Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اصغر خانی عصر شنبه در نشست شورای اداری شهرستان شاهرود که در سالن ولایت فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، افزود: امسال تا جای ممکن از اختصاص بودجه در حوزه‌هایی که به نفع کشور نبود، جلوگیری شد و بودجه به سمت تولید، اشتغال و عمران جهت پیدا کرد.

وی هماهنگی دولت با مجلس شورای اسلامی و خواست مجلس برای کمک به دولت را عامل این جهت گیری دانست و ابراز کرد: یکی از اقدام‌هایی که در این راستا انجام شد حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی بود که دولت با کار کارشناسی و قانع کردن مجلس آن را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ورود مجلس به موضوع حقوق های نجومی یادآور شد: برخی در شرکت‌های دولتی حقوق‌های ۴۰۰ و ۵۰۰ میلیون تومانی می‌گرفتند که با تصمیمات گرفته شده بیشترین میزان حقوق به ۳۵ میلیون تومان کاهش یافت و برای آن مالیات نیز تعیین شد.

خانی با بیان اینکه امسال بودجه همه بخش ها ۳۰ درصد افزایش یافت، تصریح کرد: نگاه مجلس شورای اسلامی این بود که فشار کمتری به مردم وارد شود و تلاش شد تعریفی واقعی از یک بودجه کاربردی، تخصصی، فنی و تجربی وجود داشته باشد.

وی تأکید کرد: با وجود همه چالش‌های کارشناسی بین مجلس و دولت، مجلس شورای اسلامی اعتقاد قلبی پیدا کرد که دولت دلسوز است و می خواهد مردم را از این وضعیت معیشتی بیرون آورد.

مشکلات در زمینه تحقق شعار سال برداشته شود

فرماندار شاهرود هم در این نشست با اشاره به برخی رویدادها و اقدام‌های مهم که در سال گذشته در این شهرستان رقم خورد، گفت: راه اندازی فرودگاه شاهرود، بررسی نقدها و نظرات تشکل‌ها نسبت به سند آمایش، پیگیری طرح‌های توسعه اقتصادی و جذب اعتبارات سفر رییس جمهور از جمله این موارد بود که نتایج آن ها در سالجاری مشخص می‌شود.

ابوطالب جلالی به نام گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب نیز اشاره کرد و افزود: موضوع تولید و اقتصاد دانش بنیان همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری است اما هنوز در کنار ظرفیت‌ها مشکلاتی نیز وجود دارد که باید برای حل آنها کوشید.

وی همچنین از همه دستگاه‌های اجرایی همکاری با گروه‌های جهادی در سطح شهرستان را خواستار شد.

انعقاد ٣٨۵ میلیارد تومان طرح راهسازی شرق استان سمنان 

مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان نیز در این نشست به افزایش ۳۲۸ درصدی اعتبارات این حوزه در سال گذشته به نسبت سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: این افزایش سبب شد تا تعطیلی طرح‌ها که به یکی از مشکلات اساسی حوزه راه و شهرسازی در شاهرود و میامی تبدیل شده بود، برطرف شود.
امیر عمیدی افزود: از سال گذشته تاکنون قرارداد ۳۱ طرح به ارزش ۳۸۵ میلیارد تومان در حوزه راه و شهرسازی در شاهرود و میامی بسته شد. 
وی با بیان اینکه از ۳۱ طرح پارسال ۱۳ طرح افتتاح و ۱۶ طرح دیگر نیز کلنگ زنی شد، ابراز داشت:  ۱۱۲ هکتار زمین برای اجرای طرح مشارکت نهضت ملی تولید مسکن شرق استان در حال آماده سازی و طی مراحل بستن تفاهم نامه قرار دارد.

شهرستان شاهرود با بیش از ۲۲۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شاهرود جلسه شورای اداری سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اعتبارات علی اصغر خانی لایحه بودجه 1401 پروندهٔ خبری تولید و رونق اشتغال استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شاهرود جلسه شورای اداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شاهرود جلسه شورای اداری کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اعتبارات علی اصغر خانی لایحه بودجه 1401 مجلس شورای اسلامی استان سمنان شرق استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۵۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

پادشاه انگلیس هم با تایید قانون بحث برانگیز ضد مهاجرتی رواندا زمینه برای اخراج پناهجویان به این کشور آفریقایی بدون توجه به مبدا آن ها را فراهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی دی پرسه، پادشاه چارلز سوم با قانون بحث‌برانگیز ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرده است که به مهاجران اجازه می‌دهد بدون توجه به منشأ واقعی آنها به رواندا اخراج شوند. انگلیس برای این کار مبلغی میلیونی به این کشور نسبتا کوچک آفریقا می پردازد.

به این ترتیب یک قانون بحث برانگیز در بریتانیا به اجرا درآمد که با آن دولت محافظه کار انگلیس می خواهد اخراج مهاجران به رواندا را تسهیل کند. پارلمان انگلیس این قانون را با وجود انتقادهای فراوان تصویب کرده بود و حالا توسط شاه چارلز سوم تأیید شده و موافقت خاندان سلطنتی انگلیس را هم دریافت کرده است.

به این ترتیب دولت ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی آنها هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراینپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • گنبدکاووس آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان