Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس پلیس فتای کشور گفت: سال گذشته در حوزه جرایم سایبری، افزون بر 130 هزار پرونده رسیدگی شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سردار وحید مجید در گفتگو با شبکه خبر گفت: جرایم سایبری مربوط به حوزه کاربران اینترنت است و حوزه‌های زیرساختی که استفاده می‌کنند که در کشور ما با جرایم متعدد سایبری اعم از کلاهبرداری‌های اینترنتی، برداشت‌های اینترنتی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب و مزاحمت‌های اینترنتی مواجهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مجرمین سایبری در کشور ما مجرمینی هستند که دارای دانش‌های آکادمیک و مهارت‌هایی در حوزه آی تی و مبارزه دو تفکر ریاضی سن‌های جوان و پایین است و با انگیزه‌های مختلف کنجکاوی، مالی، بزهکاری، خرابکاری. خودنمایی و ابراز دانشی که دارند می‌باشد.
رئیس پلیس فتای کشور گفت: پلیس فتا در حوزه عمومی وظیفه دارد با جرایم سایبری مقابله کند و از دیگر حوزه‌ها نیز برای کشف جرایم کمک میگیرد به طور مثال شورای عالی فضای مجازی مرکز ملی به عنوان سیاست گذار اصلی، وزارت ارشاد، حمل و نقل و ارتباطات و حوزه عمومی و کسب و کار‌ها بر مبنای مصوبه شورای عالی فضای مجازی، بانک مرکزی و حوزه‌هایی که زیرساخت دست شان است و فراسازمانی است و در حوزه امنیت دخیل هستند در این زمینه میتوانند کمک حال پلیس فتا باشند و در حوزه جرایم سایبری بدون استفاده از ظرفیت این حوزه‌ها نمی‌توان به ایده‌های واقعی برسیم.
سردار وحید مجید با بیان اینکه قدرت کشف پلیس فتا در مقایسه با پارسال به میزان 2 و نیم برابر افزایش پیدا کرده است افزود: افراد با 2 رویکرد به پلیس مراجعه میکنند و و ما مکلف به رسیدگی هستیم، یا شاکی خصوصی یا مرجع قضایی و تظلم خواهی می‌کنند در این رابطه قدرت کشف جرایم ما 96 و نیم درصد بوده است و جرایمی که در این حوزه وجود دارد و برداشت‌های اینترنتی و ایجاد مزاحمت‌های اینترنتی در این حوزه تعریف می‌شود، رویکرد بعدی موضوع‌هایی است که شاکی خصوصی ندارد و در حوزه پایش روزانه انجام می‌دهیم و در حوزه اراذل اوباش و فروش سلاح و موضوع‌های اخلاقی این آلودگی‌ها را ماه به ماه می‌سنجیم و با کمک پلیس فتای استان‌ها افزون بر 66 هزار پایش استانی انجام داده ایم.
رئیس پلیس فتای کشور گفت: در قالب موضوعاتی که مربوط به پلیس فتا ست، ولی شاکی خصوصی ندارند، به عنوان پلیس پارسال این فضا مورد پایش قرار گرفت و 22 هزار مورد را شناسایی کردیم و بر مبنای کلاهبرداری و ایجاد صفحات مجرمانه و جمع آوری فالور بود و حدود 5 هزار صفحه و سایت مجرمانه کشف و به مراجع قضایی معرفی شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جرایم سایبری جرایم سایبری پلیس فتای پلیس فتا حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی

معاون قضایی رئیس دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم خراسان رضوی از کاهش برخی جرایم در حوزه های قضایی در پی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی خبر داد و گفت: شاهد سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل ۴۵۰۰ مورد پرونده، پیشگیری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر مرتضوی امروز در نشست مدیران حوزه پیشگیری  از جرم در مشهد اظهار داشت: با تلاش مسئولان، قضات و کارمندان مجموعه قضایی خراسان رضوی در سال 1402 و اهتمام بر اجرای محورهای سند تحول قضایی از جمله در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش جرایم بودیم.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت پذیرفته توسط این حوزه در سال گذشته بیان کرد: طرح ها و برنامه‌های متعدد ومتنوعی با رویکرد اجتماعی و با استفاده از ظرفیت های مردمی، با محوریت این معاونت به مرحله اجرا در آمد که نتیجه آن در نهایت به ارتقاء رضایت‌مندی اقشار مختلف اجتماعی انجامید.

معاون قضایی رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه قضایی با همیاری سایر سازمان‌ها در زمینه صیانت و تحکیم بنیان خانواده به انجام رسید که ماحصل آن کاهش پرونده‌ها در زمینه طلاق و افزایش ایجاد سازش در این‌گونه پرونده‌ها و سایر پرونده‌های مرتبط  از جمله حضانت و ملاقات طفل بود، به نحوی که با اقدامات جمعی پیشگیرانه و حمایتی، شاهد سازش 25 درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل 4500 مورد پرونده، پیشگیری شد.

مرتضوی افزود: در پی اقدامات مؤثر پیشگیرانه در زمینه پرونده های حضانت و ملاقات طفل نیز بیش از 50 درصد سازش داشتیم. از جمله اقدامات دیگر، اجرای طرح قاضی مدرسه در تعداد زیادی از مدارس بود که جلسات متعددی با رویکرد ارتقای آگاهی‌های حقوقی برای دانش آموزان، والدین و مربیان در مناطق مختلف شهری توسط قضات برگزار شد.

وی عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های موفق این معاونت در سال گذشته، راهبری قرارگاه اجتماعی زندان بود که با محوریت مجموعه قضایی و همیاری و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و سیاست‌های اصولی دستگاه قضایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری، توانمند سازی مددجویان، باز اجتماعی کردن آنها و حمایت از خانواده‌ها و مراقبت پس از خروج زندانیان به نحو مطلوب دنبال شد که علاوه بر آزادی تعداد قابل توجی از مددجویان، زمینه‌های اشتغال تعدادی از این افراد نیز فراهم شد به صورتی که در بهار امسال بیش از 3600 نمادهای شهری و فلاور باکس برای تزئین شهر توسط این افراد ساخته و در معرض دید شهروندان قرار گرفت.

مرتضوی گفت: در پاسخ به مطالبات عمومی، اقدامات منسجمی نیز در زمینه برخورد با جرایم مربوط به سرقت صورت گرفت که در نتیجه این اقدامات، شاهد کاهش جرایم مربوطه در 15 حوزه قضایی بودیم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد