Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@18:16:04 GMT

۸ راه پیشگیری از خارش گوش

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۴۱۵۳۹

۸ راه پیشگیری از خارش گوش

فرارو- از آنجایی که گوش‌ها تا حد زیادی خود تمیز شونده هستند باید از تمیز کردن بی‌مورد آن خودداری کنید. تمام اشیایی که در ادامه نام برده می‌شوند و معمولا برای حفظ بهداشت گوش مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توانند به سلامت پرده گوش شما آسیب وارد سازند: سواب پنبه، گیره کاغذ و سنجاق.

به گزارش فرارو، چندین راه پیشگیرانه برای جلوگیری از تحریک و خارش گوش عبارتند از:

هنگام انتخاب زیورآلات گوش مراقب باشید و از جواهرات ساخته شده از فلزات که ممکن است منجر به واکنش آلرژیک و خارش شود خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر به طور مکرر شنا می‌کنید از محلولی برای خلاص شدن از شر آب اضافی گوش استفاده کنید.

با استفاده از روش‌های مورد تایید پزشک مانند قطره گوش تولید بیش از حد جرم گوش را مدیریت کنید.

برای اینکه حفره گوش خود را از رطوبت بیش از حد محافظت کنید هنگام حمام کردن از کلاه دوش استفاده کنید.

از شامپو‌های ملایم و ژل‌های دوش استفاده کنید که مخصوص پوست‌های حساس هستند.

اگر به طور مرتب از سمعک استفاده می‌کنید در بازه‌های زمانی‌ای آن را ضد عفونی کنید و به آرامی داخل گوش قرار دهید تا گوش‌تان تحریک نشود.

تلفن همراه و هدفون خود را همیشه تمیز نگه دارید، زیرا می‌توانند باعث عفونت گوش شوند.

از لمس گوش‌های خود با انگشتان کثیف خودداری کنید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

خارش گوش که ریشه آن عفونت‌های حاد یا بیماری‌های زمینه‌ای نیست به ندرت باعث نگرانی می‌شود و ظرف مدت چند روز به خودی خود از بین می‌رود. با این وجود، اگر با مشکلاتی مانند خونریزی از گوش یا از دست دادن ناگهانی شنوایی مواجه شدید فورا به پزشک خود مراجعه کنید.

هم چنین، اگر با وجود مراقبت‌های خانگی مناسب، خارش ظرف یک هفته از بین نرود کمک پزشکی برای شناسایی علت زمینه‌ای و رفع علائم ضروری است. درک علت خارش گوش کلید یک برنامه درمانی موفق است.

برخی از شایع‌ترین علل خارش گوش عبارتند از:

تجمع جرم گوش
واکنش‌های آلرژیک
عفونت گوش
خشکی گوش به دلیل ترشح ناکافی یاعدم ترشح موم گوش
آب حبس شده در مجرای گوش
تحریک ناشی از سمعک یا هدفون
درماتیت کانال گوش
نیش حشرات

در ادامه به چند درمان خانگی به منظور برطرف‌سازی خارش گوش اشاره می‌شود.

۱- از جاذبه برای از بین بردن تجمع مایعات استفاده کنید

اگر در حین شنا، دوش گرفتن یا حمام احساس می‌کنید آب وارد گوش شما شده و این دلیل خارش گوش شماست اجازه دهید نیروی جاذبه مسیر خود را طی کند و جادوی خود را انجام دهد. جاذبه به حذف تمام تجمع مایع در گوش آسیب دیده کمک می‌کند. سمت سر خود با گوش آسیب دیده را به موازات زمین خم کنید. یک انگشت تمیز را در گوش خود قرار دهید. اکنون سعی کنید یک خلاء ایجاد کنید تا به تخلیه مایع کمک کند. از یک حوله برای تمیز کردن ترشحات استفاده کنید. هم چنین، شما می‌توانید به سادگی به پهلو دراز بکشید و یک حوله زیر گوش خود قرار دهید.

۲- مقدار کمی آب گرم

شستن گوش با آب گرم یکی از بهترین راه‌ها برای از بین بردن جرم اضافی گوش است که می‌تواند باعث خارش در گوش شود. مطالعه‌ای صورت گرفته در سال ۲۰۱۳ میلادی که نتیجه آن در مجله Laryngology & Otology منتشر شد نشان داد که تنها باید از آب مقطر برای نرم کردن جرم گوش استفاده کرد. این مطالعه نشان داد که آب مقطر بسیار موثرتر از آب مخلوط شده با بیکربنات سدیم یا محلول‌های روغنی برای تجزیه جرم گوش است.

۳- روغن زیتون می‌تواند مفید باشد

یکی از شناخته شده‌ترین درمان‌های خانگی برای تسکین خارش گوش روغن زیتون است. روغن زیتون به حذف جرم اضافی گوش کمک می‌کند و مجرای گوش شما را به اندازه کافی روان نگه می‌دارد و می‌تواند موم سفت گوش را نرم کرده و در نتیجه خروج آن از گوش را تسهیل کند. هم چنین، روغن زیتون دارای خواص ضد عفونی‌کنندگی است که ممکن است خطر عفونت گوش را کاهش دهد.

مطالعه‌ای صورت گرفته در سال ۲۰۱۳ که نتیجه آن در نشریه Practice Nursing منتشر شد نشان می‌داد که چرب کردن منظم گوش با استفاده از روغن زیتون ممکن است خارش و خشکی پوست گوش را کاهش دهد. هم چنین، مالیدن روغن زیتون در گوش می‌تواند به توانایی تمیز کردن طبیعی گوش کمک کند و ممکن است به حذف موم طبیعی گوش کمک کند.

۴- چند قطره محلول پراکسید هیدروژن

پراکسید هیدروژن در مقابله با خارش گوش به دلیل تجمع موم بسیار موثر است. در واقع، در بسیاری از قطره‌های گوش تجاری پراکسید هیدروژن یا ترکیبی مشابه یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است. با این وجود، استفاده زیاد از پراکسید هیدروژن در گوش ممکن است وضعیت خشکی پوست گوش را بدتر کند. پراکسید هیدروژن به رقیق شدن موم کمک می‌کند و باعث می‌شود که از گوش خارج شود.

۵- به خاصیت التیام بخش سرکه سفید اعتماد کنید

سرکه سفید یکی دیگر از مواد موثر برای خلاص شدن از شر خارش گوش است. با این وجود، سرکه سفید زمانی که با الکل ترکیب شود بهترین کارکرد را خواهد داشت. در حالی که سرکه به حل شدن جرم گوش کمک می‌کند الکل و به تبخیر هر مایع باقی مانده از گوش کمک خواهد کرد.

۶- کمپرس گرم را اعمال کنید

اگر علت خارش گوش جوش باشد کمپرس گرم می‌تواند بسیار مفید باشد، زیرا جوش را خشک می‌کند. هنگامی که جوش برطرف شد خارش از بین خواهد رفت. گرمای یک کمپرس گرم به کاهش التهاب و تحریک کمک می‌کند که به نوبه خود می‌تواند جوش را نرم کند. به علاوه، گرما به کاهش هر گونه دردی کمک می‌کند.

۷- از سشوار استفاده کنید

برای کمک به تبخیر رطوبت در مجرای گوش خارجی که گاهی اوقات می‌تواند دلیل خارش باشد یک سشوار می‌تواند مفید واقع شود. هوای گرم و خشک باعث تبخیر طبیعی رطوبت مجرای گوش می‌شود و خشک شدن مجرای مرطوب را سرعت می‌بخشد.

۸- گوش‌های خود را خشک نگه دارید

علت خارش گوش چه رطوبت باشد و چه عفونت پوست مجرای گوش، خشک نگهداشتن گوش تا حد امکان کمک زیادی به شما خواهد کرد. هرگونه رطوبت در گوش می‌تواند باعث تحریک، التهاب و عفونت شود.

منبع: سایت top۱۰homeremedies ارائه دهنده راهکار‌هایی برای درمان خانگی

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه خارش گوش روغن زیتون سرکه سفید پراکسید هیدروژن استفاده کنید روغن زیتون مجرای گوش خارش گوش گوش شما گوش کمک جرم گوش هم چنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  برخورد یک دستگاه خودرو سواری با تیر برق در محور جاده خوی- فیرورق؛ سبب شکستگی یکی از تیرهای برق این محور شد که اکیپ عملیاتی اداره بهره برداری و دیسپاچینگ مدیریت توزیع برق خوی بلافاصله پس از اطلاع از حادثه به محل اعزام و با هدف پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی و تامین برق پایدار برای اهالی منطقه، به صورت شبانه نسبت به تعویض تیر و رفع مشکل ایجاد شده، اقدام کردند.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • اجرای طرح ایستگاه قانون در استان همدان
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • پیشگیری از هدر روی ۲۵ میلیون متر مکعب آب در نظرآباد