Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی باعث صرفه‌جویی خیلی زیادی در منابع شده و هزینه های مردم را کاهش می‌دهد. زهرا شیخی در گفت‌و‌گو با میزان، درباره علت تاخیر در رشد نسخه‌نویسی الکترونیکی در کشور گفت: زیرساخت‌های موجود در کشور برای اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک وجود نداشته است چراکه ما باید برای هر موضوعی که تصمیم‌گیری می‌کنیم ابتدا زیرساخت آن را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بحث نسخه‌نویسی الکترونیک یک موضوع به هم پیوسته از نظام ارجاع و پزشک خانواده است و همه این‌ها اجزای هم هستند و این سه مورد در یک راستا قرار دارند لذا ما باید با همدیگر و در کنار هم این سه مورد را اجرایی کنیم و زیرساخت‌های آن هم فراهم باشد.

شیخی گفت: باید روند اجرای نسخه نویسی الکترونیکی برنامه ریزی شده و در یک مسیر مشخص باشد و در عین حال باید نظارت دقیق بر اجرای نسخه نویسی الکترونیکی هم وجود داشته باشد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: پروسه اجرای نسخه نویسی الکترونیکی تاکنون دقیق شکل نگرفته البته در چند ماه اخیر اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس این موضوع را پیگیری کرده‌اند لذا امیدواریم که هر چه سریعتر این مشکل حل شود.

این نماینده مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه با اجرای نسخه نویسی الکترونیکی صرفه جویی خیلی زیادی در منابع صورت می‌گیرد گفت: یکی بحث صرفه جویی منابع است و دیگر این است که باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های مردم می‌شود و از سوی دیگر باعث شفافیت در تخصیص منابع در حوزه بهداشت و سلامت است. همه این مسائل مزیت‌های نسخه‌نویسی الکترونیکی است، ولی نگرانی‌های هم برای این موضوع وجود دارد.

شیخی گفت: به هر حال باید تدابیر امنیتی مشخصات فردی و چیز‌هایی که برای امنیت اطلاعات سلامت افراد در نسخه نویسی الکترونیک دقت شود. بیشتر بخوانید: دخل و خرج دولت در سال ۱۴۰۱ تعیین شد

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم اجرای نسخه نویسی الکترونیکی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مجلس شورای اسلامی صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۸۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش تابناک، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه، چهار صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، سه صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت