Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@02:20:20 GMT

فارس من| آموزش مجازی فقط در برنامه شاد و رایگان نیست

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۴۷۸۷۵

فارس من| آموزش مجازی فقط در برنامه شاد و رایگان نیست

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، برخی از کاربران سامانه فارس من گزارش داده اند که سرویس اینترنت گران شده است.

عباسی سردبیر سوژه ای با عنوان هزینه سنگین گران شدن اینترنت برای دانش‌آموزان در سامانه فارس من، درباره مطالبه ای که ثبت کرده به خبرنگار فارس گفت: اواخر اسفند ماه سال پیش که قصد خریداری بسته اینترنت از سرویس ۲۰۲۰ را داشتم متوجه افزایش بیش از ۵۰ درصدی قیمت ها شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: پیش از این هر ماه ۹۰ گیگ ترافیک را به قیمت ۵۰ هزار تومان خریداری می‌کردم که دیگر چنین قیمت هایی در سایت وجود نداشت.

عباسی گفت: اپراتور شرکت توضیح داد که تعرفه‌ های قبلی حذف شده است و تعرفه های جدید جایگزین شده اما آنها هنوز در سامانه شرکت دسترسی دارند و می‌توانند طرح دیگری با همان حدود قیمت را که روی سایت موجود نیست را روی قبض تلفن برایم فعال کنند که این طرح هنوز شامل افزایش قیمت نشده است. من هم این طرح را فعال کردم.

وی ادامه داد: البته اپراتور شرکت توضیح داد که اگر در ابتدای سال آینده تعرفه ها به اینترنت تغییر کند ممکن است طرح فعلی هم دستخوش تغییر قیمت شود. با این حال فعال سازی این طرح را پذیرفتم.

وی که مطالبه تاثیر گران شدن اینترنت بر آموزش مجازی دانش آموزان را را ثبت کرده است، در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید: با توجه به اینکه سامانه شاد رایگان است افزایش قیمت اینترنت چه تاثیری بر کلاس درس مجازی دارد؟ گفت: دخترم کلاس یازدهم است و علاوه بر کلاس های آموزشی از ویدئوهای آموزشی در سایت های دیگر مانند سایت آپارات هم استفاده می کند تا نقاط ضعف خود را در دروس برطرف کند، بنابراین آموزش مجازی رایگان نیست. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت فارس من گرانی اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی اظهار کرد: این اقدامات با هدف مبارزه با قاچاق و جرایم اقتصادی انجام و طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرایم اقتصادی، کالای قاچاق و جرایم گمرکی انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، افزود: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال، ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد، تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرایم اقتصادی، قاچاق کالا و جرایم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند و از فعالیت آنها نیز جلوگیری شد.

سردار رحیمی ادامه داد: در یک ماه گذشته، ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز، قمار و پول‌شویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، شناسایی و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد؛ همچنین به منظور پیشگیری از وقوع بعضی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری، شش نفر از مدیران صرافی‌ها که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

وی با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال‌گران اقتصادی در فضای سایبری، ۲۴ پرونده قضائی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمان فعال در حوزه قاچاق و جرایم اقتصادی دستگیر شدند.

کد خبر 749675

دیگر خبرها

  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com