Web Analytics Made Easy - Statcounter

با دستیابی به دانش تولید واکسن آنفلوآنزای فصلی نوترکیب در البرز، ایران دومین کشور سازنده این دارو پس از فرانسه در جهان شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود به رسم سال های گذشته سال جدید را سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری کردند و خطاب به مسئولان کشور فرمودند؛ «درخواست مؤکّد دارم، اکتفا نکنند دوستان به اینکه حالا روی کاغذهایِ سربرگهایِ دستگاههایِ گوناگون؛ اینها کار نیست».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر معظم انقلاب لازمۀ رسیدن به رشد اقتصادی را «رونق تولید ملّی» دانستند و فرمودند تولید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است. تولید ملّی در واقع راه اصلی عبور از سختی ‌ها و دشواریهای اقتصادی برای کشور است، یعنی مهمترین مسائل اقتصادی کشور را مسئله‌ تولید، رواج تولید ملّی و رونق تولید ملّی، حل می کند.   به همین دلیل و با توجه به سفارش رهبر معظم انقلاب  در پیام نوروزی ۱۴۰۱ و تاکید ایشان بر اشتغال زایی که در منجر به رفاه عمومی، کاهش تورم و افزایش درآمد سرانه خواهد شد، بر آن شدیم تا با یک سلسه گزارشاتی اهمیت تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در استان البرز را بررسی کنیم. با شبکه خبری تیتریک، همراه باشید.   حرکت بیوتکنولوژیست های جوان البرز به سوی قله دانش داروسازی پیشرفته موفقیت های زیادی را برای کشور به ارمغان آروده است.    با دستیابی به دانش تولید واکسن آنفلوآنزای فصلی نوترکیب، ایران دومین کشور سازنده این دارو پس از فرانسه شد و افتخار دیگری رقم زد.    معاون کیفیت شرکت داروسازی آریوژن فارمد در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ این محصول هایتک با تکنولوژی روز است.    صفاریان ادامه می دهد؛ واکسن مذکور از آخرین تکنولوژی واکسن های نوترکیب حوزه واکسن آنفلوآنزا تولید شده دنیا برخوردار است.    عبدالغفاری مدیرعامل شرکت نیواد فارمد سلامت در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ شرکت آریوژن ما را برای صنعتی شدن تولید مذکور کمک کرد.      و اما نتیجه تلاش ۲۰ جوان نخبه خودکفایی کشور بود موضوعی که معاون تولید شرکت داروسازی آریوژن فارمد به آن اشاره می کند.    آقاجانی به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ سالیانه ۲ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا در کشور نیاز داریم و تمام این رقم پیش از این وارداتی بود.    همچنین مدیرعامل شرکت داروسازی آریوژن فارمد هم به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ پس از شیوع ویروس کرونا تولید داخلی به ۵ میلیون دوز رسید.    فرش چی ادامه می دهد؛ در گذشته قریب به ۲۵ الی ۳۰ میلیون دلار خروج ارز به واسطه واردات واکسن آنفلوآنزا در کشور داشتیم.    ظرفیت تولید این واحد ۵ میلیون دوز است و به گفته مدیران این شرکت هر ساله ۲۵ الی ۳۰ درصد می توانند به ظرفیت مذکور اضافه کنند.    یکی از مشقات تولید مذکور این است که فاصله بین اعلام سویه ها توسط سازمان بهداشت جهانی تا تولید محصول ۶ ماه است.    میرحسینی مدیر طرح با بیان جمله مذکور به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ اگر محصول طی ۶ ماه تولید نشود به فصل آنفلوآنزای آن سال نمی رسد.    وی ادامه داد: مقوله مذکور موجب شده اغلب کشورها و شرکت ها نتوانند به بازه زمانی مذکور رسیده و واکسن آنفلوآنزا تولید کنند.      و اما این واکسن بومی از نظر کیفیت مشابه نمونه فرانسوی بوده و مطابقت آن با استانداردهای بین المللی هم به اثبات رسیده است.    اثربخشی بیشتر، کاهش حساسیت و عوارض جانبی از مزایای این واکسن نوترکیب است، ۸۰ درصد واکسن ها با تکنولوژی تولید ویروس در تخم مرغ ساخته می شوند.    تولید با تکنولوژی تخم مرغ نیاز به تکثیر ویروس آنفلوآنزا با میزان زیاد بوده و اگز به هر دلیلی از کنترل خارج شود می تواند منجر به شیوع بیماری شود.    خوشبختانه در تکنولوژی نوترکیب مشکلات مذکور به صفر رسیده است و بر خلاف شیوه های قبلی واکسن که ویروس غیر فعال شده است کارایی بهتری دارد.     داروسازان جوان البرز با دستیابی به فناوری مذکور نسخه تحریم ها را پیچیدند تا نشان دهند هیچ مانعی نمی تواند در برابر اداره قوی آنها بایستد.    انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن آنفلوآنزا تولید مل ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم

محمد علی زلفی گل، وزیر علوم در مراسم آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: شهدای علمی نشان دادند که دشمن از پیشرفت علم و فناوری در هراس است. در دوران شیوع بیماری کرونا دانشمندان پزشکی، مهندسی و انسانی کمک کرده تا سلامت جسمی و روحی مردم ایران حفظ شود. 

وی ادامه داد: دنیای مدعی حقوق بشر و آزادی واردات واکسن کرونا را تحریم کرده بودند. 

زلفی گل ادامه داد: افتخار وعده صادق و اقتدار ایران خروجی دانشگاه های کشور است.علم و فناوری جدید فرهنگ تازه ای را خرق خواهد کرد. 

وزیر علوم بیان کرد: استادان سرمایه های نمادین کشور هستند و استادان در هر نقطه ای سبب ارزش بیشتر پیدا کردن آن مناطق خواهد شد. مرجعیت علمی. شاکرد پروری از جمله الویت های وزارت علوم است. 

زلفی گل تاکید کرد: کشورگشایی مشروع از طریق علم و فناوری همچنین تولید دانش است. جامعه فرهیخته دانشگاهی را باید قدر بدانیم و سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری کشور است.

وزیر علوم افزود: بر اساس ابلاغیه ها ۱۵ درصد بودجه دانشگاه ها به پژوهش و ۵ درصدنیز به امور فرهنگی اختصاص پیدا کند. 

وی گفت: علامه مطهری با خون خودش رسالت انبیا را تقویت کرد و به ما آموخت که شهدا و استادان بعد از حیات نیز اقدامات سان اثر بخش است.

در ادامه مراسم،  حجت الاسلام مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: در مراسم   جریان مداوم علمی در کشور بسیار درخشان بوده است. 

وی ادامه داد:  اگر بنا بر بروز اتفاقات مورد نظردر کشور هستیم باید به سمت علم و دانش همچنین تکریم استادان علمی حرکت کنیم. 

وی بیان کرد: اگر جریان علمی کشور در کنار دفاعی قرار نمی گرفت،  وعده صادق به خوبی انجام نمی گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است