Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@22:38:19 GMT

16غذایی که ممکن است سمی باشند

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۴۳۸۷۹

سمی‌ترین میوه و سبزی را بشناسید که اکثر مردم به طور منظم مصرف می‌کنند. این‌ها به دلیل مقادیر زیاد آفت کش‌ها و علف کش‌هایی که در مزارع معمولی روی آن‌ها ریخته می‌شود سمی در نظر گرفته می‌شوند. ناطقان: هر میوه یا سبزی که به عنوان "ارگانیک" برچسب گذاری نشده باشد، به مواد شیمیایی یا مواد دیگری آلوده است. مواردی که در اینجا ذکر نشده اند فقط کمی برای سلامتی شما خطرناک هستندو به دلیل استفاده از آفت کش‌ها آن‌ها نیز آسیب زا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱. سیب
آفت کش‌ها به پوست سیب می‌چسبند و می‌توانند در گوشت زیر آن جذب شوند. میوه‌ها را به خوبی بشویید و قبل از خوردن پوست بگیرید.

۲. کرفس
به طور متوسط ۶۴ ماده شیمیایی غیرقابل شستشو در هر دسته از کرفس یافت می‌شود، با توجه به اینکه کرفس اساساً یک گیاه جذب کننده آب است که مایعات (و سموم) را از خاک می‌کشد، بهتر است ارگانیک آنرا میل کنید.

۳. فلفل دلمه‌ای شیرین
حشرات عاشق این سبزیجات شیرین و ترد هستند و اگر ارگانیک نخرید، با هر لقمه‌ای انواع آفت کش‌های مضر را مصرف می‌کنید.

۴. هلو
اگر عاشق هلو هستید، به جای تازه به سراغ کنسرو‌ها بروید یا هلوی ارگانیک بخورید.

۵. توت فرنگی
توت فرنگی در کالیفرنیا بیشترین مواد شیمیایی را دارد، و آن‌هایی که در آمریکای جنوبی کشت می‌شوند ممکن است بیشتر از این هم باشند، زیرا محدودیت‌ها در کشور‌های در حال توسعه به این شدت نیست. برخی از تولیدکنندگان ارگانیک ظاهرا به شوخی می‌گویند که توت فرنگی‌های معمولی را می‌توان آسیاب کرد به عنوان آفت کش استفاده کرد، زیرا بسیار آلوده هستند.

۶. شلیل
این میوه از خانواده هلو به همان اندازه با مواد شیمیایی پوشیده شده اند و حتی پوست نازک تری دارند تا آن‌ها را جذب کنند.

۷. انگور
تست یک انگور ممکن است برای ۱۵ ماده شیمیایی مختلف مثبت باشد. به نظر شما با خوردن یک مشت از آن‌ها چه مقدار سموم مصرف می‌کنید؟


۸. اسفناج
اسفناج آنقدر مستعد آفت حشرات است که کشاورزان معمولی مجبورند آن را با مواد شیمیایی سرطان زا استفاده کنند تا حشرات را از بین ببرند. حدس بزنید چه چیزی در هر برگ جذب می‌شود؟

۹. کاهو
کاهو و کلم پیچ غیر ارگانیک با مواد شیمیایی بیش از آنچه واقعاً فکر کنید آلوده شده اند. اگر نمی‌توانید خودتان پرورش دهید، لطفاً به جای آن ارگانیک بخرید.

۱۰. گلابی
مانند سیب، این میوه‌ها به طور مداوم برای از بین بردن کنه ها، شته ها، تخم پروانه‌ها و موجودات بی شمار دیگر با مواد شیمیایی اسپری می‌شوند.

۱۱. تمشک و زغال اخته
حشرات کاملاً عاشق این میوه‌ها هستند و میوه‌ها آنقدر ظریف هستند که می‌توانند درست روی بوته از هم جدا شوند. به طور طبیعی، آن‌ها برای رشد و ثبات در کود‌ها و یک کوکتل مطلق از آفت کش‌ها خیس می‌شوند تا حشرات آن‌ها را نیش نزنند.

۱۲. سیب زمینی
ابتدا دانه‌های سیب‌زمینی را در آفت‌کش‌ها می‌پاشند تا از خوردن جوانه‌ها توسط حشرات جلوگیری شود. سپس آن‌ها را با علف کش‌ها اسپری می‌کنند تا گیاه دیگری در نزدیکی آن‌ها رشد نکند در نتیجه تجمع شیمیایی در هسته هر غده ایجاد می‌شود.


به نظر می‌رسد غذا‌هایی که پوست بیرونی ضخیم دارند بهتر از موارد بالا می‌توانند در برابر آلودگی مقاومت کنند.

همچنین چندین غذا وجود دارند که به تنهایی حاوی سطوح بالایی از سموم هستند.

۱۳. شکلات
اکثر مردم هرگز واکنش بدی نسبت به تئوبرومین موجود در شکلات نخواهند داشت، اما کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند ممکن است پس از خوردن آن کاملاً بیمار شوند. گفته می‌شود، شکلات می‌تواند برای سگ‌ها و گربه‌ها کشنده باشد.

۱۴. لوبیا
بیشتر حبوبات (لوبیا و عدس) حاوی ماده شیمیایی به نام فیتوهاماگلوتینین هستند، اگرچه بیشتر در لوبیا قرمز و سفید و به دنبال آن باقالی وجود دارد. لوبیا لیما یا عروس همچنین حاوی سمی به نام لیمارین است که تنها در صورتی خنثی می‌شود که لوبیا‌ها به طور کامل حدود ۱۵ دقیقه در حرارت کم پخته شوند.

عدم دفع سموم این حبوبات می‌تواند منجر به ناراحتی شدید گوارشی شود و حتی در دوز‌های بالاتر کشنده باشد.
۱۵. سیب زمینی سبز
اگر به سراغ سیب‌زمینی‌های ارگانیک می‌روید، تا زمانی که شروع به سبز شدن کنند، کاملاً برای شما مناسب هستند. وقتی جوانه‌ها شروع به سبز شدن می‌کنند، این یک هشدار است که سولانین _ نوعی سم گلیکو آلکالوئیدی است که در گیاهان خانوادهٔ سیب زمینی مانند گوجه فرنگی، بادنجان و سیب زمینی یافت می‌شود_اکنون در غده‌ها وجود دارد و خوردن آن‌ها شما را به شدت بیمار می‌کند.

۱۶. قارچ
قارچ‌هایی که در سوپرمارکت‌ها پیدا می‌کنید برای هرکسی بی‌ضرر خواهند بود، مگر آن‌هایی که به قارچ‌ها حساسیت دارند، اما برخی از مردم علاقه‌مند به جستجوی قارچ‌های وحشی در جنگل‌ها و ... هستند. بیشتر مرگ‌های ناشی از قارچ زمانی اتفاق می‌افتد که افراد کلاه مرگ (Amanita phalloides) یا قارچ‌های فرشته (Amanita bisporigera) را به طور تصادفی می‌خورند. اگر در مورد شناسایی قارچ وحشی متخصص نیستید، احتیاط کنید و چیزی در دهان خود قرار ندهید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: غذا ، سمی ، میوه و سبزی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: غذا سمی میوه و سبزی مواد شیمیایی سیب زمینی آفت کش ها قارچ ها میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۳۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به ارزش سرمایه‌گذاری حدود ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲، گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک  مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و  اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان  مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.


ابوطالب گرایلو در ادامه روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی در چند سال اخیر را رو به رشد کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.


وی ادامه داد: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.


گرایلو می‌گوید: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.


با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

دیگر خبرها

  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • درجه نفوذ قیر چیست و قیر درجه نفود چه کاربردی دارد؟
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی