Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عابدین خرّم روز شنبه در این دیدار گفت: انتصاب شما را که تجربه کار در حوزه صنایع معدنی این استان را هم دارید، در راس شرکت ملی مس ایران به فال نیک می‌گیریم.

وی با اشاره به وجود بیشترین دخایر معدنی کشور در آذربایجان شرقی، گفت: مس سونگون از معادن راهبردی کشور است و اکتشاف و استخراج مس در دیگر نقاط استان هم باید آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی توسعه هدفمند مس سونگون را مطالبه مردم و مسئولان آذربایجان شرقی اعلام کرد و گفت: دیدگاه علمی و میدان دادن به شرکت‌های دانش‌بنیان مصداق عملیاتی کردن شعار سال است و باعث خیز پرشتاب در این مسیر خواهد شد.

وی خواستار آغاز سرمایه‌گذاری برای ایجاد شهرک صنایع پایین دستی مس در محل جانمایی‌شده در ورزقان شد و گفت: توسعه متوازن و اشتغال‌آفرین صنایع معدنی منوط به ایجاد ارزش افزوده است.

استاندار آذربایجان شرقی، پای‌ندی جدی به ملاحظات زیست‌محیطی را دیگر مطالبه استان از شرکت مس اعلام کرد و گفت: با اینکه سال‌ها شعار حفظ محیط زیست داده شده، اما این موضوع عملیاتی نشده و لازم است درخصوص پیشگیری از تخریب جنگل‌ها و افزودن به فضای جنگلی، دفع اصولی مواد باطله و پساب و همچنین پای‌بندی به قانون در زمینه حقوق دولتی و آلایندگی اقدامات لازم صورت گیرد.

وی به ضرورت ایفای مسئولیت‌های اجتماعی مس نیز پرداخت و گفت: شایسته نیست شهرستانی که چنین معدن باارزشی را درخود دارد، ۱۰۰ مدرسه کانکسی داشته باشد؛ لذا توافقات قبلی در این زمینه باید به جد اجرا شوند.

خرّم خواستار تعریف الگویی مشخص برای استقلال مس آذربایجان شد و گفت: برخی نگرانی‌های کارشناسی در مورد نظام مالی و وضعیت بورسی مس وجود دارد که باید تدابیر لازم اندیشه شود تا در نهایت استقلال مس به توسعه بینجامد.

وی همچنین اجرای طبقه‌بندی مشاغل و پرداخت به‌موقع و کامل حق‌وحقوق کارگران مس سونگون را نیز خواستار شد.

استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار به موضوع باشگاه تراکتور تبریز و حمایت از آن نیز پرداخت و گفت: تراکتور تیم معمولی نیست و اگر دنبال سرمایه اجتماعی و نشاط عمومی هستیم باید کار حمایت از این باشگاه را با جدیت و سرعت پیش ببریم.

وی افزود: پیگیری چندماهه ما در این خصوص همچنان ادامه دارد و امیدواریم با حضور جناب‌عالی روند اقدامات سرعت بیشتری بگیرد.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران نیز در این دیدار با اشاره به شعار اعلامی توسط رهبر انقلاب برای سال ۱۴۰۱ گفت: ماموریت بزرگی که برعهده مدیران بویژه بخش صنعت و تولید گذاشته شده تکلیف ما را سنگین‌تر می‌کند.

علی رستمی گفت: با سابقه دیرینه‌ای که آذربایجان شرقی در صنعت دارد، قابل قبول نیست که مس سونگون صرفا کنسانتره استخراج کرده و بفروشد.

وی، هدف‌گذاری تولید یک میلیون تن کنسانتره در مس سونگون را هدفی بزرگ، اما با توجه به توان مدیریتی و مهندسی شرکت ملی مس قابل دسترس دانست و افزود: برای ایجاد واحد ذوب ۴۰۰ هزار تنی در سونگون برنامه مشخص داریم و تبدیل کنسانتره به کاتد قدم نخست در ایجاد ارزش افزوده اقتصادی از این محصول باارزش است.

رستمی از عزم و اراده شرکت مس ایران برای توسعه صنایع پایین‌دستی جهت بهره‌مندی کشور و استان از منافع سرشار این معدن خبر داد و تحقق آن را منوط به استفاده از دانش بومی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان دانست.

وی همچنین از تصمیم‌گیری برای ایجاد مجموعه فنی و مهندسی خاص استخراج و استحصال مس آذربایجان و نیز تبدیل مرکز تحقیقات معدنی دانشگاه تبریز در مرند به آزمایشگاه مرجع معدنی شمال‌غرب کشور خبر داد.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با اشاره به تجربه موفق انتقال حساب شرکت‌های صنعتی به محل استقرار معادن، دستور تسریع در تمرکز حساب‌های مس سونگون در آذربایجان شرقی را صادر کرد.

وی گفت: با تلاش شبانه‌روزی عقب‌افتادگی مس آذربایجان را جبران کرده و امیدواریم در مدت دو تا سه سال شاهد بهره‌برداری از واحد ذوب و تولید کاتد و صنایع پایین دستی باشیم که به‌صورت فصلی گزارش پیشرفت کار را ارائه خواهیم کرد.

در این دیدار معاونان شرکت ملی مس ایران و مدیرعامل مس سونگون و نمایندگان ورزقان و مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی هم حضور داشتند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی شرکت صنایع ملی مس ایران استانداری آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی شرکت صنایع ملی مس ایران استانداری آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی شرکت صنایع ملی مس ایران استانداری آذربایجان شرقی شرکت ملی مس ایران آذربایجان شرقی مس آذربایجان مس سونگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۲۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی صبح شنبه در این جلسه که در شرکت عمران شهر جدید سهند برگزار شد، گفت: برابر یکی از توافق‌های منعقد شده بین بنیاد شهید آذربایجان شرقی و شرکت عمران شهر جدید سهند، باید زمین مسکونی ۶۰۰ نفر از ایثارگران استان توسط شرکت عمران شهر جدید سهند تأمین شود که در جریان سفر اخیر وزیر محترم راه وشهرسازی به آذربایجان شرقی شاهد واگذاری قرارداد زمینِ ۱۷۷ نفر از این تعداد بودیم و انتظار داریم زمین‌های باقی مانده، در اسرع وقت تحویل ایثارگرانِ مشمول شود.

وی افزود: یکی دیگر از توافق‌هایی که در سال‌های ماضی منعقد شده بود و صورتجلسۀ آن به امضای مدیرعامل اسبق شرکت عمران شهر جدید سهند و به تائید مرحوم عابدین خرم، استاندار پیشین آذربایجان شرقی رسیده بود، واگذاری گروهیِ زمین برای ساخت ۲۵۸ واحد مسکونی ایثارگران بود که احیا و اجرایی شدن آن نیازمند مساعدت و پشتیبانی شرکت عمران شهرهای جدید ایران و اهتمام شرکت عمران شهر جدید سهند است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی همچنین خواستار عملیاتی شدن مفاد مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران شد و گفت: برابر این مصوبه باید شرکت عمران شهر جدید سهند، ۷ هزار واحد مسکونی را به ایثارگران آذربایجان شرقی واگذار کند.

سلمانی یادآوری کرد: هزاران ایثارگرِ فاقد مسکن یا بد مسکنِ آذربایجان شرقی چشم انتظار گشایش‌های جدید و تحقق تکالیف قانونیِ دستگاه‌های اجرایی در قبال تأمین مسکن جامعۀ ایثارگران هستند.

وی افزود: حراست از آرمان‌های شهدا و تکریم فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین زیربناهای تقویت نظام جمهوری اسلامی است و یکی از مهم‌ترین مصادیق تحقق این رسالت، صیانت از جامعۀ ایثارگران و خانواده‌های معظم آنان در قالب ارائۀ انواع خدمات شهروندی در ساحت‌های اقتصادی و اجتماعی است. به این منظور و برای تعیین چارچوب ارائۀ خدمات به این قشر معزّز، قوانین و مقرراتی در کشور وضع شده که یکی از آنها قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است.

سلمانی گفت: ماده ۷ این قانون، تکلیف تأمین مسکن ایثارگران را به روشنی مشخص کرده و انتظار ایثارگران عزیز و خادمان ایشان در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی نیز اهتمام دستگاه‌های اجراییِ مسئول، برای تسریع و تسهیل در صاحبخانه شدن خانوارهای ایثارگر است.

وی تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های ایثارگران به خاطر صدماتی که در راه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع از کیان و استقلال کشور در طول هشت سال جنگ تحمیلی و ادوار دیگر به آن‌ها وارد شده است، توانایی کسب درآمد کافی را از دست داده‌اند. این مشکل باعث شده درصد بزرگی از آن‌ها برای تهیه مسکن مناسب برای خود و خانواده‌شان با چالش روبرو شوند.

سعید غفوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران نیز در این جلسه وعده پیگیریِ ویژۀ موضوع مسکن خانواده‌های شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی در شهر جدید سهند را داد و دستیارش را مأمور ارتباط با بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی برای حل موانع و چالش‌های احتمالیِ فرا روی تحقق تکالیف قانونی شرکت عمران شهر جدید سهند در قبال تأمین مسکن ایثارگران کرد.

در این جلسه اجرا نشدن قانون تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در خصوص برخی از فرزندان شهدا و جانبازانِ شاغل به خدمت در شرکت عمران شهر جدید سهند نیز مورد پیگیری قرار گرفت که سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران قول داد مراتب را تا حصول نتیجۀ مطلوب و رفع مشکل، تعقیب کند.

کد خبر 6089554

دیگر خبرها

  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی