Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@23:41:17 GMT

مخترع گیف بر اثر ابتلا به کرونا در گذشت

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۰۰۲۳

مخترع گیف بر اثر ابتلا به کرونا در گذشت

‍‍‍‍‍‍

استفان ویلهایت، دانشمند کامپیوتر آمریکایی و خالق GIF (فرمت تبادل گرافیکی) در ۱۴ مارس در سن ۷۴ سالگی بر اثر کووید-۱۹ درگذشت. ویلهایت GIF را در سال ۱۹۸۷ اختراع کرد. او در سال ۲۰۱۳ در بیست و پنجمین سالگرد GIF جایزه "یک عمر دستاورد" Webby را در نیویورک دریافت کرد.

به گزارش gadgets۳۶۰، امروزه، گیف یک جزء فراگیر از زندگی آنلاین و ابزاری ارزشمند برای بیان و ارتباط گیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیف‌ها معمولا برای واکنش ها، پیام ها، جوک‌ها و میم‌های متحرک آنلاین استفاده می‌شوند. فکر کردن به وجود جیف در چند دهه قبل کمی سورئال است، زیرا باید به ویلهایت یکی از دانشمندان برتر رایانه در دهه ۱۹۸۰ فکر کنیم که از ویدیو‌های کوتاه برای ایجاد ارتباط استفاده می‌کرد.

با این حال، ویلهایت جیف را به دلیل ارتباط گیری اختراع نکرد. در اواخر دهه ۱۹۸۰، CompuServe آن‌ها را پیشنهاد داد تا گرافیک‌های با کیفیت و وضوح بالا را بر روی انواع سخت‌افزار گرافیکی نمایش دهند و به عنوان مکانیزم تبادل و نمایش برای تصاویر گرافیکی در نظر گرفته شد. آن روزها، در مقایسه با الان، سرعت اینترنت پایین بود. اتصالات شماره گیری کند بود و مشکلات قابلیت همکاری بارگیری تصاویر را بسیار دشوارتر می‌کرد.

تلفظ گیف درست است یا جیف؟

سخنرانی ویلهایت برای دریافت جایزه یک عمر دستاورد Webby یک گیف بود که او در این رویداد روی یک صفحه نمایش بزرگ گیفی را پخش کرد که روی آن نوشته شده بود تلفظ به صورت "JIF" است و نه "GIF".

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

ویلهایت همچنین در همان مصاحبه به نیویورک تایمز گفت که فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد هر دو تلفظ را می‌پذیرد اما آن‌ها اشتباه می‌کنند. این یک "G" نرم است که "جیف" تلفظ می‌شود. دیکشنری آمریکایی آکسفورد در سال ۲۰۱۲ GIF را به عنوان کلمه سال انتخاب کرد و تعدادی از رقبای دیگر را شکست داد.

بیشتر بخوانید

چگونه با تصاویر گالری تلفن همراه خود گیف بسازیم؟

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ابتلا به کرونا درگذشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مناظره جالب عادل فردوسی‌پور و فریدون زندی درباره تلفظ اسامی (فیلم)
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • (ویدئو) مناظره جالب عادل فردوسی‌پور و فریدون زندی درباره تلفظ اسامی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود