسفند از شاخص‌ترین ظرفیت‌های گنبدکاووس در حوزه دام و طیور است.

گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت و دارا بودن ۱۶۱ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی از شهرستان‌های مهم تولیدات کشاورزی در استان گلستان است و مجموع تولیدات دامی، زراعت و باغبانی آن سالانه به حدود یک میلیون تن می‌رسد.

برچسب‌ها گنبدکاووس سازمان دامپزشکی کشور گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس سازمان دامپزشکی کشور گلستان گنبدکاووس سازمان دامپزشکی کشور گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • رقابت ۲۶۱ نفر در آزمون اعطای معادل مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم در گلستان
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در گنبدکاووس
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد