Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:29:32 GMT

مشکلات بیمارستان سروآباد به صورت ویژه پیگیری می شود

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۴۲۹۳۶

مشکلات بیمارستان سروآباد به صورت ویژه پیگیری می شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالله رشیدی پور در بازدید خود از بیمارستان شهید چمران سروآباد اظهار داشت: سروآباد به عنوان یکی از شهرستان های مرزی استان بسیار حایز اهمیت است و مشکلات این شهرستان به ویژه در بحث درمان مورد توجه مسوولان استانی و کشوری است.

وی با بیان اینکه درآمد بیمارستان سروآباد با هزینه های آن قابل مقایسه نیست، گفت:‌ در استان کردستان فقط این مشکل مربوط به شهرستان سروآباد است و بایستی به صورت ویژه به این شهرستان توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه و منابع استانداری کردستان تاکید کرد: مشکلات مهم بیمارستان شهید چمران سروآباد در جلسه شورای اداری استان کردستان با حضور استاندار و مدیر کل علوم پزشکی استان کردستان مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و تلاش خواهیم کرد مشکلات مهم این بیمارستان را برطرف کنیم.

پیگیری استقرار پزشکان متخصص، ایجاد یک پد هوایی برای اورژانس هوایی در محوطه بیمارستان، تکمیل بخش دیالیز و بخش سی تی اسکن بیمارستان و پیگیری مطالبات و معوقات کارکنان بیمارستان از مهمترین موضوعاتی بود که در این بازدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رشیدی پور خطاب به مدیر شبکه بهداشت و درمان سروآباد گفت: تمام مشکلات مربوط به حوزه درمان شهرستان به ویژه بیمارستان شهید چمران را به صورت مکتوب به استان اعلام تا در اولین جلسه شورای برنامه ریزی مورد بحث و پیگیری قرار گیرد.

فرماندار سروآباد نیز در این بازدید از توجه ویژه مسوولان استانداری به ویژه معاون توسعه و منابع استانداری کردستان به شهرستان سروآباد تقدیر و تشکر کرد و گفت:‌ حل مشکلات حوزه درمان این شهرستان از مطالبات به حق مردم مرزدار و غیور و مهمان نواز این شهرستان است.

یوسف باشی افزود: متاسفانه بسیاری از مردم شهرستان سروآباد به دلیل کمبود امکانات درمانی و بهداشتی و عدم استقرار مطب پزشکان متخصص به شهرهای اطراف مراجعه می کنند که این مسئله از یک طرف باعث ایجاد هزینه اضافی و از طرفی هم ایجاد حوادث احتمالی تردد را در پیش دارد لذا می طلبد مسوولان استانی نسبت به حل این مشکل توجه بیشتری داشته باشند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان سروآباد نیز با بیان اینکه هزینه های سال گذشته بیمارستان شهید چمران سروآباد ۱۶ میلیارد تومان بوده است گفت:‌ این بیمارستان سال گذشته فقط ۴۰ میلیارد ریال درآمد داشته است و این یعنی ۱۲ میلیارد کسری و ضرر داشته است لذا باید به صورت ویژه به این بیمارستان توجه شود.

محمد کریم حسینی افزود: عدم استقرار پزشکان متخصص، معوقات و مطالبات کارکنان و پرسنل بیمارستان، مشکلات بخش سی تی اسکن،تعمیرات ساختمان بیمارستان و آسفالت محوطه بیمارستان و از همه مهمتر نبود یک پد هوایی برای اورژانس هوایی از مهمترین مشکلات این بیمارستان ۳۲ تختخوابی است.

وی گفت: آمار تولد سالانه نوزادان در شهرستان سروآباد به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ نوزاد است که مادران باردار برای به دنیا آوردن نوزادان خود به دلیل نبود امکانات و پزشک و مامای حاذق و مجرب تنها ۲۰۰ مورد آن به این بیمارستان مراجعه می کنند و بقیه به مریوان و یا سنندج مراجعه می کنند.

به گزارش ایرنا، بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهید چمران سروآباد در دولت دکتر محمود احمدی نژاد احداث و در آخرین روزهای دولت دهم علی رغم تکمیل نشدن آن افتتاح شد و در طول دوران دولت یازدهم و دوازدهم بخش های مهم آن تکمیل و افتتاح شد اما هنوز مشکلات مهمی دارد که نیازمند توجه ویژه و بیشتر است.

شهرستان سروآباد با ۲ بخش مرکزی و هورامان و جمعیتی بیش از ۵۰ هزار نفر در فاصله ۹۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

برچسب‌ها کردستان ایرنا سروآباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان ایرنا سروآباد کردستان ایرنا سروآباد بیمارستان شهید چمران شهید چمران سروآباد شهرستان سروآباد استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت، امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مشکلات مهموئی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: مدیران دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم بود.

وی با اشاره به ویژگی هم‌افزایی و هم‌گرایی مدیران در استان خراسان‌جنوبی، افزود: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مدیران استان قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این جلسه پیرو مسائل مطرح شده در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی برگزار شده است، اظهار داشت: کار مردم مهموئی و اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه که منجر به کسب عنوان روستای نمونه کشور و استان برای این منطقه شد، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.

وی با تشکر از مردم روستای مهموئی، متذکر شد: رفع مشکلات این روستا کمترین کار ممکن در قبال این اقدام بزرگ و قابل توجه مردم در این منطقه است.

قناعت با ذکر این نکته که رفع برخی مشکلات، زمان‌بر است، گفت: با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات این روستا برنامه‌ریزی می‌شود.

وی گفت: در راستای فرهنگ‌سازی کمک به عتبات عالیات و ایجاد رقابت مثبت بین مناطق مختلف استان، در هر روستا یا شهری که در زمینه مشارکت در توسعه اعتاب مقدسه پیشتاز باشد، طی مراسم ویژه‌ای از مردم تقدیر و در کنار آن برای رفع مشکلاتشان برنامه‌ریزی می‌شود.

در این جلسه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص راهکارهای رفع مشکلات روستای مهموئی همچون بهسازی راه، توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان و گلزار شهدا و زمین چمن بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، روستای مهموئی از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند است که به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور و استان معرفی شده است، سال گذشته به‌طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

کد خبر 750791

دیگر خبرها

  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • مریوان رکورددار بارش باران در کردستان
  • لغو مراسم آیینی سنتی کومسای در هورامان کردستان به دلیل بارندگی
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود