Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان گمرک از رشد ۴۸ درصدی صادرات کالا‌های ایرانی به کشور‌های همسایه کشورمان در دولت سیزدهم خبر داد.

«سید روح اله لطیفی» سخنگوی گمرک در خصوص صادرات ایران به ۱۵ کشور همسایه، تصریح کرد: از اول شهریورماه تا پایان بهمن ماه ۴۴ میلیون و ۵۲۹ هزار و ۱۸۵ تن به ارزش ۱۵ میلیارد و ۶۷ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۶۲۵ دلار کالا از ایران صادر شده است که متوسط ماهانه آن در پنج نخست پنج میلیون و ۱۴۶ هزار و ۹۰ تن به ارزش یک میلیارد و ۶۹۲ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۷۲۶ دلار بوده و متوسط در ۶ ماه بعدی هفت میلیون و ۴۲۱ هزار و ۵۳۱ تن به ارزش ۲ میلیارد و ۵۱۱ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۴۳۷ دلار بوده که در دولت سیزدهم ۴۴ درصد در وزن و ۴۸ درصد در ارزش رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه از اول شهریور تا پایان بهمن ماه ۱۴ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۳۴۸ دلار به ارزش ۱۴ میلیارد و ۵۰۲ میلیون و ۱۷۴ هزار و ۴۳۰ دلار واردات انجام شده است، تصریح کرد: متوسط واردات ماهانه از همسایگان در پنج ماه نخست سال یک میلیون و ۵۶۵ هزار و ۲۴۷ تن به ارزش یک میلیارد و ۶۴۳ میلیون و ۲۲ هزار و ۶۷۵ دلار بوده و متوسط ۶ ماه بعدی و در دولت جدید ۲ میلیون و ۳۶۱ هزار و ۷۲۵ تن به ارزش ۲ میلیارد و ۴۱۷ میلیون و ۲۹ هزار و ۷۲ دلار بوده که مقایسه این دو دوره با یکدیگر ۳۴ درصد در وزن و ۴، ۷درصد در ارزش رشد داشته است.

سخنگوی گمرک گفت: در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۰ در تجارت با ۱۵ کشور همسایه، ۷۰ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۶۳۶ تن به ارزش ۲۳ میلیارد و ۵۲۸ میلیون و ۴۲۸ هزار و ۲۵۷ دلار صادر و ۲۱ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۵۸۴ تن به ارزش ۲۲ میلیارد و ۷۱۷ میلیون و ۲۸۷ هزار و ۸۰۶ دلار وارد کشور شده است.

لطیفی آمار تفکیکی تجارت با ۱۵ کشور همسایه در دولت سیزدهم از اول شهریور تا پایان بهمن ماه را به شرح ذیل اعلام کرد.

ایران به امارات متحده عربی چهار میلیون و ۸۳۳ هزار و ۹۲۷ به ارزش ۲ میلیارد و ۳۱۷ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۶۷۱ دلار صادر و از این کشور هفت میلیون و ۲۶ هزار و ۵۲۱ تن به ارزش ۹ میلیارد و ۱۷۵ میلیون ۲۳۴ هزار و ۲۶۷ وارد کرده است.

تجارت با افغانستان شامل یک میلیون و ۶۸۰ هزار و ۴۶۹ تن به ارزش ۸۰۰ میلیون و ۶۹ هزار و ۵۵۲ دلار صادرات و ۱۱ هزار و ۴۰۶ تن به ارزش ۱۳ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۱۲۷ دلار واردات شده است.

در این ۶ ماه ایران توانسته ۵۵۹ کیلو به ارزش ۲ هزار و ۳۸۷ دلار، کالا به عربستان صادر کند، اما هیچ وارداتی از این کشور صورت نگرفته است.

جمهوری آذربایجان ۴۵۲ هزار و ۸۱۶ تن به ارزش ۳۳۰ میلیون و ۶۹۰ هزار و ۹۴۸ دلار از ایران کالا وارد و ۱۰ هزار و ۶۵۸ تن به ارزش ۲۱ میلیون و ۸۱۸ هزار و ۵۰۲ دلار نیز به ایران صادر کرده است.

همچنین ایران به ارمنستان ۶۱۵ هزار و ۳۷۴ تن به ارزش ۱۷۹ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۵۹۴ دلار صادرات و سه هزار و ۱۰۵ تن به ارزش ۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۱۰۶ دلار واردات انجام داده است.

پاکستان نیز یک میلیون و ۵۴۵ هزار و ۳۱۹ تن به ارزش ۷۰۷ میلیون و ۱۴۱ و ۷۶۹ دلار از ایران کالا خریداری کرده و ۱۷۳ هزار و ۸۲۲ تن به ارزش ۱۶۱ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۵۴۴ دلار به ایران فروخته است.

ایران به ترکمنستان ۵۹۸ هزار و ۶۷۴ تن به ارزش ۱۸۲ میلیون و ۴۹۹ هزار و ۴۹ دلار صادر و ۱۹ هزار و ۹۶۵ تن به ارزش ۱۴ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۵۶ دلار وارد کرده است.

روسیه در حالی ۶۱۷ هزار و ۶۸۸ تن به ارزش ۳۱۹ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۸۹۸ دلار از ایران خریداری کرده که ۲ میلیون و ۳۹۷ هزار و ۲۴۰ تن به ارزش ۹۷۴ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۶۹۵ دلار نیز فروخته است.

قزاقستان نیز ۲۷۹ هزار و ۷۸۴ تن به ارزش ۱۰۲ میلیون و ۶۴ هزار و ۴۷ دلار از ایران وارد و ۷۲ هزار و ۸۴۰ تن به ارزش ۲۷ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۲۶۱ دلار به ایران صادر کرده است.

ایران با ترکیه ۱۷ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۳۷۱ تن به ارزش چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون و ۵۶۶ هزار و ۲۱۸ دلارصادرات و یک میلیون و ۸۹۴ هزار و ۹۷۸ تن به ارزش ۲ میلیارد و ۹۰۸ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۶۷۲ دلار واردات را تجربه کرده است.

عراق ۱۵ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۵۱۲ تن به ارزش پنج میلیارد و ۵۸ میلیون و ۳۱۷ هزار و ۳۰۵ دلار واردات از ایران داشته و ۲ میلیون و ۳۱ هزار و ۵۹۱ تن به ارزش ۸۷۳ میلیون و ۲۲ هزار و ۶۱۲ دلار به ایران صادرات کرده است.

ایران به عمان یک میلیون و ۲۰۲ هزار و ۱۷۰ تن به ارزش ۴۱۰ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۲۰۳ دلار صادر و ۵۲۲ هزار و ۹۹۷ تن به ارزش ۳۱۲ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۸۷۸ دلار وارد کرده است.

کویت ۲ میلیون و ۱۲۴ هزار و ۱۶۰ تن به ارزش ۸۶ میلیون و ۹۷۸ هزار و ۵۴۳ دلار از ایران خریداری کرده و چهار هزار و ۳۳۸ تن به ارزش هشت میلیون و ۱۶۴ هزار و ۲۱۲ دلار به فروش رسانده است

قطر نیز ۶۴۸ هزار و ۱۱۵ تن به ارزش ۶۵ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۵۱۴ دلار از ایران دریافت و ۷۹۵ تن به ارزش سه میلیون و ۱۲۶ هزار و ۸۵۱ دلار به ایران ارسال کرده است.


ایران به بحرین هفت هزار و ۸۰۶ تن به ارزش پنج میلیون و ۷۱۰ هزار و ۹۲۷ دلار صادرات و ۸۲ هزار و ۵۰۰ تن به ارزش ۸۷۶ هزار و ۶۴۷ دلار واردات انجام داده است.

در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ شاهد رشد روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه بودیم و این روند همچنان ادامه دارد، به طوری که چشم انداز سال ۱۴۰۱ روز‌های روشنی را در تجارت با هم مرزان ایران نشان می‌دهد.

برچسب ها: دولت سیزدهم ، سازمان گمرک ، سید رضا فاطمی امین ، سازمان توسعه تجارت ، تجارت خارجی ، صادرات غیر نفتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000R0t

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دولت سیزدهم سازمان گمرک سید رضا فاطمی امین سازمان توسعه تجارت تجارت خارجی صادرات غیر نفتی ارزش ۲ میلیارد دولت سیزدهم دلار از ایران دلار به ایران دلار واردات تن به ارزش ۲ یک میلیون دلار صادر ایران صادر ۲ میلیون دلار وارد دلار بوده ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد

صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد.

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به صدور هشدار قرمز برای بارش‌های سیل آسا در جنوب و جنوب شرق کشور اظهار کرد: ما سه روز قبل از بارش اقدام به انجام این کار کردیم که ریسک بزرگی بود. به غیر از ایران فقط کشور قطر از بین کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به انجام این کار کرد.

 وی اضافه کرد: احتمال داشت برخی از پیش‌بینی‌ها به وقوع نپیوندد اما چون اولویت اول سازمان هواشناسی نجات جان انسان‌هاست، ما اقدام به صدور این هشدار کردیم. استان سیستان و بلوچستان ۲۷۰ میلیمتر فارس ۹۱.۵ میلیمتر هرمزگان ۱۲۳ میلی‌متر کرمان ۷۹ میلی‌متر و بوشهر۵۶ میلیمتر بارش دریافت کردند. در کل بارش‌های دریافت شده عدد درشتی بوده است.

ضیاییان تاکید کرد: لازم است طراحی‌های بومی مناطق را رها نکنیم این در حالیست که در جنوب کشور آب انبارها بسته شده است. با توجه به تبخیر بالا در این مناطق ممکن است سدها پاسخگو نباشند ولی نوع معماری می‌تواند موجب کاهش تبخیر و انباشت آب شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی