Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین؛گرید MR240C نسل جدیدی از گریدهای پلی پروپیلن با نام PP-RCT برای کاربرد در تولید لوله و اتصالات  مورد استفاده در سیستم های لوله کشی آب سرد و گرم مصرفی و همچنین سیستم های گرمایشی ساختمان است که در مقایسه با گریدهای فعلی PP-R دارای مزایای قابل توجهی است. فرمولاسیون تولید MR240C بر پایه گرید MR230C ارتقا یافته می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از پایه MR230C ارتقا یافته در تولید گرید MR240C منجر به بروز مزیت هایی برای این گرید در مقایسه با سایر گریدهای PP-RCT موجود در بازار می شود که شامل: امکان تولید لوله با کیفیت در حداکثر سرعت خطوط تولید لوله، کاهش استهلاک خطوط تولید، کاهش مصرف انرژی، کاهش ضایعات خط تولید و همچنین افزایش خواص مکانیکی کوتاه مدت و بلند مدت لوله و اتصالات تولید شده است.

یکی از مهمترین مزیت های گرید MR240C این است که علاوه بر پوشش دادن کاربردهای گرید MR230C تولیدی پتروشیمی مارون و سایر گریدهای پلی پروپیلن مشابه و معمول، می تواند در کاربردهای گرمایشی ساختمان نیز جایگزین لوله های PEX گردد که این کار منجر به صرفه جویی در هزینه و زمان نصب تاسیسات خواهد شد. گرید MR240C نسبت به گریدهای معمولی مقاومت به ضربه به مراتب بهتری دارد. همچنین تحمل بالاتر لوله های تولید شده از این گرید در برابر فشار هیدروستاتیک باعث می شود که بتوان ضخامت لوله و اتصالات را به میزان ۱۵ تا ۲۵ درصد کاهش داد که این عامل باعث کاهش هزینه تولید لوله و اتصالات و همچنین افزایش ظرفیت هیدرولیکی آن می شود.

در خصوص پیش نیاز تولید و مصرف این مواد توسط واحدهای تولیدی جای هیچ نگرانی وجود ندارد زیرا کارخانجات تولید لوله و اتصالات با استفاده از همان تجهیزات مورد استفاده برای گریدهای معمول می توانند از گرید MR240C نیز در تولیداتشان استفاده کنند. البته از آنجا که با این گرید می توان ضخامت لوله و اتصالات را بدون افت خواص نسبت به گریدهای رندوم معمولی کاهش داد لذا تولید کنندگان در صورت تمایل به کاهش ضخامت لوله و اتصالات تولیدی می توانند با یک تغییر جزئی و کم هزینه روی کلگی اکسترودر یا قالب تزریق، کاهشی ملموس در مصرف مواد اولیه و در نتیجه هزینه تولید خود مشاهده نمایند که البته این در نهایت منجر به کاهش قیمت محصول در کنار حفظ کیفیت برای مصرف کننده نهایی خواهد شد.

تولید صنعتی این گرید بعد از گذراندن آزمون های متعدد جهت ارزیابی خواص کوتاه مدت و بلند مدت لوله های تولید شده و دریافت گواهینامه فنی بر اساس رده کاربری ۵ استاندارد ملی ایران به شماره ۶۳۱۴ (که معادل استاندارد ISO 15874 است) در تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ (همزمان با شروع سال جدید) در پتروشیمی مارون آغاز شد و در این راستا پتروشیمی مارون تلاش خواهد کرد عرضه مستمر این گرید را در دستور کار قرار دهد تا به دنبال آن کارخانجات تولید کننده لوله و اتصالات بتوانند برای تولید و بازاریابی لوله و اتصالات از نوع PP-RCT برنامه ریزی لازم را انجام دهند.

کد خبر 1615992

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان پتروشیمی مارون لوله و اتصالات تولید لوله گرید MR240C

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • موزه قجری در کاخ مخصوص
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت